Droganimácio lestopolása! Cvjetko Martincevic [Rey]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ervin43210

Újonc
2025. 11. 04.
69
44
Szerbia
LS karakter
Victor Moretti
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Costa Morales
Panaszra tett személy InGame neve:
Cvjetko Martincevic
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Beleszivot a kokainba, majd peddig stoppolta az animációt.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nem nagyon dijjazom az ilyet.

• Haha
Reactions: eznemJayce
Szia, ezt az ügyet lezárták mert visszavontad. az érintett admin akkor le is írta,hogy nem fog szankciót osztani és engem figyelmeztetett,hogy többet ilyet ne csináljak. de köszönöm a bosszú PK-t.

Edit: Örülnék ha "lezárt" ügyet nem nyitnád újra, mert a legutóbb is te vontad vissza az admin végig vitte az ügyet ennek ellenére. @rey válasza a PK-ra: . fórum topic: https://forum.dawn-game.com/index.php?threads/6739/

Kérésre Rey fogja bírálni a PK-t mivel felmerült előzetesen nála már a téma.

Innentől Rey viszi a panaszt tovább.

• Kedvelés
Reactions: rey
Kérésre Rey fogja bírálni a PK-t mivel felmerült előzetesen nála már a téma.

Innentől Rey viszi a panaszt tovább.
De ha már egyszer lezárta szankció nélkül,mit szeretnél folytatni és miért- Visszavonta végig lett véve, akkor nem lett szankció kiosztva, napokban lett a srácra írva egy PK nem reagált rá 24 órán belül kapott egy NON RP-s jailt. és ezért rosszindulatúságból rám nyitja a panaszt?

• Haha
Reactions: Ervin43210
Sziasztok.

A panaszt elbíráltam már pár nappal ezelőtt, @Ervin43210 , te voltl az, aki privát üzenetben felkeresett, hogy nem szeretnék senkinek se rosszat, se semmit, ezért inkább visszavonod a panaszt, mikor meghallottad, hogy te is ludas vagy az ügyben.

Akkor kellett volna gondolkodni, nem azután, amikor már eltelt pár nap, hogy te mégis szeretnék igényt a szankciókra, ami így utólag visszanézne elég inkorrekt tőled.

Mivel már ezzel az egésszel születette egy döntés, lásd az előző ilyen pk, értelem szerűen nem fog rá kapni semmit az elkövető, ahogy te sem kaptál a mutatványodra, hisz az egészet te kérted, hogy így legyen. Alapesetben nem lehetne ilyet, én mégis teret adtam neki, úgylátszik ez felesleges volt.
Összességében ezt a részét a panasznak már elbíráltam egyszer, nem fogok ezen változtatni.

Kérdésekkel kereshettek discordon privátban, zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.