Luna Morales- Daniel Derard [Jack]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kattyos

Újonc
2025. 03. 17.
57
34
20
LS karakter
Lena Wilk
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Luna Morales
Panaszra tett személy InGame neve:
Daniel Derard
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Danielt elhitam elso RP-re ami egy fankozos rp volt, minden jol ment, bekerult F3ba /jelzem mar most az elejen hogy meg nem beavatott szemely, a frakciorol ic semmit nem tud, max annyit hogy fankozonk van, meg 2 rp lett volna beavatasig/, ma ugy gondolta elmegy egy baratomhoz /NNI/ es bekop ic, elmondta a nevem, ezzel nem lenne gond, de NEM mondtam el a nevem ic. a vele keszult rp-rol logot csatolom. (utolag kiderult hogy lett sajat fk-juk, de bent van ugyan ugy f3)
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/bA8s
Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni, várom a panaszra tett játékos válaszát 24 órán belül.

Sziasztok! Én értem, de irtunk egy szerzödést ic amin valszeg mivel egy leglál részbe vett fel a frakcioba igy rajta volt a neve.

Azt a részt hogy most illegális körökbe mozog az oldalán volt folyamat egy fegyver és onnan gondoltam a többit meg kitaláltam. Az hogy benne vagyok f3-ba azt meg nem tudtam hogy több frakiba is egyszerre bent tudok lenni mikor megvettem a frakit akkor ugy gondoltam hogy alapból kikerülök a másikból.

Szia de egyébként volt egy rabosításod ahol jelen voltam én is és elmondtad a Luna nevét, akkor azt mondtad, hogy ő maga mondta el a nevét.

Le lett rp-zve a szerzödés aláirása ahol ö lett a munkáltatóm

Az ic karakterek tévedhet információkkal kapcsolatban vagy hazudhat is

Le lett rp-zve a szerzödés aláirása ahol ö lett a munkáltatóm
kamu nev szerepel a szerzodeseken. (mivel direkt nem szeretnenk hogy kitudodna) egyebkent semmi nem lett le ic-zve hogy mi van a szerzodesen. a fegyver engedelyel civilen is lehet, bejelentve. egyebkent tudtommal nem is szabad egyszerre tobb frakcioban lenni f3ban, (lehet itt nem)

Tehát akkor azt mondod, hogy az egész „legális cég”, amit felhúztatok, valójában semmilyen alapot nem kapott, hanem egy kitalált, kamu néven fut? Ez több szempontból is erősen hiteltelen:

1. Valóságban sem állná meg a helyét – Egy cég nem tud működni hivatalos regisztráció, adatok, és bejegyzés nélkül. Ha IRL nem lehetne elindítani és fenntartani, akkor IC-ben sem szabad úgy kezelni, mintha ez teljesen rendben volna.
  2. Bemutatkozás hiánya – Egy alapvető társas érintkezési forma, hogy mindkét fél bemutatkozik. Ez nem csak a realitás miatt fontos, hanem a szerepjáték gördülékenységéhez is hozzátartozik. Ha te IC nem mutatkoztál be, akkor más nem tudhatja a neved, de ez nem jelenti azt, hogy a sajátját sem kellene megadnia.
  3. Kitalált név vs. valós név – Az, hogy valaki IC mond egy nevet, teljesen rendben van, akár valós, akár fiktív. Senki nem köteles az „igazi” nevét megadni, de valamilyen név használata elengedhetetlen ahhoz, hogy a kommunikáció és az interakciók hihetőek legyenek.
  4. Hitelesség és immersion – Egy teljesen kamu, háttér nélküli céggel az egész szituáció veszít a realitásából és megtöri az immersiont. Ha egy szervezet vagy cég IC nem rendelkezik legalább minimális háttértörténettel, bemutatkozással vagy hiteles felépítéssel, akkor az egész csak légből kapottnak tűnik.

