Snaebjorn Cuauhtemoc - Jackson

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

balimexx

Újonc
2025. 03. 17.
52
51
youtu.be
LS karakter
Skorn Var
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Snaebjorn Cuauhtemoc
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Jackson
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jail elmulasztása másik félnél/nem jogos eljárás az ügyben, a videókon teljes mértékben látszodik a derby.
ELmentünk kutazni a második kútnál tartottunk, ahol ki érkezett a honvédség valamilyen indokbol kifolyolag kiszáltak én megöltem őket viszont a társam meghalt. Igy nem volt más választásom mint menekülni, többször történt derby amire Jackson azt válaszolta előszőr hogy látszodik hogy teljes mértékben derby, aztán jött a szinkron.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

További hozzáfűzni valóm nincs.Várom a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
  • Haha
Reactions: Pierdone és Legios
Szép estét!

Az ügynek én is részese voltam, nem értem, miért nem csatolod a mi szemszögünket is a panaszhoz, hiszen mi elküldtük az ügy folyamán a saját felvételünket, amelyek után Jackson mondta, hogy mindenki videóját megnézve nem történt derby. Ha nem menekülnél tempomattal, és időnként fékeznél, ezek a csúnya esetek nem valósulhattak volna meg.

Itt az én szemszögem: https://streamable.com/rw6dmk

• Kedvelés
Reactions: Jackson_LS
Sziasztok!

A másik féltől köszönöm a videókat amik bemutatják hogy nagyon nagy eltérés látható a két fél szemszöge között amit szinkronnak ismerünk. Utána fel lett hívva a figyelmem arra hogy törött lábbal tempomattal menekült és azért kapta a jailt. Szóvá meg nem szeretném azt tenni, hogy azt mondod a rendvédelemnek, hogy ne piteljenek mert nem lesz szinkron. Igazából minden be lett ide küldve, mint bizonyíték.

Várom a bíráló válaszát.

Csá! Én bírálom a pkt. Türelmeteket kérném.

Szép estét!

Az ügynek én is részese voltam, nem értem, miért nem csatolod a mi szemszögünket is a panaszhoz, hiszen mi elküldtük az ügy folyamán a saját felvételünket, amelyek után Jackson mondta, hogy mindenki videóját megnézve nem történt derby. Ha nem menekülnél tempomattal, és időnként fékeznél, ezek a csúnya esetek nem valósulhattak volna meg.

Itt az én szemszögem: https://streamable.com/rw6dmk
Szép reggelt, ha nem próbálnál folyamatosan bevágodni elem vagy pitelni (nem tudom mi volt az elképzelésed) akkor nem történt volna ez, szimplán az üldözési sorrendet kellene tartani és nem mérregetni kinek nagyobb. Mert ahogy elnéztem a honvédet is letoltad mert te akartál elől lenni.

• Haha
Reactions: Pierdone
Szép reggelt, ha nem próbálnál folyamatosan bevágodni elem vagy pitelni (nem tudom mi volt az elképzelésed) akkor nem történt volna ez, szimplán az üldözési sorrendet kellene tartani és nem mérregetni kinek nagyobb. Mert ahogy elnéztem a honvédet is letoltad mert te akartál elől lenni.
Szép reggelt.
A videómon látszik, hogy mindig te jössz be elém, a honvédot nem toltam le 1x se, és nem is ment a méregetés.

A videók amiket hozzászólásban küldtetek, számomra nem elérhető, nem tudom megtekinteni... Legyetek szívesek ezt még a mai nap folyamán legkésőbb éjfélig megoldani, vagy privátban elküldeni. Amennyiben ez nem sikerül, azok alapján fogok bírálatot hozni, amit látok.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.