Milán OMSZ pályázat

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

milan12312345

Újonc
2025. 07. 15.
9
9
LS karakter
Alexander Jons
LV Karakter
Earl Kitty
Sziasztok meg szeretném ebben a lapban/mintában pályázni az Országos Mentőszolgálatot.
Nevem: Milán

Bemutatkozás:
Milán vagyok 16 éves 5-6 éve MTA-zok. Általában ahol mentős voltam sok dicséretet kaptam a jó rp-k re és az aktivitásomra. Voltam GTA V RP n is OMSZ es úgy hogy az is még rádobott az ellátási tudásomra. Egy kisseb faluban élek kiskorom óta érdekel az OMSZ ezáltal lassan már 2-3 éve OMSZ leaderkedek ebből ítélve 2-3 éve foglalkozom a Leaderi karrieremmel. Jelenlegi hobbim a motorozás van is egy KTM EXC 450 es motorom. Jelenleg egy jobb gépen játszom ezáltal az FPS el se a Ping el nem lesz problémám a sok ember/autok miatt ez az RP-k és a TGF nél jól jön.

Frakció bemutatása:
Lenne 3 alosztály a frakcióban amik nem mások lennének mint a
Légi alosztály: akik a Helikopterekkel mennek esetre természetesen nem az LS be lévő eseteke hanem az SF be lévőkre és az egyéb meszelevő hívásokra.
Motoros alosztály: Ők mennének a motorokkal az LS ben lévő hívásokra. És ha nagyon kell akkor a roham egységeket kísérnék.
Roham alosztály: Ők lennének akik a Mercedes Sprinterekkel és az Audi Rs6/rs4 ekkel mennének a Palominói és a körülötte lévő határon túli kis falukba mennének természetesen a Légi egységekkel is kimehetnek meg a motorossal is csak a motoros ki SF be nem mehet. Igazából kezdésnek nagy scripteket nem igényelnénk a frakiba csak annyit hogy tugyuk az embereket ellátni, és késöbb szép lassan felylesztetnénk ki a dolgokat.
És kicsi hogy hogyan kezdene a frakció: 2 en lennénk a Frakcióban én leaderként és az egyik jó barátom Al-Leader-ben. Egyenlőre az emberek beszerzése lenne az első ami úgy történne hogy kikerülne egy TGF lap és ha azon át mentek lenne egy IC és OOC egy szóbeli ha ezeken átmennek akkor lennének felvéve egy alap rangba ahonnan felfejleszthetik magukat.

Miért engem válasszatok?
Mivel aktív vagyok gyorsan feltudok építeni egy összetartó csapatot értem azt amit csinálok és ahol eddig vezettem frakciót mindig pozitív visszajelzést kaptam alap létszámunk 10-15 között mozgott az összes szerveren

Miért ne engem vállaszatok?
Mivel szigorúan veszem a dolgokat ezáltal sokszor ez sok embernek nem tetszik és ezáltal szoktak kisseb nagyobb viták lenni.

UCP felületem:
D9AB295F-3729-451A-9A40-BD1C6AED26D8.png

Egydarab néváltásom volt mivel amikor feljöttem elöször akkor magyar nevet adtam meg.

Remélem mindenkinek elnyertem a tetszését és köszönöm előre is a Pozitív és a Negatív visszajelzéseket is!🚑

Utoljára szerkesztve:
Szia/Sziasztok, igen most jelenleg illegális FK pályázható. De valóban nem ártana egy Mentőszolgálat. Én Támogatom. Ha a Managerek úgy látják akkor talán be is vezetik a Frakciót. Személyszerint kicsit bővíteném a pályázatot mert én rövidnek tartom. De hajrá. :)

• Imádom
Reactions: milan12312345
Szia, mentős sprinyóval mentek rabolni?

"Pályázható frakciók:
↳ 1db Illegális frakció"

• Wow
Reactions: hessz
Hali, mint szanitéc támogatnám hogy legyen OMSZ mivel minden ellátást a szanitécek intéznek. Nagyon kevés a pályázat tartalma, véleményem szerint kicsit összecsapott. Én a te helyedben újradolgoznám az egészet, kicsit formálnék rajta. Ám de figyelembe kell venni azt hogy illegális frakció pályázható. De minden esetre sok sikert!

Hali, mint szanitéc támogatnám hogy legyen OMSZ mivel minden ellátást a szanitécek intéznek. Nagyon kevés a pályázat tartalma, véleményem szerint kicsit összecsapott. Én a te helyedben újradolgoznám az egészet, kicsit formálnék rajta. Ám de figyelembe kell venni azt hogy illegális frakció pályázható. De minden esetre sok sikert!

+1

• Imádom
Reactions: milan12312345
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.