Boris Vorkov~Carli Edems [myro]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ZsoltApa

Újonc
2025. 05. 01.
42
12
LS karakter
Irina Vorkov
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Boris Vorkov

Panaszra tett személy InGame neve:
Carli Edems

Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Sziasztok, történt ma egy olyan eset, hogy kettő srác be jót egymás után a Bratva HQ-ra és mi ugye fegyvert vettünk elő rájuk mert valami rablásra készültünk volna. És a srác IC azt írta, hogy azt hitte bolt miközben a CP-ben tisztán látszik hogy egy maffia HQ-ra megy be, ezután az egyik tag egy sor RP-t írt arról, hogy meg kötözi a kezét ezt csatolni fogom bizihez. Nyilván nem lőttünk volna le csak RP-zni szerettünk volna, körbe vettük páran erre kötött kézzel ki szalad a tömegből és le lőtt pár embert.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2025-08-09 18:03:05] [Input] : melow előkap egy gyorskötözőt,két kezét összeköti.

Megjegyzés:
-

Szép napot! A pk-t én fogom bírálni, Carlinak 24 órája van reagálni.
Szép estét, rendben várom a válaszát. Illetve látom a videó nem mutatja a további cselekvéseket azt a holnapi nap kérésre el küldöm.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok srácok!
Én lennék a videóban látható Carli Edems.
Nem helyeslem a most létrehozott panaszkönyvet, adminügy lett belőle, és az admin le írta a véleményt az egészről.
Mi szerint mint két fél hibázott, jobbra balra lett belőle.
Ebben a formában ha nem vagy még elégedve az admin döntésével, tegyél panaszt az adminra.

A következő, tényleg nem lőttél volna le? Csak RP?
Charli Marcello rpzett veletek, mégis elvetetek tőle minden cuccot majd kilőttétek.
Ami a szabályzatban ütközik.

Ennyit szeretem volna az egészről.
Legyen szép napod/ napotok.

Sziasztok srácok!
Én lennék a videóban látható Carli Edems.
Nem helyeslem a most létrehozott panaszkönyvet, adminügy lett belőle, és az admin le írta a véleményt az egészről.
Mi szerint mint két fél hibázott, jobbra balra lett belőle.
Ebben a formában ha nem vagy még elégedve az admin döntésével, tegyél panaszt az adminra.

A következő, tényleg nem lőttél volna le? Csak RP?
Charli Marcello rpzett veletek, mégis elvetetek tőle minden cuccot majd kilőttétek.
Ami a szabályzatban ütközik.

Ennyit szeretem volna az egészről.
Legyen szép napod/ napotok.
Nem lett el véve tőle semmi csak RP-sen, illetve ki fejtenéd, hogy mit hibázott a Bratva ebbe a szituációba? Illetve azért írtam PK-t hogy egy másik admin bírálja az ügyet, mert ez nem volt konkrét indok, hogy ze azt mondtad, hogy Force RP-t toltunk közbe semmi bizonyíték nem volt rá.

Nem lett el véve tőle semmi csak RP-sen, illetve ki fejtenéd, hogy mit hibázott a Bratva ebbe a szituációba? Illetve azért írtam PK-t hogy egy másik admin bírálja az ügyet, mert ez nem volt konkrét indok, hogy ze azt mondtad, hogy Force RP-t toltunk közbe semmi bizonyíték nem volt rá.
Egy admin semmilyen másik adminnak a döntését nem biralhatja felül, elmondtam enis és az admin is hogy miben hibáztatok.
A force RP abban az esetben van ha egy emberre erőszakolod az RP szállat, ilyen esetben /megpróbált használj, ahogy az admin le írta az sem volt helyes hogy csak úgy oda lépet, meg kötözni, az admin elmondta hogy minden bratvasnak ott lapul egy kötöző a zsebébe? Nyilván nem.

Egy nagyon karcsú RP volt, amit nekem nem köteles elfogadnom.

A másik, Charli marcellot szanaszét daraltatok, miután nem csak rpvel elvettétek a lőszereket tőle.

A következő pedig, amilyen ooc stílust képviseltetek egy adminnal szemben az egészen elképesztő volt.
Szerintem, inkább örüljetek hogy Alex nem szankciónálta.

Idézem az egyik bratvas szavát az is lehet tiéd: Alex bazd rá a jailt.

Szerintem nincs miről beszélni részemről ennyi.

Egy admin semmilyen másik adminnak a döntését nem biralhatja felül, elmondtam enis és az admin is hogy miben hibáztatok.
A force RP abban az esetben van ha egy emberre erőszakolod az RP szállat, ilyen esetben /megpróbált használj, ahogy az admin le írta az sem volt helyes hogy csak úgy oda lépet, meg kötözni, az admin elmondta hogy minden bratvasnak ott lapul egy kötöző a zsebébe? Nyilván nem.

Egy nagyon karcsú RP volt, amit nekem nem köteles elfogadnom.

A másik, Charli marcellot szanaszét daraltatok, miután nem csak rpvel elvettétek a lőszereket tőle.

A következő pedig, amilyen ooc stílust képviseltetek egy adminnal szemben az egészen elképesztő volt.
Szerintem, inkább örüljetek hogy Alex nem szankciónálta.

Idézem az egyik bratvas szavát az is lehet tiéd: Alex bazd rá a jailt.

Szerintem nincs miről beszélni részemről ennyi.
Ja de ki MG-zed a HQ-t olyan indokkal, hogy boltnak nézted, és még Non-ozol is és PG-zel is, szerintem ez nem korrekt amit le műveltél, várom Myro bírálatát.

Ja de ki MG-zed a HQ-t olyan indokkal, hogy boltnak nézted, és még Non-ozol is és PG-zel is, szerintem ez nem korrekt amit le műveltél, várom Myro bírálatát.
Mégis miért lett volna MG? Mit akarnak rólad/ rolatok tudni? Semmit nem akarok sem rólad sem a frakciórol tudni.
Nem volt semmi mg.
A többi non meg ilyeneket már azt se tudod mire írod csak írod.
Enis várom

Mégis miért lett volna MG? Mit akarnak rólad/ rolatok tudni? Semmit nem akarok sem rólad sem a frakciórol tudni.
Nem volt semmi mg.
A többi non meg ilyeneket már azt se tudod mire írod csak írod.
Enis várom
Mit írok haver? A videón ott van minden, te azt hazudtad az adminnak, hogy nem láttad hogy meg volt kötözve a karod mivel töltöttél be az intibe holott már nagyon rég bent voltál.

Mit írok haver? A videón ott van minden, te azt hazudtad az adminnak, hogy nem láttad hogy meg volt kötözve a karod mivel töltöttél be az intibe holott már nagyon rég bent voltál.
Őszintén? Igazából lényegtelen hogy láttam e vagy sem, force RP az elég erős néha.
Ahogy most is az volt

Őszintén? Igazából lényegtelen hogy láttam e vagy sem, force RP az elég erős néha.
Ahogy most is az volt
Majd el döntik a nagyobb adminok, hogy Force RP vagy sem, be jöttél a HQ-ra onnantól úgymond saját erőből csatlakoztál az RP-be, az meg hogy meg kötözünk szerintem egyáltalán nem ForceRP ennyi erővel a rendőrök is ha meg bilincselnek akkor ForceRP és admint hívok, ne nevettes kérlek.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.