Bubba Basher - Alcide Scelsi [Rey]

• Thread starter Thread starter huey
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 168
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

huey

maganyos.oroszlan
2024. 08. 23.
102
148
18
LS karakter
javier.bienvenida
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Bubba Basher
Panaszra tett személy InGame neve:
Alcide Selsci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jelöletlen autóra való előre lövéss
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Egy IC szó nem hangozz arról el hogy én rendőr lennék, illetve a fegyver is úgy van felpozizva hogy ne nagyon legyen látható elöl az NNI felirat. Amennyiben volt ic erről információ hogy én rendőr vagyok, azt szivesen megnézném.

Szia, hát közelünkbe voltál ott mentél el mellettunk, es ertelemszeruen egy civil mit keresne "egy erdoben" tervben is úgy hangzott el hogy tarsam figyel es fedezz, mellkasodon volt a fegyver, karakterunk azt láthatja... Konkretan elmentel mellettunk es meg lassitottal is. Mellesleg elovettem a fegyvert es tovabbra is egyedul koroztel az autoval mi kozbe te lattad hogy ketten vagyunk. Te meg egyedul, és emiatt veszelyeztetted az eleted ? Miert nem vartad meg a tobbi egységet?

Utoljára szerkesztve:
Szia, hát közelünkbe voltál ott mentél el mellettunk, es ertelemszeruen egy civil mit keresne "egy erdoben" tervben is úgy hangzott el hogy tarsam figyel es fedezz, mellkasodon volt a fegyver, karakterunk azt láthatja... Konkretan elmentel mellettunk es meg lassitottal is. Mellesleg elovettem a fegyvert es tovabbra is egyedul koroztel az autoval mi kozbe te lattad hogy ketten vagyunk. Te meg egyedul, és emiatt veszelyeztetted az eleted ? Miert nem vartad meg a tobbi egységet?
Hello, teljesen mindegy, jeloletlen autóra akkor se lőhetsz, csak ha megbizonyosodtál hogy valóban PD-s vagyok, (hogyha ic megbizonyosodtatok akkor mutass egy videót vagy egy rádiózás hogy valóban lelett kommunikalva hogy rendor vagyok.) simán lehettem volna civil is aki kivancsiskodik, minden benne van a pakliban, vagy esetleg egy másik illegálos. Az pedig hogy miért nem vártam meg a többi egységet, nagyon egyszerűen eltudom mondani, a rendvedelmisek prioritasnak tartják az üldözést meg a jarorozest mint egy koteget tisztelet a kivételnek. Kérdésekre szívesen válaszolok, amúgy meg várom a bíráló admin válaszát.

Hello, teljesen mindegy, jeloletlen autóra akkor se lőhetsz, csak ha megbizonyosodtál hogy valóban PD-s vagyok, (hogyha ic megbizonyosodtatok akkor mutass egy videót vagy egy rádiózás hogy valóban lelett kommunikalva hogy rendor vagyok.) simán lehettem volna civil is aki kivancsiskodik, minden benne van a pakliban, vagy esetleg egy másik illegálos. Az pedig hogy miért nem vártam meg a többi egységet, nagyon egyszerűen eltudom mondani, a rendvedelmisek prioritasnak tartják az üldözést meg a jarorozest mint egy koteget tisztelet a kivételnek. Kérdésekre szívesen válaszolok, amúgy meg várom a bíráló admin válaszát.
okes, csak hat pont h elkezdtem leadni a koteget hirtelen pont akkor jelenik meg egy auto, ic is tudhatom h lehet benne nyomkoveto, szamithatok ra... De legkozelebb megvarom mig letartoztattnak.. 👌

Nem tudtál kézzelfogható bizonyítékot felhozni az érved mellett, és ilyen szögből nem sok az esély arra, hogy te IC fixen megbizonyosodtál, hogy egy rendőr van ott..
Akárki járhat arra, nem csak egy rendőr, egy detektorozó, vagy olyan ember, aki épp csak arra kocsikázik. Nem lehet ilyen esetben civil autóra lőni, így erre fogsz kapni 120 perc adminjailt.

A panaszt jogos, zárom.

• Imádom
Reactions: huey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.