Snaebjorn Cuauhtemoc - Mayso Orbaan [Rey]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

balimexx

Újonc
2025. 03. 17.
52
51
youtu.be
LS karakter
Skorn Var
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Snaebjorn Cuauhtemoc
Panaszra tett személy InGame neve:
Mayso Orbaan
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Derby/nonrp. láthatóan be lassitunk majd elkezdünk kanyarodni és utána, belénk jön 200km/h-val. Amikor fordulnánk be látható hogy direkt felénk húzza.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Várom a biráló admin válaszát.

Szép kedves napot!
Mivel nem voltam felkészülve arra, hogy te éppen be fogsz kanyarodni ezért történt meg az ütközés.
Elküldöm a saját szemszögem a bíráló adminisztrátori tagnak.
Kérlek szépen mond már el nekem a DERBY szó fogalmát.

• Haha
Reactions: dami és balimexx
írjátok le még, amit szeretnétek, hamarosan elbírálom.

3.) A panaszhoz kizárólag a biráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott irhat hozzá!
Szép kedves napot!
Mivel nem voltam felkészülve arra, hogy te éppen be fogsz kanyarodni ezért történt meg az ütközés.
Elküldöm a saját szemszögem a bíráló adminisztrátori tagnak.
Kérlek szépen mond már el nekem a DERBY szó fogalmát.
Szevasz,én voltam a söfőr. Igazán tudnod kellett volna azt vagy ki kelll számitsd azt h lefogunk térni és egy kis távolságot kell tartani az üldözésnél hogy ne legyen ilyen gond mondjuk. És az mióta "rps" h 200al belénk jössz és a fékezés nem is volt szándékodba + utána kiszállsz és elkezdesz lőni.

• Kedvelés
Reactions: balimexx
Szevasz,én voltam a söfőr. Igazán tudnod kellett volna azt vagy ki kelll számitsd azt h lefogunk térni és egy kis távolságot kell tartani az üldözésnél hogy ne legyen ilyen gond mondjuk. És az mióta "rps" h 200al belénk jössz és a fékezés nem is volt szándékodba + utána kiszállsz és elkezdesz lőni.
Remek, azzal nincsen gond, hogy ti ütközés után elkezdtek pullozni? Gondoltam..
Videóba amit én készitettem látszik ahogy fékezek csak 2x nagyobb a féktáv
Nincsen honnan tudjam azt, hogy ti éppen mikor fogtok le kanyarodni, a másik dolog a mai napon 3 akció volt tőletek, a héten a szerverre alig jártatok fel mivel nem tudtatok rabolni.

• Haha
Reactions: balimexx
Remek, azzal nincsen gond, hogy ti ütközés után elkezdtek pullozni? Gondoltam..
Videóba amit én készitettem látszik ahogy fékezek csak 2x nagyobb a féktáv
Nincsen honnan tudjam azt, hogy ti éppen mikor fogtok le kanyarodni, a másik dolog a mai napon 3 akció volt tőletek, a héten a szerverre alig jártatok fel mivel nem tudtatok rabolni.
3 akció? 1 kutat raboltunk mai nap csak többet szedtünk ki.
A másik,milyen pullozásról van szó? mert én nem láttam pullozást

Mayso a belsősávba jött, nem számított arra, hogy ti ott külső sávból be fogjátok rántani oda, ezért történt meg az ütközés. A tekes felvételén látszik, hogy próbál fékezni, viszont a hó végett nem tapad annyira az autó, hogy így meglehessen állni, és elkerülni ezeket.

Nem szándékos volt az ütközés, sajnos a hó miatt előfordulnak ilyen szituációk.

Jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.