Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: nightmoon69692. Hogyan szólíthatunk? NightMoon(Azt szoktam meg)3. Hány éves vagy? 154. Játtszott perceid száma? 37655. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem, ez az első.7. Mesélj magadról pár mondatban. Bence vagyok, 15 éves, jelenleg 9. osztályba indulok szeptemberben, gépen általában csak mta-zni szoktam, van hogy see-ben, hl-en, de főképpen dawn-on mivel barátom is itt játszik. Nagyon szeretnék a rendőrségre bekerülni, főképpen azért, mivel meg szeretném tanulni, az egészet, soha nem voltam rendőr. RP-zni 2 éve kezdtem hungary life-on, utána áttértem FiveM-be, és ott is RP-ztem jó pár ideig, utána egy barátom megmutatta a see-t, és ezáltal ráismertem a dawn-ra is, FiveM-ezni nem nagyon szoktam azóta.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitívak: 1. Túlzottan odafigyelek mindenre. 2. Segítőkész vagyok szinte minden esetben. 3. Kedves vagyok az emberekkel. Negatívak: 1. Néha lusta szoktam lenni. 2. Ami nem érdekel arra nehezen tudok figyelni. 3. Néha türelmetlen szoktam lenni.Általános adatok
1. Teljes neve: Selena Gibbs2. Születési helye, ideje: Liberty City, 2002. 04. 06.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Szakközépiskola rendészeti ágazat + Érettségi4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? A célom, hogy megtanuljam a rendőrséget, illetve megásszam a ranglétrát.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Az ellenőrzés megkezdésekor fény és hangjelzést, valamint megafont használok annak érdekében, hogy egyértelműen jelezzem a jármű vezetője felé az intézkedési szándékomat. A beavatkozás kezdetét rádión jelentem a központnak, majd a helyszínre érve a napszaknak megfelelően köszöntöm a személyt, és röviden bemutatkozom. Ezt követően ismertetem az ellenőrzés okát, legyen az közlekedési szabálysértés, gyanús viselkedés vagy más releváns indok. Az igazolványok, rendszám és egyéb szükséges adatok ellenőrzését az MDC rendszeren keresztül végzem, és amennyiben a helyzet indokolja, a jármű csomagterét is átvizsgálom. Szükség esetén figyelmeztetést adok vagy bírságot szabok ki, majd az intézkedés lezárásaként elköszönök a személytől, röviden tájékoztatom a további teendőkről, végül pedig rádión jelzem a központnak az intézkedés befejezését.8. Mi maga a rendőrség? A közrendészet egy állami szervezet, amely a közbiztonság megőrzésére irányul, törekszik a jogszabályok betartatására és a bűncselekmények felderítésére, elkerülésére. Védi az állampolgárokat és az egész közösséget, az életet, a testi épséget, az anyagi javakat. Működése során magas prioritást kap a törvények betartására, az intézkedések megelőzése és annak fenntartása, hogy azok törvényesek, szakszerűk és megfelelőek legyenek.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Az én közvetlen felettesem az a személy, aki irányítja és ellenőrzi a munkámat. Napi szinten instrukciókat és utasításokat ad és én ő vele vagyok kapcsolatban a szolgálat során. Feljebb valómásokban pedig minden olyan, aki nálam magasabb rendű tiszthelyeinek a hierarhiában. Nem kezeli a munkámat napi szinten, és közvetlen kapcsolatban állok, ő velem. Mindazonáltal köteles vagyok engedelmeskedni az instrukcióinak.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Visszaesőként fogok rá tekinteni, ezért szigorúbb szankcióval látom őt el.11. Meséljen magáról pár mondatban. Selena Gibbs vagyok, 2002. április 6-án születtem Liberty Cityben, ahol egész életem során éltem és nevelkedtem. Gyerekkorom során megtanultam tisztelni a rendet és az emberek közötti felelősségteljes együttműködést, ami mindig is érdekelte a mindennapi életemet. Tanulmányaimat szakközépiskolában a rendészeti ágazatban végeztem, ahol megszereztem az érettségit, és alapvető ismereteket szereztem a rendészeti munkáról. Bár korábban nem dolgoztam más területen, szeretném kipróbálni magam a rendőri pályán, mert fontosnak tartom, hogy aktívan hozzájáruljak a közbiztonság fenntartásához. Szabadidőmben szeretek horgászni, ami türelmet és koncentrációt igényel, készségek, amiket a szolgálat során is kamatoztatni tudok.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Amennyiben egyedül ülök a gépjárműben visszalövök, viszont amennyiben van egy társam, és én vagyok a sofőr, semmiképpen nem lövök.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? A tudatlansága nem mentesít a szankciója elől, ezért bevisszük kihallgatásra.