Luigi PK

• Thread starter Thread starter wasabi
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 97
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

wasabi

Újonc
2025. 05. 16.
46
44
LS karakter
Markus Carter
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Elise Carpentier
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luigi
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szerver hirdetése, a szerver v4-hez való hasonlítása.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[14:11] Admin 1 Luigi: (( v4 en még rosszabbakat megtesznek, szóval nem értem itt mi volt a problémád ))
[14:11] Admin 1 Luigi: (( van egy pár száz órám :D ))
Megjegyzés:

Szerintem nem kell a SeeMTA v4-et a DawnMTA-val összehasonlítani, két külön világ a kettő, attól, hogy ugyanaz a mod nem ugyanaz a szerver. Illetve, ha mindenki beírná, hogy v4-en nem ilyen, akkor csak a hírnevét emelnék még egy különálló gazdagrp szerveren is. Így, hogy az admin is hírdeti...

Csao, igazából hoztam neked egy példát, igazából azért rakni egy pk-t mert nem tudod elfogadni hogy nem történt semmi szabálysértés, és mert nem az történt amit te szerettél volna ez így egy kicsit rosszindulatú.
[2025-08-09 14:12:46] [Output] : Admin 1 Luigi: (( van egy pár száz órám :D ))
[2025-08-09 14:12:53] [Output] : Elise Carpentier: (( banyaba? ))
[2025-08-09 14:12:56] [Output] : Elise Carpentier: (( az nem rp ))
de ezt a részt így kihagytad, nem hírdettem szimplán példálóztam vele. Aki meg játszott v4-en tudja hogy mi hogy megy.

• Haha
Reactions: tokaska
Csao, igazából hoztam neked egy példát, igazából azért rakni egy pk-t mert nem tudod elfogadni hogy nem történt semmi szabálysértés, és mert nem az történt amit te szerettél volna ez így egy kicsit rosszindulatú.
[2025-08-09 14:12:46] [Output] : Admin 1 Luigi: (( van egy pár száz órám :D ))
[2025-08-09 14:12:53] [Output] : Elise Carpentier: (( banyaba? ))
[2025-08-09 14:12:56] [Output] : Elise Carpentier: (( az nem rp ))
de ezt a részt így kihagytad, nem hírdettem szimplán példálóztam vele. Aki meg játszott v4-en tudja hogy mi hogy megy.
Értem, de attól még szerverhírdetés történt. Nem értem miért kell "példálózni" a v4-gyel. Várom a biráló admin válaszát.

Sziasztok! Az hogy most éppen Luigi meg említ egy szerver verziót, nem gondolnám hogy a hirdetés lett volna a célja, meg hát nem is számít annak, Ennyire rosszindulatúak azért ne legyünk!

A panasz jogtalan!

• Kedvelés
Reactions: luigi
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.