Elizabeth Volkov vs Kusma Maxim [Jackson]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 06. 22.
18
6
33
LS karakter
Alessio D Amico
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Elizabeth Volkov
Panaszra tett személy InGame neve:
Kusma Maxim
Panasz oka, leírása, kifejtése:
OOC rádiózás
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
://imgur.com/OQMSGIE /B]
Megjegyzés:
berádiozza frakció rádióba, hogy Murbek hol az a társának csak a discord neve, de nem az a ic neve és ez nem az első esett

Szia/sziasztok! Várom a másik félnek a válaszát!

Fejtsétek ki álláspontjaitok!

Még anyi hozzá füzni valóm lenne, hogy folytonos ooc rádiozgat meg frakció tagoknak a discord nevét rádiózza be mikor nem az a ic neve és töbszöri felszólítás után sem hagyja abba ezzért folyamodtam a panaszkönyv-höz

• Kedvelés
Reactions: Jackson_LS
Még anyi hozzá füzni valóm lenne, hogy folytonos ooc rádiozgat meg frakció tagoknak a discord nevét rádiózza be mikor nem az a ic neve és töbszöri felszólítás után sem hagyja abba ezzért folyamodtam a panaszkönyv-höz
A folytonos “OOC rádiózgat” végig azt érted, hogy másik néven hívja a haverjait rádión? Vagy van ettől eltérő forma is?

Szia nem tudom ő hogy jut hozzá a rádiohoz mikor örökös bannon van, nem tudom ezzel mi a szándéka hogy ezt a panaszt megírta.

Szia nem tudom ő hogy jut hozzá a rádiohoz mikor örökös bannon van, nem tudom ezzel mi a szándéka hogy ezt a panaszt megírta.
Szia ugy tudom attól hogy ki vagyok banolva nem jogosít téged fel folyamatos szabályszegésre valamint ban alatt is élhetek panaszkönyv jogával

Szia ugy tudom attól hogy ki vagyok banolva nem jogosít téged fel folyamatos szabályszegésre valamint ban alatt is élhetek panaszkönyv jogával
szia szerintem a bencének van igaza ebben az ügyben mivel neked semmi jogod a frakcióba bele szolni ez csak saját vélemény de mindenki követ el hibát mert mindenki ember

szia szerintem a bencének van igaza ebben az ügyben mivel neked semmi jogod a frakcióba bele szolni ez csak saját vélemény de mindenki követ el hibát mert mindenki ember
ha kérhetem aki nem az ügyhöz tartozik az ne szoljon hozzá

Te sem tartozol az ugyhoz mivel se dc szerveren nem vagy bent illetve a szerveren se mivel orokos bannod van
de mivel én írtam a Panaszkönyvet viszont tübb hozzá füzni valóm nincs várom az adminisztrátor bírálatát

Hello en vagyok a frakcio fezetője talán nagyon rég lehetett ilyen!!!
Ez meg eleg nagy szegyen mert te bannon vagy el akarod venni más játék élményét is!!!
Ez téged minősit!!
Nem kellet volna szefeket lopni cyber es nem lennel ilyen helyzetbe!!!

Ez meg eleg nagy szegyen mert te bannon vagy el akarod venni más játék élményét is!!!
Ez téged minősit!!
ez mai kép nekem ma küldték discordon másik én amit tettem azért ülök a büntetést másik csabi tudtommal te nem tartozol az ügyhöz hiába vagy leader harmadik meg Várom adminisztrátor bírálatát de ha kell napi logot is szerzek a rádiózásról

ez mai kép nekem ma küldték discordon másik én amit tettem azért ülök a büntetést másik csabi tudtommal te nem tartozol az ügyhöz hiába vagy leader harmadik meg Várom adminisztrátor bírálatát de ha kell napi logot is szerzek a rádiózásról
Látom nagyon szeretned hogy szankciot kapjak

• Kedvelés
Reactions: Lagmester_9000
Ez téged minősit!!
ehhez anyi a hozz áfüzni valóm hogy leaderként egy panaszkönyv nem szép dolog hazudni hogy rég lehetett a kép magáért fog beszélni:

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.