Angela Santos -> Ghost

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Trombitas

Barangoló
2025. 05. 18.
121
59
LS karakter
Paacen Santos
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Angela Santos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Ghost
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PP-s csomagtartozásért bannolt.
Történt egy lövöldözés ahol RP stop lett, amin Gunnar elkezded lövöldözni (ezt figyelmen kivül hagyta) ki csomiztam a kocsiját amiben benne volt egy Tan benelli ami mellett nem volt bizonylat ezt le is RP-ztem. (OOC chaten meg is kérdeztem Gunnar-tól hogy PP-s e a fegyver és erre nem válaszolt)

Minden olyan tárgy, ami prémium pontból, az az PP-ből lett vásárolva PP-s itemnek minősül. Erről fegyver esetén kapsz az inventorydba egy vásárlási bizonylatot, amivel bizonyíthatod, hogy valóban PP-ből lett vásárolva.
Ha a bizonylat nincs nálad akkor a fegyvert elvehetik és később visszaigényelni sem tudod. ↳ Akárkinél van a fegyver, amíg van róla bizonylat PP-snek minősül.

Ghost bemásolt egy forum PK-t ami valóban jogos lett, Gunnar dennis-sel egy beszélgetést, ha jól tudom nem a pk-k és a DC-s privát beszélgetések alapján játszunk a szerveren hanem a forumon vezetőség megirta szabályok alapján.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/d382 (kivétel)
https://armin.kim/seepaste/C571 (Ghost adminügy)

https://armin.kim/seepaste/f85C (Barátom küldte Log hogy a ban után kéri el a bizonylatot)
Megjegyzés:

köszönöm

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Marcell
Szevasztok! -Szép estét...

-Nincs több hozzáfűzni valóm.

Szevasztok! -Szép estét...

-Nincs több hozzáfűzni valóm.
mondtam nem a forumon megirt panaszok alapján cselekszek a szerveren. (Ghost ebben a pillanatban kérte el a bizonylatot amiután már kibannolt)

mondtam nem a forumon megirt panaszok cselekszek a szerveren. (Ghost ebben a pillanatban kérte el a bizonylatot amiután már kibannolt)
Teljes mértékben egyértelmű, hogy egy olyan fegyverről van bizonylat, amit csak és kizárólag prémiumpontból, vagy event során szerezhető itemekből nyithatsz... Most már csak azért kérem el tőle utólag, hogy a lelked megnyugodjon.

• Haha
Teljes mértékben egyértelmű, hogy egy olyan fegyverről van bizonylat, amit csak és kizárólag prémiumpontból, vagy event során szerezhető itemekből nyithatsz... Most már csak azért kérem el tőle utólag, hogy a lelked megnyugodjon.
Nem kérted el az adminügy alatt, se elötte utána kérted el a bizonylatot.

A tényen nem változtat, hogy van bizonylat... Ergo a fegyver PP-s.
De változtat mivel a a szabályzat is elmondja hogy bizonyitani kell a helyszinen a bizonylattal hogy valóban PPs-e, de ez téged egyáltalán nem érdekelt ugyan is el se kérted.

• Kedvelés
De változtat mivel a a szabályzat is elmondja hogy bizonyitani kell a helyszinen a bizonylattal hogy valóban PPs-e, de ez téged egyáltalán nem érdekelt ugyan is el se kérted.

Amíg van róla bizonylat PP-s itemnek minősül... Az elején, mielőtt kiskapukat keresnénk, az elkobzás(azaz elvételre értetendő)

Üdv mindenkinek!

"Járművekből való csomagtartozás engedélyezett.
Megfelelő RP-vel kipakolhatóak a járművek csomagtartói, PP-s és eventes itemek nem vehetőek ki."

A panaszod ezáltal jogtalan, viszont a szerverszabályzaton pontosítani fogunk ezek a történések elkerülése végett. A kitiltásod a szerverszabályzat ütközése miatt feloldásra kerül.

További szép estét minden fórum olvasónak!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.