Elutasítva UNban kérelem

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Krisztian1010

Újonc
2025. 05. 31.
8
1
LS karakter
Casey_Nicolson
dawn.png

Neved:
< Earl Lili >

Kitiltás időpontja:
<
2025.08.09 11:51 >

Kitiltás időtartama:
<
2025.09.08. 22:21 >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Marcell >

A kitiltás indoka:
<
Szereptévesztés >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szia/Sziasztok első sorban egyébként azért szeretném a kitiltásom feloldását, mivel vannak céljaim a szerveren illetve egy menekülésért ahogy kaptam információkat legtöbben admin jailben részesülnek, most nem azt kérem, hogy fel legyen oldva a kitiltásom hanem ha megoldható, akkor bevállalom az admin jailt tudom, hogy nem szabadott volna menekülnöm mivel Legális frakcióban voltam, csak akkor ott nyomban reméltem hátha nem kapnak el ic és bűntetlen előéletű maradok, egyszer hibáztam ilyenben többször nem fogok és nem is kell hinni nekem, csak egy második esélyt mindenki érdemel, nem funolni jártam fel a szerverre mert komolyan vettem, mivel rengeteg jó RP szituációt "megéltem" a szerveren illetve "kapcsolatokat" is tudtam szerezni IC, tehát örülnék ha tudnám ezt folytatni az egy hónapos kitiltás levétele után és az admin jail leülte után. Itt a kép: >
(módosítva)

• Kedvelés
Reactions: Eriq
dawn.png

Neved:
< Earl Lili >

Kitiltás időpontja:
<
2025.08.09 11:51 >

Kitiltás időtartama:
<
2025.09.08. 22:21 >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Marcell >

A kitiltás indoka:
<
Szereptévesztés >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szia/Sziasztok első sorban egyébként azért szeretném a kitiltásom feloldását, mivel vannak céljaim a szerveren illetve egy menekülésért ahogy kaptam információkat legtöbben admin jailben részesülnek, most nem azt kérem, hogy fel legyen oldva a kitiltásom hanem ha megoldható, akkor bevállalom az admin jailt tudom, hogy nem szabadott volna menekülnöm mivel Legális frakcióban voltam, csak akkor ott nyomban reméltem hátha nem kapnak el ic és bűntetlen előéletű maradok, egyszer hibáztam ilyenben többször nem fogok és nem is kell hinni nekem, csak egy második esélyt mindenki érdemel, nem funolni jártam fel a szerverre mert komolyan vettem, mivel rengeteg jó RP szituációt "megéltem" a szerveren illetve "kapcsolatokat" is tudtam szerezni IC, tehát örülnék ha tudnám ezt folytatni az egy hónapos kitiltás levétele után és az admin jail leülte után. Itt a kép: >
(módosítva)
Szia időszakos bant nem oldunk fel! Ammenyiben nem értesz egyett a szankcióval van lehetőséged Pk-t tenni rám. [ írhatsz 40 ub-t is levan írva miért nem kapsz. A másik én döntök a szankcióval kapcsolatban, én bant láttam helyesnek, és, hogy mások jailt adnak érte az meg az ő dolguk/döntésuk. ]

• Kedvelés
Reactions: Krisztian1010
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.