Eamon Ashford ---> Varga

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

gy.marcell

Újonc
2025. 03. 17.
45
12
LS karakter
Matthew D. Burn
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Eamon Ashford
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Varga
Panasz oka, leírása, kifejtése:
A klippen látható esemény nálam nem történt meg, ami egyértelműen szinkron hibára utal. Ha valóban megtörtént volna, akkor nem lett volna lehetőségem továbbhaladni, viszont ez gond nélkül sikerült. A videón emellett tisztán látszik ahogyan a két autó összebuggol.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Ez a felvétel azé, aki admint hívott rám.
Megjegyzés:

-

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Zsani és Balazss0
Mintádat javítsd 24 órán belül

Heló.
Nem tudtad a dolgokat bizonyítani saját videóval, ő tudott clipet mutatni, az ő clipjéből nem vehető ki az, hogy szinkron lett volna.
Ennél többet nem tudok hozzáfűzni.

Várom a bírálatot.
Szia!
Teljesen jól kivehető az, amikor ütköztünk, mivel még utánam is nézett a srác, így tudtam bizonyítani az ő klippjével, hogy szinkron hiba történt.

• Kedvelés
Reactions: morty.
Dupla hozzászólást kerüljük - 40 Hibapont - William
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Eamon Ashford
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Varga
Panasz oka, leírása, kifejtése:
A felvételen látható esemény nálam valójában nem történt meg, ami egyértelműen szerver–kliens szinkronhibára utal. Ha valóban megtörtént volna, nem tudtam volna továbbhaladni az adott helyzetben, ami önmagában kizárja a klip valósághűségét. A videón jól kivehető a jármű és a karakter mozgásának buggolódása is, ami további technikai problémát jelez, és egyértelműen bizonyítja, hogy nem szándékos cselekményről van szó.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Ez a felvétel azé, aki admint hívott rám.
Megjegyzés:

-
Illetve, Varga egy ilyen üzenetet írt, és ezzel ki is tett a T.E.K. állományából.

Utoljára szerkesztve:
3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! - William [100 Büntetőpont]
Ne gondold azt, hogy ezek után amiket műveltél, szükségünk van rád a frakcióban, illetve az amit leírnak a frakciódiscordon, nem feltétlen az indok amiért kiraktak a frakcióból, haverodnak pedig köszönjük, hogy üzeneteket leakel a frakció discordjáról. 😉

Utoljára szerkesztve:
Ne gondold azt, hogy ezek után amiket műveltél, szükségünk van rád a frakcióban, illetve az amit leírnak a frakciódiscordon, nem feltétlen az indok amiért kiraktak a frakcióból, haverodnak pedig köszönjük, hogy üzeneteket leakel a frakció discordjáról. 😉
Ez volt az egyetlen „szabálysértésem” a frakcióban, ha ezt annak lehet nevezni. A „Szevasz te patkány” szöveget nem is indokként raktam be, hanem mint egy üzenetet, viszont egy leader szájából ez akkor is vállalhatatlan, akár indok, akár nem. A „leak”-ezést meg különösen röhejesnek tartom, hiszen én is a frakció tagja voltam, ugyanazokat az üzeneteket láttam, mint mindenki más. Annyi különbséggel, hogy pont ezt nem tudtam már kifotózni.

• Haha
Reactions: morty.
Megjöttem a bírálatommal!

Sok probléma szokott adódni az ilyesmi “balesetekből” amikor egy két embernek nem tiszta hogy mi szinkron és mi nem. Vannak azok az esetek ahol egyszerűen muszáj bizonyítani a “megvádolt” személynek azt hogy az ő szemszögéből egészen máshogy történt a szituáció. Jelen helyzetben elég megnézni ezt a szituációt. A videón tisztán kivehető hogyha szándékosan ment volna neki akkor egészen lehetetlen az hogy mindenféle kisodródás nélkül tovább haladjon a másik fél!

A discordos problémára reflektálva annyit tudok mondani hogy egyszerűen nem értem hogy miért kell adminisztrátorként/frakció leaderként így viselkedni ahogy, ha már szerverrel összeegyeztethető platformon történt meg ami.

Ha lett szankciót osztva az legyen semlegesítve 1 perces “előző semmis” indokkal.

Az adminisztrátor jelenleg hibázott a panasz jogos! @varga -t írásbeli figyelmeztetésben részesítem!

• Kedvelés
Reactions: gy.marcell
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.