- 2025. 06. 01.
- 35
- 302
- LS karakter
- teudosia lulu
A pályázat NEM AI által generált, akármennyire is mutatja annak jeleit.
A szervezet története/felemelkedése.
A Cartel Jalisco Nueva Generación (CJNG) egy mexikói drogkereskedelmi hálózati csoport, amelyet 2009-ben alapítottak a Milenio Kartell volt tagjai. A csoport gyorsan növekedett, és napjainkban elérték Mexikó egyik leghatalmasabb és legveszélyesebb bűnszervezetének címét.
A CJNG, megerősödve az alapítói brutális hatalomgyakorlása és kíméletlen stratégiája által, gyorsan átvette az irányítást Jalisco és környező államok kulcsfontosságú útvonalak felett. Az újonnan felépített szervezet nemcsak erőszakot, hanem a modern technológiát és a politikai befolyásának köszönhetően propagandát is alkalmazott, hogy dominanciáját megszilárdítsa.
2009 Júniusában, Cancún városában, a helyi rendfenntartó szervek egy teherautóra lettek figyelmesek, amiben három holttestet találtak, illetve egy üzenetet.
“Mi vagyunk az új csoport, a Mata Zetas (Zeta Killers), és ellenezzük az emberrablást és a zsarolást, és minden államban harcolni fogunk velük egy tisztább Mexikóért.”Számos online videó megerősítette a Jalisco New Generation Cartel létezését, amely akkoriban a Gulf Cartel és a Zeta tagjainak megölésére irányult.
Ezek a videók egy emberhez köthetőek, hiszen a három meggyilkolt férfi kihallgatását feltöltötték Youtube-ra is. Ebben a videóban annyi látható, hogy egy maszkos férfi gépfegyverrel vallatja a férfiakat.
A Mata Zetas által készített videóban, a rivális kartel tagok bevallják bűneiket, és elmondják azoknak a politikusoknak, rendőröknek a nevét akik hajlandóak voltak korrupt ügyeket intézni, illetve vállat vonni bizonyos esetek felett, azaz megvalósítják az ő általuk elképzelt biztonsági szintet.
A Veracruz művelet
A drogkartellek közötti többszöri kivégzésekre válaszul a szövetségi kormány katonai vezetésű hadműveletet indított Veracruz államban. 2011 októberében Veracruz állam vitatott terület volt Los Zetas és az Gulf-kartell és a Sinaloa-kartell között.
Francisco Blake Mora Belügyminiszter akkor azt mondta, hogy az akciót a következő célok érdekében hajtották végre:
- Vezesse be a fegyveres erőket és a szövetségi rendőrséget Veracruz egész területén, hogy „visszaszerezze a kartellek által elfoglalt területeket.
- Hírszerző ügynökségek létrehozása, hogy ne csak elfogják a kartell tagjait, hanem felszámolják pénzügyi és operatív hálózataikat is.
- Értékelje és vizsgálja meg a veracruzi rendőri erőket a kartellekkel való esetleges összefüggések szempontjából, „hogy számíthasson a hűséges rendőrtisztekre”
- Növelje a szövetségi és állami finanszírozást a biztonsági intézkedések javítása érdekében
- Biztosítani kell, hogy a kormány legyen az egyetlen jogalany, amely végrehajtja a törvényes rendet
A rengeteg letartóztatás, és gyilkosság ellenére a CJNG tovább terjeszkedett, mára már Mexikó területén több mint 20 államot irányít.
(A pirossal jelölt államok tartoznak a CJNG fennhatósága alá)
A CJNG-ben a katonasághoz, vagy a tengerészgyalogsághoz hasonlóan létrejöttek külön alakulatok, amelyek az áru mozgását, a védelmi pénz beszerzését, illetve a nonverbális erőszak megoldását bonyolították le.
(A pirossal jelölt államok tartoznak a CJNG fennhatósága alá)
A CJNG-ben a katonasághoz, vagy a tengerészgyalogsághoz hasonlóan létrejöttek külön alakulatok, amelyek az áru mozgását, a védelmi pénz beszerzését, illetve a nonverbális erőszak megoldását bonyolították le.
El Mencho’s Special Forces
The Lord of Roosters
Grupo X
(Szemléltetésként az alakulatok EGY részét soroltuk csak fel.)
