Gauliert Huxley ----> Yasmeen Maxene[Blackx]

• Thread starter Thread starter colton
  • Start date Start date
  • Válaszok 8
  • Látta 211

colton

Újonc
2025. 07. 21.
24
11
LS karakter
Zeke Sutton
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Gauliert Huxley
Panaszra tett személy InGame neve:
Yasmeen Maxene
Panasz oka, leírása, kifejtése:
NONRP, FUN, Szereptévesztés, OOC stílus
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Durva, hogy még a saját frakció társa is megszólta, hogy álljon le, vagy "innen is repülsz". Gondolom, ez akkor nálad ilyen rendszeres dolog. Videó mellett még található kép is, aminek annyi a háttértörténete, hogy üldözés volt, bementünk intibe, végül kijöttünk, megtörtént a lövöldözés. Amikor beültem a kocsimba, és vittem volna garázsba, szembesültem azzal, hogy ki van lőve két kerekem is, random. Számonkértem a jelenlévő rendvédelmiseket, hogy ez mégis hogy is lehet. Yasmeen annyit válaszolt, hogy nem ő volt, de a szerelő úgy is közel van. Kis idő után elvileg kilőtte valaki haverjaim közül a kerekeit, mire kaptam a fenyegetést, hogy máskor TK-ra lövi a kocsimat. Nyilván rendes bizonyítékom nincs, de ezzel körülbelül elárulta, hogy ő lőtte ki a kerekeimet.

Jó reggelt!
Kezdem az elejénél, igazából mivel ismerősöm sokkoltam le így tudom hogy meddig vicces és meddig nem.
Egyszer se lőttem ki illegál kerekét, ha igen az is nagyon ritka eset. Egyszer dobtam le spikeot SF Gyár elé.
Illetve azt a megszolalást hogy "innen is repülsz" azt nem frakció társam mondta, hanem másik rendvédelmi szerv,
illetve nem gondolta komolyan
De azt megkérdőjeleznem így a végére, hogy az rp végén miért lett kilőve a kerék amikor éppen mentem el.

Jó reggelt!
Kezdem az elejénél, igazából mivel ismerősöm sokkoltam le így tudom hogy meddig vicces és meddig nem.
Egyszer se lőttem ki illegál kerekét, ha igen az is nagyon ritka eset. Egyszer dobtam le spikeot SF Gyár elé.
Illetve azt a megszolalást hogy "innen is repülsz" azt nem frakció társam mondta, hanem másik rendvédelmi szerv,
illetve nem gondolta komolyan
De azt megkérdőjeleznem így a végére, hogy az rp végén miért lett kilőve a kerék amikor éppen mentem el.
Az a bizonyos másik rendvédelmi szerves srác is alkotott, hiszen a rádiós voicechatet kihasználta, hogy veled tudjon voiceon beszélni.
Az, hogy RP végén miért lett kilőve a kereked, azt a részét ne velem beszéld le, semmi közöm nem volt hozzá, az nem ehhez a PK-hoz tartozik. Ettől függetlenül funoltál, nonoztál, szerepet tévesztettél, rossz színben tüntetted fel az általad képviselt frakciót, amiben vagy, hiszen mindezt duty-ban csináltad. Az, hogy privátban mit csinálsz haveroddal, ahol senki sem lát, nyilván megint más, nem feltétlen érdekel senkit, de az megint más, hogy szerelő előtt művelted ezt az egészet, megannyi ember előtt.

Utoljára szerkesztve:
Üdvözletem a pk-t én fogom bírálni, várom mind2 félnek a vállaszát a történtekre illetve Boris Petrov véleményére is kiváncsi vagyok a történtek alapján.

Szia, igazából a clipen látható kihasználtam a voice rádiót adta lehetőségeket, amit mondtam hogy "innen is repülsz" azt én mondtam, nyilván nem komolyan gondoltam ezt a kijelentést, utána hogy a Balimex megbilincselt, de én sem vettem komolyan az egészet, látható továbbá az hogy fegyvert rántottam, ez azért történt mert 1 verekedés kezdődött el, majd amikor történt az ooc dolog az történt hogy 1 frakció társa/haverja kilőtte Yasmeen kerekét, erről clip készült illetve a nevét később lekérdeztem mdc-be és megegyezik a clipen látható karatker az mdcn látható karakterrel, nincs több mondani valóm.

Szuper! Meg szeretném kérdezni hogy először ki kezdte a verekedést?

Szia, igazából a clipen látható kihasználtam a voice rádiót adta lehetőségeket, amit mondtam hogy "innen is repülsz" azt én mondtam, nyilván nem komolyan gondoltam ezt a kijelentést, utána hogy a Balimex megbilincselt, de én sem vettem komolyan az egészet, látható továbbá az hogy fegyvert rántottam, ez azért történt mert 1 verekedés kezdődött el, majd amikor történt az ooc dolog az történt hogy 1 frakció társa/haverja kilőtte Yasmeen kerekét, erről clip készült illetve a nevét később lekérdeztem mdc-be és megegyezik a clipen látható karatker az mdcn látható karakterrel, nincs több mondani valóm.
Nyilván a szereptévesztés része is pont a verekedés miatt lett feltüntetve. Ahhoz képest, hogy fegyvert rántottál rájuk, hagytátok hogy tovább nyomják, videón rajta van, hogy a csávó nyitott csomival oda megy hogy pakolják be az animba esett srácot, Yasmeen pedig hagyja az egészet úgy, hogy telibe előttük van, és látott mindent.

Nyilván a szereptévesztés része is pont a verekedés miatt lett feltüntetve. Ahhoz képest, hogy fegyvert rántottál rájuk, hagytátok hogy tovább nyomják, videón rajta van, hogy a csávó nyitott csomival oda megy hogy pakolják be az animba esett srácot, Yasmeen pedig hagyja az egészet úgy, hogy telibe előttük van, és látott mindent.
én kezdeményeztem a verekedést, elhiheted hogy hajnal 2-2:30 kor nagyobb bajom is volt annál hogy egy olyan rpt ahol vannak kb 10 mire lerendezel, az eléggé sok+ mindenki össze vissza beszélt volna, az hogy Yasmeen mit csinált az már nem az én dolgom+ nem rám nyílt a pk, én elmondtam amit hozzá akartam fűzni

Üdvözletem megjöttem a bírálattal! @balimexx fog kapni 180 perc adminjailt NONRP, Szereptévesztés indokkal @Skibidi-Levi fog kapni szintén 180 percet NONRP, VOICE chat fun indokkal.