Luciano Graziano - Ali Antoie , Mustafa Antoie, Mohamed Antoie [Ghost]

• Thread starter Thread starter Luci
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 112
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Luci

Kritikus
2025. 08. 15.
164
162
LS karakter
Luciano Graziano
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Luciano Graziano
Panaszra tett személy InGame neve:
Ali Antoie , Mustafa Antoie, Mohamed Antoie
Panasz oka, leírása, kifejtése:
A sztori annyi, hogy megállítottak korháznál, és megkérdezték IC, hogy érdekel-e garázs, amire azt mondtam, hogy igen, majd mondták mindjárt oda visznek, mert valamit csinálnak. Vissza jöttek, aztán elmentünk a garázshoz megnéztem, alkudoztunk a garázsra, aztán amikor mondták, hogy az nem jó ár nekik, elővették a coltot, és elkezdték a rablást, amit pont előtte kérdeztem meg egy AS-től, hogy ezt lehet-e így, ő azt válaszolta, hogy nem mivel ez is átverésnek minősül. Aztán volt egy FORCERP része is amikor , /me-be írta, hogy tarkon üt a fegyverrel ugy, hogy össze essek és, hogy ne emlékezzek semmire. Tudtommal, ezt nem helyettem kéne le rp-zni-e, vagy 1 megprobal kéne, hozzá tudtommal.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Log: https://armin.kim/seepaste/kgw4 , AS-válasza: , illetve van videóm az egész rablásról, ha kell a biráló adminnak megtudom mutatni.
Megjegyzés:
Ha a részemre fordul a kocka, szeretném az 1 milliómat vissza kapni, illetve a rádiót! És nem az összeg miatt, hanem maga az elv miatt. Megértést köszönöm!

Utoljára szerkesztve:
Szevasztok! Én fogom bírálni a panaszt. Az említett videót privát üzenetben, vagy ide hozzászólásba várom. Emellett a további (említett) feleknek 24 órája van arra, hogy kifejtsék az álláspontjukat.

Edward D Jaroslav azért került oda, mert arról volt IC, hogy követ, és ha nem szólalok meg a rádióba akkor bejön fegyverrel. És azért jött be lelőni őket, mert tudjuk amíg nem válaszol admin köteles vagyok RP-zni, csak a bonyodalmak elkerülése végett. Itt a kért videó :

Szevasztok! Én fogom bírálni a panaszt. Az említett videót privát üzenetben, vagy ide hozzászólásba várom. Emellett a további (említett) feleknek 24 órája van arra, hogy kifejtsék az álláspontjukat.
Nem igen jott valasz! Biralat mikorra varhato?

Csá! A panasz részben jogos. Az érintett fél megkapja a nekijáró szankciót.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.