Luci [A1]

• Thread starter Thread starter Shade
  • Start date Start date
  • Válaszok 19
  • Látta 375
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Shade

annoying
2025. 05. 12.
79
70
LS karakter
Nina Peun
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Zolina Izabella Innokent
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kivételezés, helytelen eljárás
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2025-09-15 13:44:21] [Output] : Giulitta Mangino: (( clown ))
[2025-09-15 13:45:53] [Output] : Giulitta Mangino: (( XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ))

[2025-09-15 13:45:55] [Output] : Giulitta Mangino: (( XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ))
[2025-09-15 13:45:58] [Output] : Giulitta Mangino: (( XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ))

Megjegyzés:

Voltam déli szerelőnél ahova a E46om beraktam és kiváltottam a M5CS-met, egy NNI-s "játékos", aki korábban üldözött szívére vette hogy Derby ellenére se tudott elkapni. - Amint kivettem a kocsim egyik haverom ott állt a szerelőnél és AFK volt a feje fölött, Discordon nem reagált semmire és én ezért duduálni kezdtem neki, mire az NNI-s is vissza tért Away From Keyboradból, és elkezdett túrni. ( Kilőtte a kerekem, mozgásba volt az autóm ) elütöttem a "játékos" lelőttük egymást és OOC megnyilvánulásai nem igen volt hogy is mondjam... - Korrekt. - Szerver szabályzatba ütköztek. - Kérdem én Luci-t hogy ha rá/frakció társára ugyanúgy OOC szidást használnak/mondanak, akkor Offjailezzük úgy a másikat hogy amúgy fent sincs a szerveren? - Teljesen abszurd. - Mint volt admin, tudom hogy írja le a "Adminhelp".
-Luci tudást se vett arról hogy mit is ír elő az MI szerint dolgozni kellene egy adminnak.
-Nem tartom igazságosnak azt hogy az egyik felet úgy Jailezze be hogy megvédeni se tudja magát, a másikat meg azért engedi el mert NEM rá és FK társaira érkezett a minősítés/szidás.

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
csá, mivel én voltam az aki elvileg téged derby-zett, illetve minősített is, amiért bocsánatot is kértem, mivel elég keményen magadra vetted a jelzőt.
Tudatában vagy annak hogy a te autód körözött, és szándékosan szórakozol velem a szerelő előtt, dudálgatsz a ,,haverodra" aki a videómban nem is látszik egyébként, meséld már el itt kitől köszönsz el, ha már visszajössz?
a videó folytatása, megállsz egy helyben, biztos vagyok benne a haverodtól köszöntél el, véletlen se szórakoztál velem.
illetve az is elég kemény, hogy amikor előveszed a fegyvered, egy ilyen üzenet jelenik meg feletted :
aka vedd le a cipőm, elég vicces.

meg ha már ennyire a szankcióra mész, akkor kíváncsi lennék a Főadmin véleményére ezzel kapcsolatban, konkrétan belevágódsz a falba elvileg százzal ahogy írtad ooc, majd egyből kiszállsz, és lősz, ez mennyire okés?

Az admin által kaptam egy figyelmeztetést, ezentúl nem fogok ilyeneket írkálni, csak nem értem mit vársz el akkor ha szándékosan szórakozol egy másik emberrel, majd ha beír egy ilyet, egyből hívod az admint a szankció miatt, most pedig azért mert engem nem rakott jailbe, a spanodat meg igen, írsz egy PK-t azonnal, érdekes viselkedés.
Az admin is leírta hogy teljesen más volt a szituáció, a spanod azért kapott adminjailt. Szép napot neked, kitartást.
ill. a sok XD az ooc chaten azért történt meg mivel picit felröhögtem azon hogy tradeltük egymást, úgy hogy már a kocsiban már kaptál egy fejest.

