Thomas Berwick - Sasa

• Thread starter Thread starter David2
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 161
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

David2

Újonc
2025. 03. 17.
66
6
LS karakter
Thomas Berwick
LV Karakter
Andrew Crowson
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Thomas Berwick

Panaszra tett személy InGame neve:
Quinnel Stokes

Panasz oka, leírása, kifejtése:
TEK leader helytelen intézkedése, onnan kezdődött az egész, hogy egy navossal szerettem volna dumálni és láttam is egyet szóltam neki viszont csak belém jött aztán meg felszólitott, hogy igazoltasson és én meg odamentem hozzá, hogy miért jött nekem meg stb nagyon nem válaszolt rá erősitést hivott közbe én NNI-be vagyok jött pár egység és aztán amikor megérkezett a TEK leader akkor már kegyetlen volt amit csináltak főleg a tek-esek TEk leader átvette az egészet kiszedett a kocsiból bilincset rám össze vissza beszéltek nekem és nem tetszett nekik, hogy én ki akarok állni magamért bevittek aztán jelvényem el is vették az én véleményemet szinte senki sem hallgatta meg aztán berakott engemet 180 percre óvadék nélkül.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
► Nincs ◄

Szia, üdv mindenki.

Kezdeném azzal hogy ennek a történetnek már volt egy előélete. Tegnap este a déli szerviznél is folyamatos engedetlenséget tanusitottál egy aktiv rendőri intézkédés során. Ennek akkor még nem szenteltünk nagyobb figyelmet.

A mai napon pedig kivonoltunk az érősitéskérésre ahol is láttuk hogy te vagy, tovább mentünk.

Ekkor te berádióztál a sürgősségin hogy NAV vezérkart kérsz, ekkor mentünk vissza. A rendvédelmi leaderek közös megállapodása alapján nem úgy működik hogy te egy igazoltatásnál kihasználod hogy egy rendvédelmi szervezet tagja vagy, már pedig ez megtörtént.

Ezért lettél először is kiszállitva, mivel hivatali visszaélésnek minősül a dolog.

Tekintve hogy utánna töbszöri parancsomra se hagytad el a járművet, sőt, magadra zártad, majd akkor sem szálltál ki mikor 3-4 fegyver volt rád tartva, természetesen erről ugye nincsen videó.

Ezek után nyilvánvalóvá vált a parancsmegtagadás mint másik jail indok.

Az hogy téged mint rendvédelmist bejaileztelek annak köszönhető hogy RSZSZ tag vagyok, illetve semmilyen tiszt/főtiszt/vezérkari személyetek nem volt elérhető.

Várom a biráló admin válaszát, szép estét!

Szia, üdv mindenki.

Kezdeném azzal hogy ennek a történetnek már volt egy előélete. Tegnap este a déli szerviznél is folyamatos engedetlenséget tanusitottál egy aktiv rendőri intézkédés során. Ennek akkor még nem szenteltünk nagyobb figyelmet.

A mai napon pedig kivonoltunk az érősitéskérésre ahol is láttuk hogy te vagy, tovább mentünk.

Ekkor te berádióztál a sürgősségin hogy NAV vezérkart kérsz, ekkor mentünk vissza. A rendvédelmi leaderek közös megállapodása alapján nem úgy működik hogy te egy igazoltatásnál kihasználod hogy egy rendvédelmi szervezet tagja vagy, már pedig ez megtörtént.

Ezért lettél először is kiszállitva, mivel hivatali visszaélésnek minősül a dolog.

Tekintve hogy utánna töbszöri parancsomra se hagytad el a járművet, sőt, magadra zártad, majd akkor sem szálltál ki mikor 3-4 fegyver volt rád tartva, természetesen erről ugye nincsen videó.

Ezek után nyilvánvalóvá vált a parancsmegtagadás mint másik jail indok.

Az hogy téged mint rendvédelmist bejaileztelek annak köszönhető hogy RSZSZ tag vagyok, illetve semmilyen tiszt/főtiszt/vezérkari személyetek nem volt elérhető.

Várom a biráló admin válaszát, szép estét!
És az egész onnan kezdődött, hogy a nav-os belém jött és azt vettem észre, hogy titeket ez a egész nem is érdekelt mivel belém jön és a károkat meg nem fizeti aztán még csekket akarna adni.

Mivel a szóban forgó játékos Adminisztrátori poziciót tölt be a szerveren, áthelyezem a megfelelő topicba.

• Kedvelés
Reactions: Sasa és petoboss
Jó este,

@Sasa már leírt mindent, így feleslegesen húznám tovább. Annyival talán azért kiegészítem, hogy ha az ügyintézéssel - ami teljesen IC - nem értesz egyet, akkor nyugodtan lehet fordulni az RSZSZ-hez.

Jogtalan természetesen.

e: Legjobb tudomásom szerint, ezért a megmozdulásodért már eltávolítottak a frakcióból.

• Imádom
Reactions: Sasa
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.