Cvejko_Martincevic -> Snaebjorn_Cuauhtemoc [Pető]

• Thread starter Thread starter supsed
  • Start date Start date
  • Válaszok 9
  • Látta 257
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

supsed

Arkhón.
2025. 09. 07.
56
63
20
LS karakter
cyrus g brasco
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Cvejtko_Martincevic
Panaszra tett személy InGame neve:
Snaebjorn_Cuauhtemoc
Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG, PG, NONRP
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Rablásról a log: https://pastebin.com/0pLxYm6q videó: https://streamable.com/mph813
Megjegyzés:
Röviden: Szigeten rá szálltam egy helikopterre és megjelent Snaebjorn. le PG-ztettem mikor beszállt a helibe. Felszólítottam,hogy szálljon ki a helikopterből nagy nehezen ki is szállt. Le fosztottam és a srác közben a saját életét veszélyeztette nagyon szép beszólásokkal. A társa random megjelent a semmiből és hírtelen elkezdett kézzel ütni úgy hogy közbe a társa darált engem. Erre nyitottam is reportot de jó pár percre rá lett elfogadva. De a két delikvens sikeresen ki is lépett a szerverről miután elkobozták az értékeket tőlem (töltények,drogokat,lőfegyvereket.)

Utoljára szerkesztve:
Hali, pk-t én bírálom. Várom az érintett válaszát 24órán belül.

Sziasztok.
PG-ztettem
Első kérdésem is az lenne hogy ez alatt mire gondolsz? Hogy rám tartottad a heliben a fegyot?
saját életét veszélyeztette nagyon szép beszólásokkal.
Miért veszélyeztettem volna a saját életem sima beszólásokkal? Egy illegális fk tagja vagyok nem hinném hogy az ilyen történésektől meg kellene rezzenem, mivel naponta lövöldözzük a rendvédelmit. És nem is pg-ztem mivel nem probáltalak meg puszta kézzel vagy dezivel megölni.
A társa random megjelent a semmiből
Volt rádiózva hogy körbe nézzek a sziget közepén (ő is tudja pontosan mi a sziget közepe pont az a kis tó) egy jó ideje nem válaszoltam neki rádió ezért gondolta hogy ott bajba estem.

• Haha
Reactions: Pierdone
Cső!
Sziasztok.

Első kérdésem is az lenne hogy ez alatt mire gondolsz? Hogy rám tartottad a heliben a fegyot?
Láttam mikor oda futsz a helikopteredhez és be is szálltál és ahogy ezt realizáltam egyből fogtam rád a fegyvert és nagyjából fél percig tartottam rád, és utána vetted a fáradtságot és szálltál ki.

Miért veszélyeztettem volna a saját életem sima beszólásokkal? Egy illegális fk tagja vagyok nem hinném hogy az ilyen történésektől meg kellene rezzenem, mivel naponta lövöldözzük a rendvédelmit. És nem is pg-ztem mive nem probáltalak meg puszta kézzel vagy dezivel megölni.
Az egy dolog hogy illegális frakciótagja vagy, de nonszensz hogy egy felfegyverkezett ember rád tartja és utasítást ad neked és elkezdesz szó szerint "be ugatni" neki ahogy te is tetted, eléggé szomorú ha nem érzed ennek a súlyát.

Volt rádiózva hogy körbe nézzek a sziget közepén (ő is tudja pontosan mi a sziget közepe pont az a kis tó) egy jó ideje nem válaszoltam neki rádió ezért gondolta hogy ott bajba estem.
Időrendileg is nagyjából öt perc volt amíg én pakoltalak és ott megjelent a társad a semmiből. Próbálok hinni neked de több sebből is vérzik a dolog az elejétől kezdve hogy húztad a kiszállást is.

(Lett hibajegy is nyitva az incidenskor és el is fogadták de sajnálatos módon pont akkor le kellett lépniük a szerverről a srácoknak ezért is született meg a panaszkönyv. Reportot nyitottam: 11:49 kor 11:57:56 kor fogadta el Colton és akkor már nem voltatok elérhetőek. )

• Kedvelés
Reactions: dominiik
Megkaptam, átolvasom a logot és érkezem a bírálattal.

Hello, meghoztam a döntést.

A 2 illetőre 90p MG jail kerül.

[OfflineJail]: Admin 4 Peto bebörtönözte Skorn Var játékost 90 percre.
[OfflineJail]: Indok: MG #pk
[OfflineJail]: Admin 4 Peto bebörtönözte Bubba Basher játékost 90 percre.
[OfflineJail]: Indok: MG #pk

Kellemes ünnepeket!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.