Miya Zacarias ----> Pandor

• Thread starter Thread starter Vyqoz
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 146
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Vyqoz

Újonc
2025. 07. 19.
15
7
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Miya Zacarias
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pandor
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egy NonRP jailt kaptam még pedig arra hogy nem szándékosan belementem 1x egy emberbe, és én megfordultam és az látszodott a videón hogy beléjük mentem megint, még pedig én nem mentem beléjük majd hazudással vádoltak engem, Pandor szerintem helytelenul bírált. a videó amit kaptam az fixen szerkeztett volt vagy szinkron, mivel én nem mentem beléjük 2x az első az még igaz is volt de itt van a videó amit kaptam
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

fixen nem mentem belejuk 2x egy tarsam is megmondja. de hiaba ha az admin alig hallgatott meg.

• Kedvelés
Reactions: luigi
Sziasztok, videó magáért beszél, egyértelműen szándékos, ha az első még nem is megfordulsz aztán bele durransz ismét.
Kértem ellen clippet nem volt, ebből kellet döntenem.
Nincs több hozzáfűznivalóm.

• Imádom
Reactions: Trombitas
Sziasztok, videó magáért beszél, egyértelműen szándékos, ha az első még nem is megfordulsz aztán bele durransz ismét.
Kértem ellen clippet nem volt, ebből kellet döntenem.
Nincs több hozzáfűznivalóm.
Én nem mentem beléjük 2x de ezt nem tudom hova kell magyarázni csak jobban tudom, mivel én nem voltam. meg ha így bele durranok akkor leáll a kocsi nem de?

• Wow
Videon te tényleg nem látod hogy 2x bele durransz? első talán véletlen, de a másodiko_O

• Kedvelés
Videon te tényleg nem látod hogy 2x bele durransz? első talán véletlen, de a másodiko_O
Nem durrantam bele 2x nalam, miert durrantam volna bele ketszer semmi szandekomra nem alt hogy beledurranjak ketszer

• Wow
Megjöttem a bírálatommal!
Videón kivehető a szabálysértés, ha tagadod a tetted akkor azt jó lenne bizonyítani hogy nálad másképp történt a szituáció. Jelenleg nem tudtad ezt bizonyítani így mondhatni az álláspontod semleges/nem vehető figyelembe!

A panasz jogtalan, az admin nem híbázott!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.