Utoljára szerkesztve:
csá, mivel én voltam az aki elvileg téged derby-zett, illetve minősített is, amiért bocsánatot is kértem, mivel elég keményen magadra vetted a jelzőt.
Tudatában vagy annak hogy a te autód körözött, és szándékosan szórakozol velem a szerelő előtt, dudálgatsz a ,,haverodra" aki a videómban nem is látszik egyébként, meséld már el itt kitől köszönsz el, ha már visszajössz?
Tudatába, ha körözött egy autóm, nem is használhatom? - Az hogy kiveszem a szerelőtől és te ott Campelsz azzal semmit se tudok kezdeni.
-Még mindig te kezdtél el rám lőni Déliszerelőnél ahol alapból kerülni kéne az ilyesfajta cselekedetet.
a videó folytatása, megállsz egy helyben, biztos vagyok benne a haverodtól köszöntél el, véletlen se szórakoztál velem.
illetve az is elég kemény, hogy amikor előveszed a fegyvered, egy ilyen üzenet jelenik meg feletted :
aka vedd le a cipőm, elég vicces.

meg ha már ennyire a szankcióra mész, akkor kíváncsi lennék a Főadmin véleményére ezzel kapcsolatban, konkrétan belevágódsz a falba elvileg százzal ahogy írtad ooc, majd egyből kiszállsz, és lősz, ez mennyire okés?
Erre a kettőre reflektálnék még, dobok képeket is, ha olyan videót is tudok mutatni. NOS de, láttad a videódon a P1-et? - Vele versenyeztem ott, a négy sávoson, mikor vissza jöttünk megint indulni egyet, te elkezded Spamelni a "xd-d" ic azért is álltam meg hogy realizáljam hogy te még is min nevethetsz? - Nem rosszból alapból nem érdekelt hogy te mit csinálsz, még mindig játszottam volna ha te OOC és IC se próbálsz "tiltelni" - amint látom azt a részt már röst voltál bele rakni mikor random lőni kezdesz az "xd" után. ----> https://streamable.com/9ujuzh - Látszik is rajta amint "lencsevégre kaptam" el is mentem volna TE már lősz.

- Azt mondod hogy nem százzal mentem "neki a a falnak" - Dobok erről is képet drága barátom, mivel alapból kilőtted a kerekem mert engem csak két méterről tudsz meglőni, ezért a kocsi alapból nem tudna 300-al menni, mivel SCRIPT korlátozza ezt. ----> -Tessék 70-el se ütöttelek el, ami természetesen szinkronos volt.

- Alapból nem kell RP-zni már a ütközést mert ha akkora sebességgel ütközöm a SCRIPT vagy eltöreti valamelyik végtagját a karakteremnek, vagy ha TÉNYLEG 300-al megyek és úgy vágódok bele a falba, akkor SCRIPT szerint halál lesz a sorsom.

-Remélem tiszta neked most már mindent, na de térjünk vissza amiért meg született ez a nemes Panaszkönyv. Az elfogadhatatlan ha NEM Luci barátjára tesznek OOC minősítés/szidást, akkor "félkész" munkát végez, ugyanúgy megtörtént a minősítés/szidás ki minek hívja, és mégse történt meg az a szankció mint a másiknál. - Szerintem vállalhatatlan ha egy játékos a másikat ilyesfajta módon nevez.

- Illetve még az "Vedd le a cipőm" az egy bind, semmi se tiltja hogy ne használjam. - Ameddig a lövöldözés elnem kezdődött addig egyszer látthattad.
- További hozzá fűzni valóm nincs.

Szia! Mint reportban is kifejtettem, a barátod ügye más volt és azt Dominik is kifejtette, hogy amit DC-n írkált undorító volt és a szerverhez köthető volt - mivel a frakció DC-n történt mindez. Illetve, te csak annyit küldtél, nekem hogy Clown-ot írt a srác, amire megnéztem az UCP-jét, ezért döntöttem az mellett, hogy szóbeli figyelmeztetésben részesítem, és ha legközelebb ilyen panaszt hallok felőle, akkor több szankcióban fog részesülni. Nem értem a másik ügyet miért hozod ide fel, mikor semmi köze nincs hozzá! Illetve hozzá tenném az itt leírtakat, amiket egymással beszélnek én egy OOC Stilus miatt lettem kihívva Shade által, de mint a reportban is leírtam, nem ismerem a srácot, aki ezt írta neked, tehát nem tudom milyen kivételezésről beszélsz.

