Sophie Menendez - Faaid El Guler [Pandor]

• Thread starter Thread starter morty.
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 155
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

morty.

White skin, white laces
Veterán Globális Moderátor
LS
2025. 08. 07.
116
79
28
LS karakter
🇲🇽 Marco "El Murtan" Avila
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Sophie Menendez

Panaszra tett személy InGame neve:
Faaid El Guler

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Súlyos NonRP, közösségromboló viselkedés,

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Biráló adminnak küldök nem is egy, nem is kettő, hanem három négy klippet.

Megjegyzés:
Buktavári.

• Haha
  • Kedvelés
Reactions: huey és apad
Helló! Nem tudom mi alapján szülted ezt a két csodás indokot. Bizonyítékokat pedig köteles vagy csatolni, ahogyan azt a szövegben is olvashatod "Kötelező bizonyíték", tehát nyugodtan csatolhatod őket a panaszkönyvedhez. Ráadásul nem értem miért panaszkönyvet nyitottál, mikor ebben az időben fent voltam és nem is egy admin volt elérhető a szerveren.

• Kedvelés
Reactions: molnar.
Helló! Nem tudom mi alapján szülted ezt a két csodás indokot. Bizonyítékokat pedig köteles vagy csatolni, ahogyan azt a szövegben is olvashatod "Kötelező bizonyíték", tehát nyugodtan csatolhatod őket a panaszkönyvedhez. Ráadásul nem értem miért panaszkönyvet nyitottál, mikor ebben az időben fent voltam és nem is egy admin volt elérhető a szerveren.
kifagytál. admin mondta irjak panaszkönyvet irtam. A bizonyiték pedig az adminnak kell nem neked.

menj vissza detektiveskedni deritsd ki hogy az anyadat ki ejtette teherbe te retkes cigany
Sirjál miatta cuncibogyo.

Sziasztok, panaszt én fogom birálni, videót küld át és minden bizonyitékot! Illetve ez a panasz csak úgy müködhet hogyha normálisan és kúlturáltank tudtok beszélni a másikkal, köszönöm.

• Kedvelés
Reactions: koko34 és morty.
Végig néztem a videokat, többszöri derby és nonrp is történt! A panaszod jogos, Faaid El Guler megkapja a szankcióját nonrpért. Zárom.

• Kedvelés
Reactions: koko34 és morty.
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.