Drake Coleman ---- luigi

• Thread starter Thread starter Darky
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 141
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Darky

Újonc
2025. 06. 17.
7
4
LS karakter
Agustino Ramos
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Drake Coleman
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
luigi
Panasz oka, leírása, kifejtése:
NONRP-s kihallgatás míg behozott engem TEK-re nem mondta el jogaimat egyből oda futott az NPC-hez majd OOC leírta hogy huzd rá az NPC-re aztán egyből vitt a cellékhoz ahol feltette első és utolsó kérdését hogy van-e pénze? Szerintem nincs sok értelme a jogaimnak ha felhasználni se tudom és elsőnek rám is rakta az IFB,ITB indokot amit jogtalanul is de mivel át se kutatott ezt se tudhatta hogy volt fegyver engedélyem.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Részemről lévő OOC stílust amit képviseltem jómagam nem volt helyénvaló. De az a stílus amit ő képvisel adminügyek alatt az egyáltalán nem helyén való, és nem ez volt az első alkalom amikor ez történt. (A log tartalmazza a nonos IC jailezését is)

Utoljára szerkesztve:
Szia.

Arra aki kihallgatott IC panasszal tudsz élni.

Nincs több hozzáfűzni valóm.
Szép napot.

• Haha
Reactions: Darky és vajda
Csao, a panaszt én fogom bírálni, átolvasom a panaszhoz fűzött dolgokat és jövök a bírálattal.

• Kedvelés
Reactions: Jack. és Zugan
Szia.

Arra aki kihallgatott IC panasszal tudsz élni.

Nincs több hozzáfűzni valóm.
Szép napot.
Szia a stílusod és az zavart hogy telibe leszartad mit csinál a frakció társad :)

• Kedvelés
Reactions: luigi
A rendvédelmi szervek IC úgy dolgoznak ahogy ők vagy a szervezetük megköveteli, amennyiben ilyen dologról van szó hogy nem volt nagy kihallgatás, esetleg IC flegmán, lekezelően, bunkón beszélt veled, nem hallgatta meg a te részed akkor, Fórumon az adott rendvédelmi szerevezetnek a topicjában tudsz panaszt tenni, amit a vezetőség el is fog bírálni.

Az meg hogy miket írogattál, ilyen mentalitással, szerintem örülj hogy a szerveren vagy még, kiemelnék egyet kys -> öld meg magad, azért ez nem valami szép stílus mással szemben. Természetesen a panasz jogtalan, IC panasztételt itt tudsz tenni : https://forum.dawn-game.com/index.php?forums/panaszok.360

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.