Erebos Angelidis -- Pandor

• Thread starter Thread starter robben
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 149
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

robben

Újonc
2025. 06. 21.
7
3
LS karakter
Pedro La Guidi
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Erebos Angelidis

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pandor

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nos, volt egy ic ügy ahol ment a beef egymás között és elkezdtük ütni egymást, vagyis én kezdeményeztem és a gyereknek alapból törött lába volt majd a keze is eltört, és elővette a fegyvert és rámfogta én meg szintén elővettem és lelőttem pg-t kaptam, (de nem ez a probléma)és teljesen jogos hogy lelövöm mivel rámfogta a fegyvert így persze hogy lelövöm. és akkor hívott admint akit lelőttem pg miatt és berakott, de aztán a videóban látszik hogy törött kézzel fogta rám meg ütés közben vette elő ami szintén nem rp-s és így igazából elő se kellett volna hogy kerüljön az a fegyver, de Pandor nem vette figyelembe és csak engem rakott jailbe.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

a pk nem azért került megírásra hogy bárkinek is rosszat okozzon ez, csak azért mert, hogy legyen egába mind2 fél és ha mind a 2 hibás akkor mindenki kapja meg azt ami jár neki vagy esetleg két irányba menni mivel mindketten hibásak voltunk.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztoooook!
Igyvan ahogy mondod, kezdeményeztél, elővette a fegyvert ami eddig teljesen ic ügy hisz a szerverszabályzat is ki mondja hogy fgh helyen is előlehet venni a fegyvert. Viszont, tettlegességig általad alakult ki, te kezdél el lőni majd megölni a játékost! Amit irtam is hogy Nagyon jól jártál hogy az Fgh dm-et nem kaptad meg csak a pg-t és nem kaptál egy 180-as jailt, de ez nyilván az én kedvességemen múlt.
Hogy arra a részére kitérjek, hogy egyik keze törött volt, akkor ahhoz annyit füznék hozzá hogy egy kis kézi, glock-19 fegyverről beszélünk. Teljes mértékben kivitelezhető, nem egy mp-5 m4 éás stb fegyverről van szó, tehát a nonrp se történt meg részéről! További szép napot, kellemes időtöltést mindenképp. Várom a biráló válaszát.

• Kedvelés
Reactions: robben
Sziasztoooook!
Igyvan ahogy mondod, kezdeményeztél, elővette a fegyvert ami eddig teljesen ic ügy hisz a szerverszabályzat is ki mondja hogy fgh helyen is előlehet venni a fegyvert. Viszont, tettlegességig általad alakult ki, te kezdél el lőni majd megölni a játékost! Amit irtam is hogy Nagyon jól jártál hogy az Fgh dm-et nem kaptad meg csak a pg-t és nem kaptál egy 180-as jailt, de ez nyilván az én kedvességemen múlt.
Hogy arra a részére kitérjek, hogy egyik keze törött volt, akkor ahhoz annyit füznék hozzá hogy egy kis kézi, glock-19 fegyverről beszélünk. Teljes mértékben kivitelezhető, nem egy mp-5 m4 éás stb fegyverről van szó, tehát a nonrp se történt meg részéről! További szép napot, kellemes időtöltést mindenképp. Várom a biráló válaszát.
természetesen, igazából fölösleges is lenne bármit is írni, majd kiderül hogy dönt a bíráló. Csak abban reménykedek hogy megoldódik és így akit lelőttem vagyis a másik fél se csinál ilyet mivel én szerintem nem rp-s ami történt az ő részéről sem.

csao a panaszt én fogom bírálni, átolvasom a panaszt, addig @Pandor dobd át az ügyintézést privátban.

• Kedvelés
Reactions: Zugan
Nem értem mik voltak a tervek, egy szerelő helyen direkt keltitek a feszültséget, balhéztok, és csodálkoztok ha valaki valamilyen szankciót kap.

Pandor normálisan kezelte az ügyet a küldött logok alapján, az hogy a keze törött és a lába, attól függetlenül még mindig egy egykezes fegyverről beszélünk, aminek a súlya nem haladja meg a 3 kg-ot, alap esetben ezzel nem is lenne gond... De ahogy az első sorban is írtam, nem értem mit gondoltok, egy full forgalmas helyen generáltok balhét amiből lövöldözés lesz, az meg hogy ilyen lövldözöl nulla karaktertörténettel mókás számomra, olyan mint ha te valami egyszemélyes kartelt játszanál, szerintem örülj annak hogy egy PG jailal megúztad, és nem kaptál mellé DM-et..

Panasz jogtalan, Pandor helyesen járt el.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.