Miya Zacarias ----> Alex

• Thread starter Thread starter Vyqoz
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 91
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Vyqoz

Újonc
2025. 07. 19.
15
7
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Miya Zacarias
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alex
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Csáó, röviden ellettem rabolva, kilettem víve tierrába asszem vagy baysitera nem tudom, és én elrágtam a kötélt mert úgye odakötöztek a fához, és úgye mentem tovább, és baysitenál egy olyan helynél kötöttem ki ahol volt víz meg úgye szárazföld és én a vízbe akartam ugrani és úgye amikor esek már nem lehet írányitani, tehát pont úgy estem le hogy a vízbe de nem volt elég mély hogy ne haljak meg és meghaltam falldamagebe és ennyire kaptam egy "öngyilkolság rpt" és én mondtam is Alexnak hogy írtam volna egyből a reportot. de ő semmiféle képpen nem akarta a "rossz szankciót" elengedni és berakott jailbe ezért 120percre
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/1mW1
Megjegyzés:

Igazából ennyi történt szerintem a bírálat nem volt helyes, így szeretném hogy a jailem lelenne véve.

Utoljára szerkesztve:
[2025-08-14 23:28:29] [Output] : [DawnMTA]: Elkezdted TV-zni Miya Zacarias játékost. végig néztem a szituációt. volt lehetőséged mély vízbe ugrani de te a partra ugortál. egy kisebb hegy oldaláról. az hogy azt mondod véletlen volt, én is mondhatnám ilyen helyzetben ezt. A szabályszegés metörtént amiért osztottam a szankciót. várom a bíráló admin válaszát.

[2025-08-14 23:28:29] [Output] : [DawnMTA]: Elkezdted TV-zni Miya Zacarias játékost. végig néztem a szituációt. volt lehetőséged mély vízbe ugrani de te a partra ugortál. egy kisebb hegy oldaláról. az hogy azt mondod véletlen volt, én is mondhatnám ilyen helyzetben ezt. A szabályszegés metörtént amiért osztottam a szankciót. várom a bíráló admin válaszát.
Nem volt lehetőségem irányitani a karaktert. És egyáltalán nem tudtam volna a mélyvízbe érkezni csak mondom, mivel úgy voltam hogy csúsztam már lefele a hegyről és akkor bejön ez a esés animáció vagy nem is tudom hogy hívják és hiába nyomtam az w a s d-t + a shiftet nem volt jó. Nem az én hibám volt az eset, és nem ált szándékomba hogy ne a vízbe essek, nem tudom hogy vagy vele, nem direkt haltam meg de én elmondtam neked írtam volna egyből a reportot, csak mivel jöttél feléleszteni elengedtem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.