Cvejtko_Martincevic -> Sasa

• Thread starter Thread starter supsed
  • Start date Start date
  • Válaszok 9
  • Látta 279
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

supsed

Arkhón.
2025. 09. 07.
56
63
20
LS karakter
cyrus g brasco
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Cvejtko_Martincevic
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Sasa
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Adminisztrátori jog kihasználása.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/ve1dwa
Megjegyzés:

Aktív lövöldözésben admin jogait kihasználja, hogy saját magát mentse csöppet sem tartom korrektnek ezt.

Szervusz!

Az RP-ben már meghaltam, és éppen ahol felszedtem magamat ott lőttek keresztül kasul, ezért flyoltam arréb. A fallront nincs bindelve, ellenben a fly-al, arréb flyoltam hogy ne zavarjak be, vanisht már nem nyomtam be mert engem lőttél.

Szintén rendelkezem videófelvétellel az esetről, biráló adminisztrátor megkapja majd.

Szervusz!

Az RP-ben már meghaltam, és éppen ahol felszedtem magamat ott lőttek keresztül kasul, ezért flyoltam arréb. A fallront nincs bindelve, ellenben a fly-al, arréb flyoltam hogy ne zavarjak be, vanisht már nem nyomtam be mert engem lőttél.
Cső, az egy dolog hogy meghaltál, máskor is megcsináltad hogy halál után egyből vanishezted magad és el mentél (ezzel nem is volt gond akkor.) - Még jó hogy nem nyomtad el a vanish-t lövöldözés közben egyébként hosszú másodpercekről van szó nem röpke pillanatról hogy téged akkor lőttek le. OOC-s sem tájékoztattál hogy mi a helyzet se közben, se utána lett volna rá lehetőséged hogy elkerüld ezt a szitucáiót.

• Kedvelés
Reactions: Petavok
Az én szemszögemből egyáltalán nem az jött le, hogy most te engem lősz, mire nekem betöltött a dimenzió csak a golyók csattogását hallottam. Az hogy én a halálom után körülbelül egy percel szedtem fel magam, nem tudom miért mérvadó.

Mint azt emlitettem nem gondoltam hogy te engem lősz mivel már bőven hallottam a lövöldözést mikor felélesztettem magam, amint megláttam hogy te engem lősz a fly-t kinyomtam és hagytam hogy hogy lelőjj, majd továbbálltam. Nem gondoltam hogy ragozásra szorul ez egy RP szituáció/aktiv rablás közben.

Az én szemszögemből egyáltalán nem az jött le, hogy most te engem lősz, mire nekem betöltött a dimenzió csak a golyók csattogását hallottam. Az hogy én a halálom után körülbelül egy percel szedtem fel magam, nem tudom miért mérvadó.

Mint azt emlitettem nem gondoltam hogy te engem lősz mivel már bőven hallottam a lövöldözést mikor felélesztettem magam, amint megláttam hogy te engem lősz a fly-t kinyomtam és hagytam hogy hogy lelőjj, majd továbbálltam. Nem gondoltam hogy ragozásra szorul ez egy RP szituáció/aktiv rablás közben.
Véleményem az, hogy akkor is fel kellett volna mérned a szituációt mivel rendvédelemben vagy. Ergó te láttad akkor a meglévő backupokat és az aktív pénzköteg jelét a térképen. Hozzá tenném hogy akkor is ha vissza is jöttél a másik dimenzióból. Ott van a klipp hogy használtad a fly-t az teljesen mindegy hogy milyen távlatban használtad a lényeg ott van. Volt egy kisebb baki a részünkről amire admin lett hívva, és egy eléggé hosszú DC-s ügy lett, oda is beléptél de véletlenül sem közölted hogy nem ez volt a cél. Azért mert te 4-es admin vagy nem kellene ilyen szinten látványosan kihasználni a meglévő jogaidat és ez csöppet sem korrekt a másik felé nézve, mert megszerveztük az RP-t és ennek tudatában ki is viteleztük normálisan,de sajnos ezt már nem tudom ki küszöbölni mert rontotta a hangulatot azon az RP-n.

• Kedvelés
Reactions: Petavok
Véleményem az, hogy akkor is fel kellett volna mérned a szituációt mivel rendvédelemben vagy. Ergó te láttad akkor a meglévő backupokat és az aktív pénzköteg jelét a térképen. Hozzá tenném hogy akkor is ha vissza is jöttél a másik dimenzióból. Ott van a klipp hogy használtad a fly-t az teljesen mindegy hogy milyen távlatban használtad a lényeg ott van. Volt egy kisebb baki a részünkről amire admin lett hívva, és egy eléggé hosszú DC-s ügy lett, oda is beléptél de véletlenül sem közölted hogy nem ez volt a cél. Azért mert te 4-es admin vagy nem kellene ilyen szinten látványosan kihasználni a meglévő jogaidat és ez csöppet sem korrekt a másik felé nézve, mert megszerveztük az RP-t és ennek tudatában ki is viteleztük normálisan,de sajnos ezt már nem tudom ki küszöbölni mert rontotta a hangulatot azon az RP-n.

Pont hogy az RP-be nem akartam nektek bezavarni, ezért flyoltam el. Nem értem hogy neked ez a további RP-ben való tevékenységedet mivel rontotta. Az meg hogy a discord ügyön én erről nem ejtettem szót, nem gondoltam hogy kellene, mivel én már rég el is felejtettem, illetőleg nem is befolyásoltam vele az RP-t.

Pont hogy az RP-be nem akartam nektek bezavarni, ezért flyoltam el. Nem értem hogy neked ez a további RP-ben való tevékenységedet mivel rontotta. Az meg hogy a discord ügyön én erről nem ejtettem szót, nem gondoltam hogy kellene, mivel én már rég el is felejtettem, illetőleg nem is befolyásoltam vele az RP-t.
Nem érted? Teljesen elvetted a kedvünket a folytatástól, pedig megkaptuk a lehetőséget a szituáció folytatásra de van az a pont ahol már sajnos ezt nem tudom élvezni, és igen is hátrányban szenvedtem ebben a szituációban, Akkor kellett volna gondolkodni mikor meg történt. Meg kellett volna várni míg fly előtt megöllek és mind ez nem születik meg. Adminisztrátor pozíciót töltesz be a szerveren egyfajta példát kellene mutatnod a játékosoknak, vagy csak én vagyok ezzel így. A szerver szabályzat szintén rád is vonatkozik mint rám, és más játékosra hibáztál csak azt sajnálom, hogy be sem vallod a hibázásodat.

Sziasztok!

Megérkeztem a bírálattal, a kapott videóban tisztán látszik, hogy Sasa meghalt az RP-ben, majd felszedte magát, és el szándékozott repülni az RP alól (mert meghalt), így a panaszod jogtalan, az adminisztrátor nem hibázott.

További szép estét!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.