Scarlett Monroe - FOX

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

FunFact

Barangoló
SzerverAdmin
LS
2025. 03. 25.
87
49
LS karakter
Dathan Moore

uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Srarlett Monroe

Panaszra tett Adminisztrátor neve:

FOX

Panasz oka, leírása, kifejtése:

Aranybank rablás volt, ahol a lift teremben maradtam a többiek levonultak, kis idő telt el és egy Honvéd feljött két törött kézzel, őt elkezdtem ellátni, végig vittem a szokásos rp-t, majd következett az animációs panel amibe én belekezdtem, meghaltam mert nem tudtam abbahagyni, erre hívtam egy admint FOX csatlakozott, majd discordon került megvitatásra ez a report, ahol kisebb szóváltások után 120p jailt kaptam majdnem hogy a vétkes fél miatt, akik szerint NONRP volt az ahogyan és ahol elláttam, mivel hogy nekem szanitécként kötelességem olyan helyen ellátni ahol sem a sajátom sem az ő testi éppségét nem fenyegetem. Tudtommal ez a szabályzatban nincs leírva sehol. 120perc lett volna a szankcióm, de kérvényeztem azt hogy UCP előéletet nézzen mivel 2 jogos jailem volt az is lassan 1 éve, ezáltal lett 60 perc jailem. Úgy gondolom jogtalan volt a szankcióm.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Amennyiben jogosnak találja a panaszom a bíráló admin,úgy kérném az UCP-mből való törlését a szankciónak!

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Szia, mintát javítsd 24 óra áll rendelkezésedre. Ha segítség kell kattints a LINK -re

• Kedvelés
Reactions: FunFact
Szia elkezdted ellátni lift ajtóval szemben. Viszon nem lehetett tudni mennyi illegálos személy van lent a páncélteremnél, ez miatt is kellet volna olyan helyre vinned a sérültet ahol biztonságban vagytok. Az igaz hogy tilos a szanitécet meg ölni, de ha az irrealitást nézzük akkor mindenképp egy védett helyre kellet volna vinned, ahol nincs veszélyben az élete.

Szia elkezdted ellátni lift ajtóval szemben. Viszon nem lehetett tudni mennyi illegálos személy van lent a páncélteremnél, ez miatt is kellet volna olyan helyre vinned a sérültet ahol biztonságban vagytok. Az igaz hogy tilos a szanitécet meg ölni, de ha az irrealitást nézzük akkor mindenképp egy védett helyre kellet volna vinned, ahol nincs veszélyben az élete.
Ha kimegyek, külsős emberek is lelőhetnek, ha bent maradok ugyanúgy bejöhetett külsős ember bárhová. Helikoptert hallottunk kint azért nem vittem ki. Továbbiakban várom a bíráló admin válaszát.

Illetve ucp elő életed miatt kaptál inkább minimum jailt.

Illetve ucp elő életed miatt kaptál inkább minimum jailt.
Akkor arra reflektálj kérlek hogy hová kellett volna vinnem? Ki a nyílt terepre, ahol mindenfelől érhet minket támadás, vagy bent ahol úgyszintén megbújhat külsős ember ahogy említettem helikoptert is hallottunk kint, így a kilépes a bankból teljesen kizárt volt. Bent pedig úgyszintén, úgy gondoltam ez egy eléggé zárt terület és szoba (Ahová jelez az ajtó ha bejönnek) így eléggé kis esélyt láttam arra hogy támadás érhet minket.

Akkor arra reflektálj kérlek hogy hová kellett volna vinnem? Ki a nyílt terepre, ahol mindenfelől érhet minket támadás, vagy bent ahol úgyszintén megbújhat külsős ember ahogy említettem helikoptert is hallottunk kint, így a kilépes a bankból teljesen kizárt volt. Bent pedig úgyszintén, úgy gondoltam ez egy eléggé zárt terület és szoba (Ahová jelez az ajtó ha bejönnek) így eléggé kis esélyt láttam arra hogy támadás érhet minket.
igen zárt szoba csak azzal van gond hogy lift ajtóval telibe szemben volt az ellátás, pl elvihetted volna a szoba másik végébe, íróasztal mögé be bújni.

igen zárt szoba csak azzal van gond hogy lift ajtóval telibe szemben volt az ellátás, pl elvihetted volna a szoba másik végébe, íróasztal mögé be bújni.
Valószinűleg ott nem lőtt volna ki jobban igaz? Mert ott még feleannyira sem látszódott volna az hogy ellátás folyik, csak az hogy két ember térdel az asztalok mögött.

Valószinűleg ott nem lőtt volna ki jobban igaz? Mert ott még feleannyira sem látszódott volna az hogy ellátás folyik, csak az hogy két ember térdel az asztalok mögött.
én csak egy példát hoztam fel, illetve rendvédelem minden behatolásnál zárja maga után az ajtókat úgy tudom, és ez miatt nem tudtak volna rátok menni.

én csak egy példát hoztam fel, illetve rendvédelem minden behatolásnál zárja maga után az ajtókat úgy tudom, és ez miatt nem tudtak volna rátok menni.
Na pont most írtad le, akkor végülis jó helyen láttam el nem de?:) Mert ugye most leírtad saját szavaddal hogy biztonságos hely volt, mivel nem tudtak volna ránk jönni.

Na pont most írtad le, akkor végülis jó helyen láttam el nem de?:) Mert ugye most leírtad saját szavaddal hogy biztonságos hely volt, mivel nem tudtak volna ránk jönni.
Bank külső ajtaja, lépcsőház alsó és felső ajtó, terasz ajtók vannak zárva.

Bank külső ajtaja, lépcsőház alsó és felső ajtó, ter
Egy ajtót nyitva kell hagyni tudtommal, máskülönben nem mennek ki ha sikeres az akció.

Cső!

Látom kilettek itt fejtve az álláspontok... Tudok azonosulni a panaszkodó féllel, hisz semmilyen szabály nem tér arra ki, hogy a szanitéc nem láthat el például a liftben, vagy annak termében... Nem értem az ezzel kapcsolatos szankciót. Kötelessége életet menteni, és ő úgy látta, hogy az a hely arra alkalmasabb, a nyílt terepekkel szemben. Illetve az is tény, hogy szanitécet MINIGAME közben tilos megölni, ugyanakkor amíg nincs minigameben, megölhető.

A panaszod jogos. Kérném, hogy Scarlet Monroe kapja meg az 1 perces "Előző semmis" jailt, illetve Fox keress fel a mai nap folyamán.

• Kedvelés
Reactions: FunFact
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.