Edit: Végig olvastam a PK-t én shadetól ennyi ''bizonyítékot kaptam'' ---> , kértem a logot, vagy képet utána beszúrta, hogy azt írta, hogy clown , aztán DC-n a OOC chatokat lecsekkoltam és ott láttam én is a Clownozást. A clownozásra figyelmeztettem a srácot, a XD-zést nekem sehol nem tüntette fel senki. Tehát rosszul szolgáltatták át az informáciot, én meg a kapottak alapján hoztam meg a döntésem.

Utoljára szerkesztve:
Szia! Mint reportban is kifejtettem, a barátod ügye más volt és azt Dominik is kifejtette, hogy amit DC-n írkált undorító volt és a szerverhez köthető volt - mivel a frakció DC-n történt mindez. Illetve, te csak annyit küldtél, nekem hogy Clown-ot írt a srác, amire megnéztem az UCP-jét, ezért döntöttem az mellett, hogy szóbeli figyelmeztetésben részesítem, és ha legközelebb ilyen panaszt hallok felőle, akkor több szankcióban fog részesülni. Nem értem a másik ügyet miért hozod ide fel, mikor semmi köze nincs hozzá! Illetve hozzá tenném az itt leírtakat, amiket egymással beszélnek én egy OOC Stilus miatt lettem kihívva Shade által, de mint a reportban is leírtam, nem ismerem a srácot, aki ezt írta neked, tehát nem tudom milyen kivételezésről beszélsz.
Hogyne lenne köze, mind kettő OOC minősítés volt. - Ne nevettess kérlek. - Kivételezés nem csak azokkal lehet akiket "ismersz", ha egy embert ugyanúgy beraksz 60 percre OOC minősítésért, akkor a másikat is bekellett volna raknod. - Csak azért nem raktad be mert nem a FK társadra irányult a minősítés?

Mégegy utolsó kérdés feléd Shade, ha az autódat kiváltod, és emlékszel is rám hogy üldöztelek egy kicsivel előbb, te versenyezel a spanoddal, pont előttem, oké.
Az autódat szétlőttem, a kereked lyukas volt már ahogy a videóban is látszik, majd visszajössz százzal, és elakarsz engem ütni, ahelyett hogy mentenéd magad, se autóm nem volt, se semmim, te meg azt választod hogy visszajössz és generálsz inkább egy lövöldözést, érdekes.
Ez viszont szerintem már kimeríti a NonRP fogalmát, ahogy az is hogy neki mész a falnak százzal, és kiszállsz, és lősz egyből.

Rendben, akkor legyen igazad! Továbbiakban nem szeretnék semmit hozzá fűzni, az én részemről leírtam a dolgokat, bármire szüksége van a részemről a bíráló adminnak állok rendelkezésére és várom a döntés hozatalt!

