Panasz Ray szankcionálására.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ervin43210

Újonc
2025. 11. 04.
69
44
Szerbia
LS karakter
Victor Moretti
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Costa Morales
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
REY
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Válaszod
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Nem figyeltem forumot, ez a srác videója. viedeoja.https://streamable.com/j8tuxh Ez peddig az enyim. https://medal.tv/games/gta-sa/clips/lF2Zwxc1dN_RQvcBd?invite=cr-MSxRbEIsMjAwMTUwNzIw&v=35
Megjegyzés:

Szerintem helytelen a szankcio, berántotta a társa elébem a kormányt, én peddig fékeztem mert probáltam megoldani a helyzetet majd peddig kicsuszott a kocsim jobra és nem láttam h jön velem szembe. begyujtotam a kocsit, vártam egy kicsit egy irást sem ejtettek meg emezek, én meg nem akkartam ott várni a semmire ezért eljöttem, majd peddig 120 p jailt kaptam.

Utoljára szerkesztve:
+ Még annyival kiböviteném az egészet, volt egy adminügyünk RAY-el melyben nyittam PK t egy tagra majd anyiba maradt az én kérésemre a szankcionálás mikor meghalottam h bant kapna martincevic. Ez miatt mondtam, hogy rp szeron vagyunk és hadjuk enyibe. Ma ujranyitottam, és lezárta RAY avval az indokkal, hogy inkorekt volna adolog. itt hagyom a klippet, amiröl beszélek. Droganimáció skippelese. https://medal.tv/games/gta-sa/clips/lFQre1X8C4g5j4wcy?invite=cr-MSxHc04sMjAwMTUwNzIw&v=2 Vároma a birálóadmin válaszát.

Ma ujranyitottam, és lezárta RAY avval az indokkal, hogy inkorekt volna adolog
Elbíráltam a panaszkönyvet, mivel azt írtad privátban, hogy nem szeretnél szankciót kérni senkire, ezért elnéztem mind a két félnek a hibáit, és kaptatok egy amolyan "második lehetőséget" mindnyájan. Egyáltalán nem korrekt, hogy te kapsz tőlük egy jogos panaszkönyvet, és ezután te újranyitsz egy panaszkönyvet azért, mert ha ők jogosat írtak rád, nehogymár te is kimaradj a jóból. Ez nem így működik, egyáltalán nem vagy korrekt azok után, hogy TE magad mondtad, és törölted a pkdat.

Szerintem helytelen a szankcio, berántotta a társa elébem a kormányt
Nem reagáltál a megadott időn belül a panaszkönyvre, több időt is adtam, mint amennyit kellett volna, nem éltél vele. Ezzel utólag már nem tudok mit kezdeni.

De mi volt jogos panasz könyv? Láttad a klippem? Mentem majd jon mind ketto szembesavba alig kerulom ki az egyiket a masikat mar lehetetlen volt kerulni.
Majd megtortenik még direkt varok h akkarnak e RP T és még egy irást se irtak.
Ez szomoru vagy nem de én elmentem.
2. A forum nem kuld értesitést meg egesz nap dolgoztam nem tehetek jebote arrol h nem irok vissza, tehat nem az én PK m Nem volt jogos hanem a te eljárasod jogtalan.… köszönöm a meghalgatásod innentöl várnám a birálóadmint…..
Mert ez egy IC ügy lett volna.

Sziasztok!

A panaszt én fogom bírálni, ha kapsz egy panaszt, és arra nem reagálsz időben (24óra), akkor az elbírálható mivel volt lehetőséged hozzászólni a témához. Ahogyan látom visszavontad ezt a panaszt majd megnyitottad újra valószínüleg bosszúból, bár őszintén nem értem, hogy erre miért van szükség ha egyszer már visszaléptél ez alól.
Sajnos a bizonyítékokból csak az egyiket látom mert a másik eltünt, de a panaszkönyvet visszaolvasva Rey helyesen járt el az ügyben, ahogyan látom eközben kitiltást kaptál a szerverről nem régiben.

A kapott bizonyítékok alapján jogtalan a panaszod.

További szép estét!

• Kedvelés
Reactions: rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.