Angela Santos -> Thomas

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Trombitas

Barangoló
2025. 05. 18.
121
59
LS karakter
Paacen Santos
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Angela Santos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Thomas
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Ügyek nem felülvizsgálása,
Küldenék kettő videót is az első videóban jól látszódik hogy semmi OOC-zás nem történik és egyből berak jailbe, még a probléma okát se mondja el.
Második videóban szimplán kilőttem mert frakció társaim-ra shotgun-t tartott (nem is értem először miért nem sokkolót) elfutottam egy oszlop mögé majd ki peakeltem és egyből fejbe durrantottam el is mondtam neki OOC chaten hogy nem láttam volna hogy rám tartott volna fegyvert de ennek ellenére is PG jailbe rakott.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Szeretném kérni hogy ne Thomas birálja szokásosan a saját panaszkönyvét szokása szerint.
egyáltalán nem korrekt se a többi admin-ra nézve se az egész szerverre, szinte a vezetőséget minősitené vele

Amikor Thomas repteti az autókat meg dobálja az nem számít nonozásnak? vicc kategória...magához getel,majd jailbe rak,tudtommal előtte elkell mondani hogy az illető mit hibázott,és ezért meg ezért jailt fog kapni..de nem,Thomas egyből
jailbe rak

Teljesen igaza van Trombitásnak az hogy oda megy és nem megbeszéli a dolgokat thomas hanem egyből jail-t oszt mert nem bírja el a veszteséget és ha le lövik

Amikor Thomas repteti az autókat meg dobálja az nem számít nonozásnak? vicc kategória...magához getel,majd jailbe rak,tudtommal előtte elkell mondani hogy az illető mit hibázott,és ezért meg ezért jailt fog kapni..de nem,Thomas egyből
jailbe rak
Menj fel DCre megbeszélni vele az egészet, és megtudtok állapodni, elég korrekt.

• Kedvelés
  • Haha
Reactions: wasabi és martonos
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.