Mégegy utolsó kérdés feléd Shade, ha az autódat kiváltod, és emlékszel is rám hogy üldöztelek egy kicsivel előbb, te versenyezel a spanoddal, pont előttem, oké.
Az autódat szétlőttem, a kereked lyukas volt már ahogy a videóban is látszik, majd visszajössz százzal, és elakarsz engem ütni, ahelyett hogy mentenéd magad, se autóm nem volt, se semmim, te meg azt választod hogy visszajössz és generálsz inkább egy lövöldözést, érdekes.
Ez viszont szerintem már kimeríti a NonRP fogalmát, ahogy az is hogy neki mész a falnak százzal, és kiszállsz, és lősz egyből.
Nem fogom ott hagyni a társam, egyértelmű. - IC semmi tudomásom nem lehetett arról hogy a társammal akarsz e valamit csinálni. - Vegyünk példának egy IRL verekedést, te inkább elfutsz? - Mint hogy a barátodnak/társadnak segíts? - Most hogy ha a történteket vesszük alapul, fegyver van nálam mivel illegális életet élek nap mint nap. - Társam NEM jött felém. - Vissza mentem elütöttelek, vagy is az én videóm alapján. - Aztán ütköztem, ismétlem az ütközést nem kell RP-zni már nagyon régóta. - A Script intézi magától, vagy eltörik valamim, vagy csak a HP-m megy le, vagy pedig a legrosszabb esetben meghalok, itt csak a HP-m ment le.

-Illetve amikor mi kezdtük a versenyt te még sehol se voltál, AFKoltál a garázsba, azért mert TE csak darálni jársz fel, ne hogy már ne csináljak semmit mert te azt mondod, az hogy te akkor térsz vissza mikor jöttünk volna a második körre, és le "xd-zel", aztán amint elmentem volna a helyről, ami a videón is nagyon szépen látszik, te egyből tüzet nyitottál, miközbe semmi féle veszélyt nem jelentettem rád akkor.
- Még mindig egy nyomozó vagy, nem pedig kivégző osztag, kicsit a saját házad tájékán kellene sepregetni mielőtt a másik házához mész.
- Ahelyett hogy te nyomozni kezdtél volna utánam, mert meg lehetett volna az esélyed, elvégre te NNI-s vagy, ott az MDC, lekérdezhetted volna a házakat stb-stb, inkább kivégzősdit játszottál, teljesen karakterrel szembe menve. - Gondolom egy AI-val generált storyt nem tudnál felmutatni, de hát a "legálnak mindent szabad, meg semmit se kell mutatni".
ATM-re vagy kútra meg nem hogy reagálnál... - Ha már "kivégző osztag fejese vagy".

Utoljára szerkesztve:
Legalább ne nézz madárnak légyszi, miért venném elő a haverodat, ha azt se tudom hogy a haverod, magyarázd már el? most komolyan próbálsz keresni egy olyan indokot azért hogy visszagyere lőni?
illetve én döntöm el hogy mire reagálok illetve mire nem, nem kell beosztanod nekem hogy mit csinálhatok a szerveren, túl nagy az arcod ez feltűnt, az alapján is megmondom már hogy amikor előveszed a fegyvered, egy ilyen bindet nyomsz el hogy vedd le a cipőm, csak nem értem mire vagy ekkora kabáttal, de te tudod igazából, felnőtt ember vagy.

Utoljára szerkesztve:
Legalább ne nézz madárnak légyszi, miért venném elő a haverodat, ha azt se tudom hogy a haverod, magyarázd már el? most komolyan próbálsz keresni egy olyan indokot azért hogy visszagyere lőni?
illetve én döntöm el hogy mire reagálok illetve mire nem, nem kell beosztanod nekem hogy mit csinálhatok a szerveren, túl nagy az arcod ez feltűnt, az alapján is megmondom már hogy amikor előveszed a fegyvered, egy ilyen bindet nyomsz el hogy vedd le a cipőm, csak nem értem mire vagy ekkora kabáttal, de te tudod igazából, felnőtt ember vagy.
Azt bindelek amit szeretnék, egy egyszerű say bind.
- Nekem honnan kellett volna hogy te tudod hogy ő kicsoda? - Vele voltam végig, te ne nézz madárnak kérlek. - Volt indokom hogy vissza mentem, társam élete miatt. - Az hogy te rám vagy "állva" úgy mond mert nem bírsz elkapni, az már csak a saját hibád.
- Társam nem fogom ott hagyni. - Köszi puszi.

Jó, oké, engedjük el, szerintem már picit túl van tolva a beszélgetés, a bíráló Főadmin vagy aki bírálja majd a látottak alapján eldönti hogy mi volt itt a történés.

