Ricardo Madalitso - Rey

• Thread starter Thread starter Riki35
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 110
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Riki35

Újonc
2025. 08. 13.
5
0
LS karakter
Ricardo Madalitso
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Ricardo Madalitso
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen, szabálytalan eljárás.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/8CV9CYVJ (+1 óra mivel kűlföldön élek)
Megjegyzés:

Sziasztok. Az egész onnan kezdődött, hogy Delfina_Zargoza amikor felléptem ooc leírta nekem, hogy vegyem le a rendszámot, mondtam hogy oké, le lesz véve. Majd utána, visszamentem kb 2 óra mulva, és OOC megint belémkötött, hogy megkérdezheti e miért a háza előtt parkolnak a kocsiaim( ezt is OOC). Amik nem is a ház előtt voltak, Supreme oda rakta le a 2 kocsit amit ppztem, és a tulajt ez nagyon zavarta, odahívta a Rey-t, aki rtczte a két kocsit, ami teljesen IC ÜGY, hogy ott ált, és ezt ők teljesen átvitték oocba, szóval szabálytalanul járt el, 2 kocsit rtczett, ha nagyon zavarta a tulajt, hogy ott ált 50 méterre a 2!! kocsim, hívhatott volna PFest. Ez teljesen jogtalan volt, várom a bírálatot! <3

egy háznál 3 autó lehet, ez vonatkozik mindenkire. Az, hogy Supreme oda rakta le, nem azt jelenti, hogy tárolhatod is ott huzamosabb ideig. Vannak parkolók, ha nincsen garázs a tulajdonodban, és ott tudod tárolni az autód. Nem tudok ennél többet mondani.

• Kedvelés
Reactions: peti
egy háznál 3 autó lehet
Igen, vágom. 2 kocsim volt ott, az egyik. A másik nem az én házam, és a háztól volt 50méterre a kocsi. Ha úgy is lett volna, teljes mértékben IC Ügy.

Még mindig IC ügy. A többi nem lett rtczve. Várom a bírálatot.

Megérkeztem a bírálattal.

Ingatlan előtt vagy magánterületen maximum három jármű parkolhat.
-Ellenkező esetben a járművek lefoglalásra kerülhetnek.

Mivel a szerveren nem tartózkodott fent Parkolásfelügyeletes így lefoglalta ő, lefoglalhatta volna az előző tulajét is, de most pont a tiédre esett választás. A szabályzat érvényben van, a többit nem foglalta le mert így annyi autó van kint amennyi lehet.

Jogtalan a panaszod.

• Kedvelés
  • Haha
Reactions: rey és Riki35
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.