Ayden Casto - Pandor

• Thread starter Thread starter whoami
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 224
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

whoami

Barangoló
2025. 06. 07.
97
103
cs_747
LS karakter
Sinti E. Joseph
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Ayden Casto
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pandor
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Érme két oldalának semmibevétele, hanyag ügyintézés.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Én szemszögem: Videó
Másik szemszög (érdekes módon összevágva): Videó
Megjegyzés:

FGH DM.
Pandor állítása szerint azt nem tiltja a szabályzat, hogy a másik fél csak úgy random elővegye a fegyverét, és célozgasson más emberekre (jelen esetben rám). De én azzal már szabályt szegek, ha ezt látván azonnal cselekedve megvédem magam, ha már egy éles lőfegyvert tartanak felém. Teszem hozzá azután rántottam fegyvert, miután a másik fél már nem célzott felém, ezt letisztázván:
[20:29] Admin 5 Pandor: (( Minden sebből vérzik, ha rád tarta és előveszed pg, igy meg hogy megölted fgh dm ))

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Sziasztooook!
Szavaid átfogalmaznám mivel nyelvtanilag nem helyes, de ezért nem haragszom.
Más emberekre-Csak rád tartotta vagyis én többről nem tudok, és nem is láttam bizonyitékot.

Nagyon nagyon sok sebből vérzik ez az ügy, pár szóba megemlitem hogy a TEK-es haverod akivel funolsz az egy rendvédelmis, te pedig egy sima civilként vagy aki illegálozik. Tekes folyamatosan sokkol, smoke-ot dobál, majd a legjobb része végig nézi ahogy egy civil megöl egy másik civilt és a kifogása az hogy nincs nála bilincs, hát eléggé nevetséges ez a kifogás nagyon TEK-eshez méltó! (Szereptévesztés)

[2025-08-19 20:09:02] [Output] : [DawnMTA - Információ]: A fegyver lézerének ki/be kapcsolásához használd a /toglaser parancsot. Színváltáshoz [1-7]
[2025-08-19 20:09:02] [Output] : Quinnel Stokes elővett egy fegyvert. (Sokkoló)
[2025-08-19 20:09:03] [Output] : Ayden Casto szakad a röhögéstől
[2025-08-19 20:09:04] [Output] : *** Quinnel Stokes elrakott egy fegyvert. (Sokkoló)
[2025-08-19 20:09:14] [Output] : Quinnel Stokes mondja: Egy szerencséd.
[2025-08-19 20:09:17] [Output] : Quinnel Stokes mondja: Nincs nálam bilincs

Érme két oldala elhanyagolásahoz annyit mondok hogy nem történt természetesen meg, folyamatosan már ugyan azt hajtottad elmondtam 2x hogy mit hibáztál, természetesen a logom már kimásoltam és feltöltöttem a birálonak csatolom!
Amit mondtál hogy előveszi a fegyvert, igen azt a szerverszabályzat nem tiltja továbbra se nem lőtt egyet se, vagyis nem lett emlitve és nem is kaptam róla bizit! Ha pedig tartja rád a fegyvert és te előkapod rá az pedig PG, szóval ez csak hab a tortán hogy te fgh dmeltél.
További szép estét neked, és mindenkinek aki ezt olvassa!

Nagyon nagyon sok sebből vérzik ez az ügy, pár szóba megemlitem hogy a TEK-es haverod akivel funolsz az egy rendvédelmis, te pedig egy sima civilként vagy aki illegálozik.
Kikérem magamnak ezt, az FUN hogy ott állok? Talán én cselekedtem ekkor? Én dobtam rá a smokeot, sokkoltam le, stb? Nem sok köze van ahhoz, hogy ő rámránt egy éles pisztolyt, és céloz felém.

Tekes folyamatosan sokkol, smoke-ot dobál, majd a legjobb része végig nézi ahogy egy civil megöl egy másik civilt és a kifogása az hogy nincs nála bilincs, hát eléggé nevetséges ez a kifogás nagyon TEK-eshez méltó! (Szereptévesztés)
Még mindig nincs közöm ehhez, bocs.

Amit mondtál hogy előveszi a fegyvert, igen azt a szerverszabályzat nem tiltja továbbra se nem lőtt egyet se
Ajánlanám figyelmedbe, hogy a klippet alaposan nézd át, és látni fogod. Továbbá ő is leírta OOC chaten, hogy bizony lőtt.

Ha pedig tartja rád a fegyvert és te előkapod rá az pedig PG, szóval ez csak hab a tortán hogy te fgh dmeltél.
Semmiféle PG-ről szó nincsen itt, a videón látszik, hogy én azután nyúlok fegyverhez, miután ő eltette. FGH DM-nek továbbra sem tartanám ezt, megvédtem magam egy szituációban, amiből nem a kezdeményező hanem én jöttem ki jobban. Nem én vettem elő a fegyvert, sőt még nem is én kértem meg, hogy célozzon is felém a fegyverével.

EDIT:
A másik fél arra hivatkozott, hogy "rosszul klippel" a szerkentyűje, érdekes az megvan, hogy kap egy smokeot és lesokkolják, de ami fél perccel utána történik: fegyvert ránt, felém céloz, majd elfut, az nincsen?

Továbbra is ajánlom neked, ha már ajánlgatunk hogy bizonyiték nélkül nem oszthatok szankciót.

Továbbá pedig akkor már csak ő elfutott, te pedig cselekedtél utána lőttél és le dmelted.
Nincs több hozzászolásom. Jó éjt.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.