OOC részleg
Sziasztok! Fejes vagyok, jelenleg 17. életévemet töltöttem be. RP karrierem nagyjából 5-6 éve tart, nagyrészét SGS szerverein töltöttem, számos frakciót megjártam ezidő alatt, amibe tartozik mind illegál, mind legál. Korábban itt DGS szereverek egyikén adminisztátori posztot is töltöttem be, melyben megmutatkozik az, hogy valóban érett vagyok egy ilyen frakció vezetésére, illetve nyomás alatt is képes vagyok hideg fejjel gondolkozni. Valamint korábban a Terrorelhárítás frakcióban is leaderi posztot töltöttem be.
Miért engem válasszatok
- Felelősségteljes
- Higgadt
- Aktiv
Miért NE engem válasszatok
- Perfekcionista
- Makacs
- Önkritikus
Sziasztok Huey vagyok, sok ember ismerhet engem más RP szerverekről, akár mint admin vagy frakció vezető. 17 éves vagyok, októberben töltöm be a 18. életévemet. MTA-val nagyjából 6, talán 7 éve játszom, és nem egyszer voltam admin különböző szervereken. Balaton mellett lakok nem messze, igazán segítőkész embernek tartom magam. A kommunikációs készségem fejlettségi szintje megmutatkozik az én általam vezetett, illetve lebonyolított nézeteltérésekben.
Miért engem válasszatok
- Csapatmunkás
- Magabiztos
- Barátságos
Miért NE engem válasszatok
- Türelmetlen
- Általában rövidtávon gondolok bele a dolgokba
- Mérgelődő
Terveink a frakcióval
Tagfelvétel menete:
- Karakter DEV discordon
- IC “beilleszkedés”
- Előtérben a Cartelhez és annak környezetéhez hasonló Roleplay és cselekedetek helyezése.
- Nagy hangsúlyt fektetünk a Roleplay minőségére és élvezhetőségére.
- Nagy volumenű közösségi Roleplayek
- Színvonal fenttartása.
Igényeink a szerver felől
- Mappolt frakció HQ (Cenere Bianca HQ-ja, amennyiben ez megoldható)
- Frakció járművek
- 2 darab Ford Raptor
- 1 darab Dodge Ram TRX (amennyiben nem lehetséges, Dodge Ram 1500)
- 2 darab Maverick Helikopter
- 2 darab Mercedes-Benz G-Class W463
- 1 darab Mercedes-Benz C-Class W206
Skin modok, ha szükséges.
- Amennyiben ez lehetséges, igényt tartanánk a jelenlegi skinek egy részére. Ha ez nem megoldható, egyelőre civil skinekkel csinálnánk. Maximum a későbbiekben fogunk igényt tartani frakcióskinekre.
Mappolás, ha szükséges.
- Amennyiben lehetséges a “Cenere Bianca” HQ-t szeretnénk ami Északi közelében található. Hogyha nem lehetséges, akkor összedobunk valamit a srácokkal.
Frakció kiegészítőkről.
- Mindenképpen szeretnénk egy darabot, ezzel is fényesíteni tudnánk a szerepjátékokat, és szimplán hozzátenne a frakció életéhez is. (a fájlok a vezetőség irányába továbbítva lesznek. )
Rangok a frakción belül
El Jefe / El Patrón
- Erről nem kell sokat magyarázni, a főnökök. Ők irányítják az egész kartellt.
El General
- A Jefék/Patrónok távollétében ő irányítja a fő-szervezetet, de külön kérésre is átveheti az irányítást, csak bizalmasabb, és tisztelt személyek lehetnek ezen pozícióban. De a hit squadot(F.E.M) is ő/k irányíthatják.
Sicario
- Hidegvérű bérgyilkosok, a jobban teljesítő katonák közül kerülnek ki, néha a Patrón/Jefe/General parancsára teljesítik a megbízásokat.
F.E.M
- (Fuerzas Especiales Mencho) A Soldado-k, Sicariok közül kerülnek kiválasztásra, ez egy speciális alakulat ami a Patrónt, "El Mencho"-t védik, elkísérik mindenhova, minden akcióra, stb... A legprofibb katonák, ezt egy "alosztály"-nak is lehet hívni.
Soldado
- Ők a kartell közönséges katonái, nincsen különösebb értékük, bármikor pótolhatóak, a profibb szintű katonák a FEM egységbe általában innen kerülnek ki, ha bizonyítani tudnak.
Outsider/Spotter/Associate
- Ő még tagfelvételes, vagy még nem tartozik teljesen a frakció köreibe, őket "spotter" néven is szokták emlegetni, ők figyelik a környéket/utcákat gyanús mozgásokat, vagy rendőri jelenlétet figyelve, ha ilyen van akkor egyből értesítenek mindenkit, ez a tagfelvétel alapja.
Karaktereink ábrázolása
Élményképek
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)