Noah Michael Johnson & Omar El Solis panasza [Csuhy]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Dr.Pucuk

Újonc
2025. 08. 10.
13
6
LS karakter
Noah Michael Johnson
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Noah Michael Johnson & Omar El Solis
Panaszra tett személy InGame neve:
Daniel Derard, Mario Frostblade, Radnall Pruitt, Murtan Abdi.
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Non Rp , szereptévesztés , ooc minősítés(Admin jelenléte előtt) és Admin megtévesztése

Szereptévesztés : Azt kiabálja hogy TEK-es mi meg nyilván illegálosok voltunk ahogy ők is de mivel mi rabolni akartunk látható hogy fegyver volt volt nálunk úgyhogy nem álltunk volna meg.

NonRp : TEK kiálltása & random elkezdenek üldözni mert a kúton voltunk és elkezdenek a kocsiból pull-oztak ok nélkül

Ooc Minősítés & Admin félrevezetése : A 2. videóban látszik minden! 438.sor a Log-ban [2025-09-01 22:03:49] [Input] : b Randall Pruitt: (( az ilyen jatekosok nm valok a szerverre ))

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Log (Omar részéről) : https://pastebin.com/pbh6kMxP
1.YouTube videó arról hogy szereptévesztés egyrészt , másrészt pedig a NonRp részéről
2. Youtube videó ahogy az admin előtt Ooc chat-en minősítenek minket :

Megjegyzés:
További bizonyítékok amennyiben szükségesek tudunk küldeni!

Szia, mint tegnap éjszaka is meglett beszélve mindenki elment jobbra balra, mert a videók amiket beküldtetek látszik hogy MG-ztek és minősítetek minket. Mindkét fél hibázott és ti is és mi is bele egyeztetünk a jobbra balrába. Szerintem nem utólag kell változtatni a dolgokon hanem ott kellett volna és akkor mi is és ti is ugyan úgy szankcionálvaettünk volna.

Utoljára szerkesztve:
Végig Mg-ztétek az üldözést egy értelmes IC nem hangzott el, hogy mit tegyetek, majd 1:59 percnél ,, háh csikák” is elhangzik így szerintem ezen nincs mit vitatni, szép délutánt!

És szertném ha pontosítanád a PK-t a ,,NONRP” és a ,,Szereptévesztést” mert tudtommal egyszerre nemtud 2 is lenni.

És a logodból az állítólagos ,,minősítés”-re is kíváncsi vagyok, mert szerintem amit ide bemásoltál nem mondható annak, azzal ellentétben amit ti kiabáltok 1:59 nél.

Kedves dominikk!!
Végig Mg-ztétek az üldözést egy értelmes IC nem hangzott el, hogy mit tegyetek, majd 1:59 percnél ,, háh csikák” is elhangzik így szerintem ezen nincs mit vitatni, szép délutánt!
Melyik része az Mg? engem ez érdekelne mert folyamat ezt írtátok az Ooc chat-en is . Meg hogy gondoltad álljak meg és kezdjek el írni vagy mi? azért megnéztem volna ennyi erővel tőletek is egy klippet. igen 1:59-nél valóban elhangzik mert nem gameplay-t vettem fel akkor de amilyen stílust és Ooc chat-en szidás/minősítés volt az nem maradhat ennyiben szerintünk de majd úgy is felül lesz bírálva.

Ha nem értenéd dominik/társa aki olvassa esetleg ,
Szerintünk nem helyes egy 1.59-nél elhangzott "háh csicskák" szó/kijelentéséért elnézni a NonRp-tek az admin félre vezetéseteket meg az Ooc minősítéseteket és mi nem fogadtuk el 100%ban a döntést csak ti le léptetek a "nálatok nincs kazetta és végül volt" cím szó alatt hogy a rendőrök tudják folytatni

Oké vegyük be Ooc minősítésnek a videómból de azon kivűl folyatassuk az admin ügyet , úgyhogy ezért járunk itt hogy Pk-t írtunk de majd egy másik admin bírálni fogja és várjuk meg amit mond mert mi egyáltalán nem éreztük jónak Muffi döntését és a ti hozzá állásotokat.

Ui.: Felvételek még mindig elérhetőek a linkeken keresztül és a nyers anyag a meghajtómon!! A bíráló admin-tól szeretnék elnézést kérni a 35 perces videóért de eddig tartott az admin ügy!!!

Szerk: Nem tudom Daniel Derard-ot te eléred e vagy nem de nyugodtan jöjjön és beszéljük meg mert ő lőtt ránk a kocsiból

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: Kicsitgizda
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni !

Nem is húznám sokáig az időt, hiszen felesleges. Minden érintett személy hozzászólt az ügyhöz, és kifejtette a véleményét.
Viszont, a logból kiderült, hogy jelen volt egy admin és foglalkozott már ezzel az üggyel, persze a log nem mutatja be az egész ügyintézést, de gyanítom, hogy valahogy le lett zárva az eset. Ebben az esetben nem áll módomban felülbírálni az admin társam.
Ha továbbra is jogtalannak ítélitek meg az említett admin ügyintézését, arra megvan a lehetőségetek.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.