Gaudenzio Spadaccini -> Fearghas Fiachrae {Francse}

• Thread starter Thread starter Vajdaa
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 104
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Vajdaa

Újonc
2025. 07. 09.
37
50
Albania, Tirana
LS karakter
Aimar Santolaria
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Gaudenzio Spadaccini
Panaszra tett személy InGame neve:
Fearghas Fiachrae
Panasz oka, leírása, kifejtése:
RP közbeni gyógyszerezés, feltételezett öngyilkos rp.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Gyógyszerezés: Öngyilkos RP:
Megjegyzés:
Megjegyzés nincs, Várom a bíráló admin válaszát.
(Az imgur miatt pixeles lett a videó de a bíráló adminnak megtudom mutatni a medál klippet ha szükséges.)

Utoljára szerkesztve:
Én ezen a videón nem tudom kivenni a gyógyszer me-t de oké
Viszont az öngyilkos rpvel kapcsolatban annyit megjegyeznék hogy fékezéskor megcsúszott a kocsi és beledurrantam a falba. nem volt szándékomba öngyilkos rpt nyomni

Sziasztok, a gyógyszer bevétele tisztán látható hogy ha időben van megállítva. Az öngyilkosság rp-re voltam inkább kíváncsi hogy a végén mi volt pontosan. De ha valóban úgy állítja aki bele ment a falba hogy megcsúszott akkor azon még szemet hunyhatunk. Az első videón mikor beveszi a gyógyszert azon megpróbálom úgy hogy látható legyen kép alapján.

Sziasztok, a gyógyszer bevétele tisztán látható hogy ha időben van megállítva. Az öngyilkosság rp-re voltam inkább kíváncsi hogy a végén mi volt pontosan. De ha valóban úgy állítja aki bele ment a falba hogy megcsúszott akkor azon még szemet hunyhatunk. Az első videón mikor beveszi a gyógyszert azon megpróbálom úgy hogy látható legyen kép alapján.
Itt egy kivágott kép a klippből, ezen szerintem tisztán látható.

[23:02] Fearghas Fiachrae: beindította egy Mercedes-Benz E 63 S AMG motorját.
[23:03] Fearghas Fiachrae: bevett egy gyógyszert.
Várom Bauer válaszát!

[23:02] Fearghas Fiachrae: beindította egy Mercedes-Benz E 63 S AMG motorját.
[23:03] Fearghas Fiachrae: bevett egy gyógyszert.
Várom Bauer válaszát!
Nos igen gyógyszereztem ezzel szabálysértést követtem el. Mentségemre annyit tudok mondani, hogy a hotbarba volt a gyógyszer és rossz gombot nyomtam meg mert fegyvert akartam elővenni de ez nem mentesít szóval igen hibáztam

• Kedvelés
Reactions: Francse
Nos igen gyógyszereztem ezzel szabálysértést követtem el. Mentségemre annyit tudok mondani, hogy a hotbarba volt a gyógyszer és rossz gombot nyomtam meg mert fegyvert akartam elővenni de ez nem mentesít szóval igen hibáztam
Látszik a klippen hogy inventorybol nyomtad be a gyógyszert.

Jelenleg dolgozok, viszont ennek örülök hogy beismered hogy gyógyszereztél. Viszont kapsz érte 60 perc jailt. Menekülés közben való gyógyszerezésért!
Amint este munka után elérhető leszek kapod a szankciót, vagy egy másik admin rád adja. Témát zárom.

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: Zura és Vajdaa
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.