kamu nev szerepel a szerzodeseken. (mivel direkt nem szeretnenk hogy kitudodna) egyebkent semmi nem lett le ic-zve hogy mi van a szerzodesen. a fegyver engedelyel civilen is lehet, bejelentve. egyebkent tudtommal nem is szabad egyszerre tobb frakcioban lenni f3ban, (lehet itt nem)
Kamu nevet nem adhatsz meg szerzödésen mert akkor kinek a nevén van az étterem. Nem tudom hogy van fegyverengedélyed. Nem volt le rp-zve akkor hanyag rp

Miért nem raktál ki a frakciobol akkor

Tehát akkor azt mondod, hogy az egész „legális cég”, amit felhúztatok, valójában semmilyen alapot nem kapott, hanem egy kitalált, kamu néven fut? Ez több szempontból is erősen hiteltelen:

1. Valóságban sem állná meg a helyét – Egy cég nem tud működni hivatalos regisztráció, adatok, és bejegyzés nélkül. Ha IRL nem lehetne elindítani és fenntartani, akkor IC-ben sem szabad úgy kezelni, mintha ez teljesen rendben volna.
  2. Bemutatkozás hiánya – Egy alapvető társas érintkezési forma, hogy mindkét fél bemutatkozik. Ez nem csak a realitás miatt fontos, hanem a szerepjáték gördülékenységéhez is hozzátartozik. Ha te IC nem mutatkoztál be, akkor más nem tudhatja a neved, de ez nem jelenti azt, hogy a sajátját sem kellene megadnia.
  3. Kitalált név vs. valós név – Az, hogy valaki IC mond egy nevet, teljesen rendben van, akár valós, akár fiktív. Senki nem köteles az „igazi” nevét megadni, de valamilyen név használata elengedhetetlen ahhoz, hogy a kommunikáció és az interakciók hihetőek legyenek.
  4. Hitelesség és immersion – Egy teljesen kamu, háttér nélküli céggel az egész szituáció veszít a realitásából és megtöri az immersiont. Ha egy szervezet vagy cég IC nem rendelkezik legalább minimális háttértörténettel, bemutatkozással vagy hiteles felépítéssel, akkor az egész csak légből kapottnak tűnik.
a fankozo nekunk nem rendes munka, ez az elso rp nalunk, hogy megnezzuk valaki rp tudasat. Bemutatkozni a masik fel sem mutatkozott be, tudott rola hogy lesz egy elso rp, elozetesen lebeszelve, a fankozo ic nem mukodik, csak azoknak akik jelentkeznek dc-n privatban tagnak, mivel a fankozot nem en hoztam letre hanem a ket srac aki vette a frakciot, en csak azt csinalom hogy tolem elvarjak, a hattertortenetet a fankozonak ha kered esetleg akkor toluk.

Kamu nevet nem adhatsz meg szerzödésen mert akkor kinek a nevén van az étterem. Nem tudom hogy van fegyverengedélyed. Nem volt le rp-zve akkor hanyag rp
mivel nem az enyem a fankozo, plusz nem uzemel ic igy hamis szerzodes, illegaloskent szabad ilyet szerintem mert meg is csak bunszervezet, ha meg megtudja a rendvedelem akkor sem dolgozik nalunk semmi, mivel a beavatasig ez az elso rp ami ic tortenik, de ooc kozben is elmondtunk hogy ujonckent NEM tudsz semmit a csaladunkrol, mivel foglalkozunk stb

a fegyver engedelyt miert rp-nem le? azt a rendvedelemnek vagyok koteles megmutatni szerintem

Sziasztok megérkeztem a bírálattal.

Tehát nem gondolnám reálisnak azt, hogy egy illegális szervezethez való csatlakozásnál a szerződésbe bele írja a saját nevét, akkor is ha legális úton csatlakozol, a Fánkozóval kapcsolatosan pedig a Luna leirta, hogy az a helyszin a felvétel előtti kisebb RP.

Tehát a panaszos jogos szerveren kiosztottam szankcióját.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.