Panasztevő InGame neve: ► Sandro Vitelli ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► James Creeper ◄ Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Egy törzsőrmester és főtörzsőrmester 180 percre tett be börtönbe, amit nem szabad ◄ Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
[2025-12-22 20:44:30] [Output] : [DawnMTA - Börtön]: James Ceeper börtönbe zárt.
[2025-12-22 20:44:30] [Output] : [DawnMTA - Börtön]: Idő: 180 perc
[2025-12-22 20:44:30] [Output] : [DawnMTA - Börtön]: Bírság: 2 500 000 $
[2025-12-22 20:44:30] [Output] : [DawnMTA - Börtön]: Indok: IFBE,IKBN,REMGY,HSZEE ITBK ◄ Megjegyzés:
► Én úgy tudom, hogy nem szabad és mindig is mondták a tekesek. Általában rádión kérnek 180 percet és akkor tehetnek csak be de nem volt az sem. Ezen kívül ott volt még Kevin Crosswell és nemtudom miért és mit kerestek ott de ott voltak rendőrök is: Kenndey Selvatore és Jhon Black Shark ◄
A helyzet az, ha kapnak engedélyt a 180 percre, akkor nyugodt szívvel lélekkel betehetnek.
James, kaptatok vezérkari engedélyt a 180-ra, vagy esetleg anélkül sikerült ez így? Várom a válaszod.
A helyzet az, ha kapnak engedélyt a 180 percre, akkor nyugodt szívvel lélekkel betehetnek.
James, kaptatok vezérkari engedélyt a 180-ra, vagy esetleg anélkül sikerült ez így? Várom a válaszod.
Panasztevő InGame neve: ► Sandro Vitelli ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► James Creeper ◄ Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Egy törzsőrmester és főtörzsőrmester 180 percre tett be börtönbe, amit nem szabad ◄ Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
[2025-12-22 20:44:30] [Output] : [DawnMTA - Börtön]: James Ceeper börtönbe zárt.
[2025-12-22 20:44:30] [Output] : [DawnMTA - Börtön]: Idő: 180 perc
[2025-12-22 20:44:30] [Output] : [DawnMTA - Börtön]: Bírság: 2 500 000 $
[2025-12-22 20:44:30] [Output] : [DawnMTA - Börtön]: Indok: IFBE,IKBN,REMGY,HSZEE ITBK ◄ Megjegyzés:
► Én úgy tudom, hogy nem szabad és mindig is mondták a tekesek. Általában rádión kérnek 180 percet és akkor tehetnek csak be de nem volt az sem. Ezen kívül ott volt még Kevin Crosswell és nemtudom miért és mit kerestek ott de ott voltak rendőrök is: Kenndey Selvatore és Jhon Black Shark ◄
Szia, mint TEK-es szólok hozzá az érintett témához. Ez a panasz teljesen IC ügy, maximum frakción belüli megrovást tud maga után vonni, ugyanis 180p a max IC jail, amit úgytudok nem léptek túl.
A lognál látszik hogy valami 20:14-kor lőttem le Kenndey-t és Jhon-t, a klippben pedig látszik az idő, hogy kb 10 perc (20:25 az idő) eltelt és a halálangyal is ennyit mutat. A két rendőrt Docks-nál a szerelőtelepen lőttem ki, mert festékes volt az arcom és gyanút fogtak. Sokkolót elővették én meg egyből a tec-9-et kilőttem őket majd elhajtottam a helyszínről.
A lognál látszik hogy valami 20:14-kor lőttem le Kenndey-t és Jhon-t, a klippben pedig látszik az idő, hogy kb 10 perc (20:25 az idő) eltelt és a halálangyal is ennyit mutat. A két rendőrt Docks-nál a szerelőtelepen lőttem ki, mert festékes volt az arcom és gyanút fogtak. Sokkolót elővették én meg egyből a tec-9-et kilőttem őket majd elhajtottam a helyszínről.
Sziasztok!Én vagyok James Ceeper.Nos engedélyt nem kértem viszont nem találkoztam még ilyennel ,hogy kell.De az ic jailt nem kellett leülnöd mivel admin jailt kaptál és nem adódott hozzá az ic jailed tehát az egész semmis volt.Pk-val fenyegetőztél majd jött Főadmin elmagyarázta ő is hogy btk szerint büntettünk és ,hogy nincsen ranghoz kötve de ezek szerint akkor csak van .Itt lenne a log is. https://armin.kim/seepaste/d9I3 .
Megkaptam az előállításról a logokat, teljesen IC ügy az egész, nem is értem miért nyitottál panaszt. Frakción belül tudjuk az ilyet szankcionálni, ha akarjuk.
Bíráló adminnak továbbítottam a logot.
Megkaptam az előállításról a logokat, teljesen IC ügy az egész, nem is értem miért nyitottál panaszt. Frakción belül tudjuk az ilyet szankcionálni, ha akarjuk.
Bíráló adminnak továbbítottam a logot.
Ez az oldal sütiket használ, hogy segítsen személyre szabni a tartalmakat és az élményedet.
Az oldal használatával beleegyezel ezek a sütik használatához.