Mario Stewart - Xander Warren [Jack]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

dominikk

Kritikus
SzerverAdmin
LS
2025. 05. 19.
156
82
LS karakter
Kairo Patel
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Mario Stewart
Panaszra tett személy InGame neve:
Xander Warren
Panasz oka, leírása, kifejtése:
OOC Szídás, OOC Stílus adminügy alatt. A srácnak nem volt semmilyen indoka arra, hogy ezt a stílust képviselje, mégis megtörtént, amit nem értek. Jack végig jelen volt, de nem tett különösebb lépéseket ez ügyben. Szeretném kérni a felülvizsgálatot
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/3t3k
Megjegyzés:
(Jelszó: asd )

Sziasztok már ha említve vagyok a panaszba így én bírálom,várom a panaszra tett játékos válaszát . Tehát azért nem vettem figyelemben mivel amikor kimentem hozzátok úgy pörgött az ooc chat hogy szinte semmit sem bírtam elolvasni de valószínűleg ha látom, hogy ilyet ír akkor szankcionáltam volna.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Vajdaa
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Mario Stewart
Panaszra tett személy InGame neve:
Xander Warren
Panasz oka, leírása, kifejtése:
OOC Szídás, OOC Stílus adminügy alatt. A srácnak nem volt semmilyen indoka arra, hogy ezt a stílust képviselje, mégis megtörtént, amit nem értek. Jack végig jelen volt, de nem tett különösebb lépéseket ez ügyben. Szeretném kérni a felülvizsgálatot
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/3t3k
Megjegyzés:
(Jelszó: asd )
Admin nem megfelelően járt el az ügyben, akkor nem a játékost kell szankcionizálni :D

Nincsen hozzá fűzni valóm, 5x megkértelek vedd le a billincset, hogy oda adjam a kulcsot, nem vetted le ennyi.
Admin nem megfelelően járt el az ügyben, akkor nem a játékost kell szankcionizálni :D
Pontosan!

mint mondtam annyira pörgött az OOC, hogy nem láttam mi történik de ha annyira szeretnétek akkor nyissatok egy Admin panaszt.

mint mondtam annyira pörgött az OOC, hogy nem láttam mi történik de ha annyira szeretnétek akkor nyissatok egy Admin panaszt.
Nekünk nincsen szándékunba rosszat tenni másnak, csak szimplán igazunk van.
Plusz lett szépen kérve, nem fogta fel. :D

Vissza lehet olvasni

Viszont én azt érzem ebben az ügyben, hogy sérelem végett tett panaszt, érdekes másnak nem szúrta ki a szemét

Sziasztok megérkeztem a birálattal. Tehát Xander Warren-nak ténylegesen volt OOC stilusa amit ott nem láttam mivel leirtam, hogy pörgött az OOC rendesen ha ott láttam volna akkor kapja a szankciót, igy utólag kiosztottam neki.

Panasz jogos, részben én is hibáztam, hogy akkor nem vettem észre, zárom.

• Kedvelés
Reactions: Diablo
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.