Jó, oké, engedjük el, szerintem már picit túl van tolva a beszélgetés, a bíráló Főadmin vagy aki bírálja majd a látottak alapján eldönti hogy mi volt itt a történés.
Te kérdezgettél.

Kedves Shade és Dami!
Megkérlek titeket, hogy a panasz alatt ne veszekedjetek. Majd a bíráló FőAdmin/SzuperAdmin elfogja bírálni az ügyet.

Üdvözlettel: Martin - Globális Moderátor

Sziasztok, panaszt én fogom birálni. Luci küld át az ügyről a logod, köszönöm.
Illetve Shade csak azzal az üggyel tudok foglalkozni amihez bizonyítékot is csatolsz, jelen esetben az ooc stilússal.

• Kedvelés
Reactions: koko34 és Rolikaa
Hogyne lenne köze, mind kettő OOC minősítés volt. - Ne nevettess kérlek. - Kivételezés nem csak azokkal lehet akiket "ismersz", ha egy embert ugyanúgy beraksz 60 percre OOC minősítésért, akkor a másikat is bekellett volna raknod. - Csak azért nem raktad be mert nem a FK társadra irányult a minősítés?
Ha az adminügy során nincs értesítve róla az admin hogy ez meg ez történt honnan kellene tudnia? Luci állítása szerint csak a clownról lett értesítve amiért rá is szólt.

• Kedvelés
Reactions: koko34 és Rolikaa
Mint reportban is látszódik én kértem logot, vagy képet erre bemásolta, majd mondta, hogy ott a log, ekkor megnéztem Discordon az OOC-t, akkor csak a clown-t láttam, a sráctól. Kérdeztem is tovább utána, hogy bármiben tudok segíteni, nem mondtál nekem többet.
De ha szükséges Pandor, az egész reportot elküldöm. -> Nem tudom elküldteni, mert reggel óta nem tudok belépni UCP-be, ahogy most sem.

Ha az adminügy során nincs értesítve róla az admin hogy ez meg ez történt honnan kellene tudnia? Luci állítása szerint csak a clownról lett értesítve amiért rá is szólt.
Reflektálva erre, ő teljesen más dologról beszél, de csatolom amiről ő beszél: https://forum.dawn-game.com/index.php?threads/zivan-zivic-luci.5208/#post-16313 , Shade erről beszél, hogy múltkor a barátjának kiosztottam a jailt, de dominik leírta, hogy a DC-n leművelt is beleszámított a szerverbe, mivel a FK- dcjén történt mindez.

Reflektálva erre, ő teljesen más dologról beszél, de csatolom amiről ő beszél: https://forum.dawn-game.com/index.php?threads/zivan-zivic-luci.5208/#post-16313 , Shade erről beszél, hogy múltkor a barátjának kiosztottam a jailt, de dominik leírta, hogy a DC-n leművelt is beleszámított a szerverbe, mivel a FK- dcjén történt mindez.
Az OOC stílus/ az OOC minősítés lényegébe egy és ugyan az, talán azt merném mondani hogy a minősítés EGY fokkal rosszabb, de mivel ugye én kihívtalak elküldtem a bizonyítékot, neked egyértelművé kellett volna váljon hogy mi is történt, mivel admin vagy.
- Nem kell szét Spamelni az egészet Luci.
-Illetve még azt mondanám hogy az előző PK-d is jogos lett volna csak azzal könnyű takarózni hogy "új admin".

sziasztok, megérkeztem a bírálattal, ooc stilús valóban történt, viszont az admin szólt és figyelmeztetett.
Illetve ha nem szolsz az ügy során hogy mi a gond csak utolag kap az admin egy logot nem fog tudni neked segiteni.
Továbbá szerintem Shade gondolkodj el a te saját stílusodon is és hogy kiről mit mondasz, közösségromboló viselkedésed nem elfogadható. jogtalan

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.