Üdvözlet,
Bár nem az én dolgom kezelni az adminpanaszokat, szoktam olvasni őket és ez mellett sajnos vagy nem sajnos, nem tudok úgy elmenni hogy ne én bíráljam el.
Dávid egyébként leírt nagyjából mindent, adminchaten is utána kérdezett az üggyel kapcsolatban, ahol megerősítették - és most megfogom én is - ha nincs nálad a bizonylat, akkor igen is elvehetik a fegyvered tőled. De kibontom neked hogy megértsd: Egyszerűen nincsen arra idő, hogy egy ilyen pici ügynél arra várjunk, hogy elgeteljen az admin a széfedhez, megkeresd azt. Ennél jobban talán ki sem kell bontanom, ha nem értenéd meg így sem, akkor itt a szabályzat róla: (erről egyébként nagyon ügyesen meg is bizonyosodhattál volna, neked is annyi idődbe tellt volna, mint nekem kimásolni ide.)
Minden tárgy, ami PP-ből lett vásárolva, PP-s itemnek minősül
Fegyver esetén kapsz az inventorydba egy vásárlási bizonylatot, amivel bizonyíthatod, hogy valóban PP-ből lett vásárolva. Ha a bizonylat nincs nálad, akkor a fegyvert elvehetik és később visszaigényelni sem tudod. Akárkinél van a fegyver, amíg van róla bizonylat, PP-snek minősül.
Az OOC minősítésről:
Ideje megtanulni azt, hogy bár adminisztrátoraink értetek, játékosokért vannak az nem jelenti azt, hogy a haverjaitok is. A "fhu geci, xd" és társai nem egy adminügy alatt ajánlatos szóhasználat, tetszik vagy sem. Ha mondjuk én intéztem volna veled ezt az ügyet és nekem írogatsz ilyeneket OOC chatre, nem 60 perc adminjailt kaptál volna, azt garantálom.
Xd-zni meg miota nem szabad? Tudtommal en azt irok amit akarok. Az xd is egy velemeny vagy erzes kifejtes azaz nevettem. Ez ugyanugy bent van ic is. Szabalyzatba nincs rola szo hogy nem szabad xdzni. Azert hallgattatam el a masikat mert probaltam hozzad beszelni a masik fel meg hergelt
Ez meg már tipikusan a "mentem a menthetetlent". Legközelebb figyelni kell erre. Így, amit Te képviseltél az ügy alatt a stílusoddal, maximum hátráltattad Dávidot, mintsem hogy segítetted, amiért ha szeretett volna, ugyanúgy oszthatott volna szankciot, adminügy hátráltatása címszóval.
Panasz helyett én összetettem volna a kétkezem és megköszöntem volna Dávidnak, hogy 60 percet adott erre. A jövőben egyébként figyelj erre és a kitöréseidre - mert ezeket másnak nem tudom nevezni - mert nem lesz hosszútávú karriered itt nálunk.
A panaszkönyv a továbbiakban tárgytalan, az adminisztrátor ügyintézésében a leírtak szerint nem találtam semmi kivetnivalót.