PK Greg

• Thread starter Thread starter rolihz
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 109
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

rolihz

Újonc
2025. 03. 23.
9
2
LS karakter
Ali Antoie
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Leonid Styopa

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Greg

Panasz oka, leírása, kifejtése:
nem helyesen elbírált report: az alábbi medál clipre azt irta hogy nem törént dm mert nem látszik hogy halálangyalos vagyok és én vagyok a hibás mert ottmaradtam ahol amugy az összes halálangyalos rendőr is. felajánlottam hogy küldök logot a kártyázásről de elutasította nem kellet neki de a clip mellé most ide bemásolom a kártyázást is hogy tiszta legyen minden

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/lBLFtOcMifpUl_3JK?invite=cr-MSxYcDMsMzkyNDgzNDY4&v=15, https://armin.kim/seepaste/2yGg

Megjegyzés:

előre is köszike a vállaszt

Szia! Az aranyraktár előtt aktívan ment a lövöldözés. Te illetve az általad említett rendőrök ott voltatok egy utcával odébb, teljesen rátok lehetett látni. Mellesleg mint látod a videóban is, a rendőrök a földön ülnek, nem véletlenül. Távolabbról, az aranyraktár elől nem látják azt, hogy Te milyen céllal vagy ott. Ott van a fegyver a hátadon, és ott áll egy ember. Legközelebb majd úgy állj meg, hogy ne lássanak rád, ne zavard az RP-t és elkerülöd ezt a kellemetlenséget, vedd ezt tanulópénznek. Várom az ügy bírálatát, szép estét.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Leroy
A videóban látható, hogy körben ültök, majd egy RP-ben lévő játékos leugrik és hátulról lövik az illegálosok. Ennek következtében beleestetek ebbe a lövöldözésbe, és lelőttek titeket. Sajnos itt nem adta ki a helyszínválasztás, így titeket is ért a golyó. Legközelebb próbáljatok meg egy normálisabb helyet választani, és ha látjátok, hogy mellettetek RP-ben vannak, menjetek arrébb.

Az admin nem hibázott, így következmények nélkül zárom a panaszt.

• Kedvelés
Reactions: Leroy
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.