- 2025. 05. 12.
- 79
- 70
- LS karakter
- Nina Peun
Panasztevő InGame neve:
► Zolina Izabella Innokent ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Luci ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Kivételezés, helytelen eljárás ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► [2025-09-15 13:44:21] [Output] : Giulitta Mangino: (( clown ))
[2025-09-15 13:45:53] [Output] : Giulitta Mangino: (( XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ))
[2025-09-15 13:45:55] [Output] : Giulitta Mangino: (( XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ))
[2025-09-15 13:45:58] [Output] : Giulitta Mangino: (( XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ))◄
Megjegyzés:
► Voltam déli szerelőnél ahova a E46om beraktam és kiváltottam a M5CS-met, egy NNI-s "játékos", aki korábban üldözött szívére vette hogy Derby ellenére se tudott elkapni. - Amint kivettem a kocsim egyik haverom ott állt a szerelőnél és AFK volt a feje fölött, Discordon nem reagált semmire és én ezért duduálni kezdtem neki, mire az NNI-s is vissza tért Away From Keyboradból, és elkezdett túrni. ( Kilőtte a kerekem, mozgásba volt az autóm ) elütöttem a "játékos" lelőttük egymást és OOC megnyilvánulásai nem igen volt hogy is mondjam... - Korrekt. - Szerver szabályzatba ütköztek. - Kérdem én Luci-t hogy ha rá/frakció társára ugyanúgy OOC szidást használnak/mondanak, akkor Offjailezzük úgy a másikat hogy amúgy fent sincs a szerveren? - Teljesen abszurd. - Mint volt admin, tudom hogy írja le a "Adminhelp".
-Luci tudást se vett arról hogy mit is ír elő az MI szerint dolgozni kellene egy adminnak.
-Nem tartom igazságosnak azt hogy az egyik felet úgy Jailezze be hogy megvédeni se tudja magát, a másikat meg azért engedi el mert NEM rá és FK társaira érkezett a minősítés/szidás. ◄
.png)
.png)