Rannveig Tokidottir --> Guillaume Le Sueur [myro]

• Thread starter Thread starter huey
  • Start date Start date
  • Válaszok 14
  • Látta 158
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

huey

maganyos.oroszlan
2024. 08. 23.
102
148
18
LS karakter
javier.bienvenida
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Rannveig Tokidottir
Panaszra tett személy InGame neve:
Guillaume Le Sueur
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kimentem egy kötegjeladóra, kiszálltam sniperezni viszont nálam állt a srác a tetőn, illetve nem volt célkeresztem igy hagytam az egészet, mikor beszáltam az autómba, egyből meghaltam. Odajött a panaszratett játékos, és 0-rpvel kivett 82 darab 9x19mm-es töltényt. Azért irom a PK-t mert kezd elegem lenni abból hogy az illegál mindent megtehet, és megússzák viszont ha ezt egy rendvédelmis teszi meg akkor egyből repül neki a jail.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
*** Guillaume Le Sueur belenézett a csomagtartóba.
*** Guillaume Le Sueur kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (82 darab 9x19mm) (videót csatolom)

Megjegyzés:
https://streamable.com/7859bq

dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Rannveig Tokidottir
Panaszra tett személy InGame neve:
Guillaume Le Sueur
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kimentem egy kötegjeladóra, kiszálltam sniperezni viszont nálam állt a srác a tetőn, illetve nem volt célkeresztem igy hagytam az egészet, mikor beszáltam az autómba, egyből meghaltam. Odajött a panaszratett játékos, és 0-rpvel kivett 82 darab 9x19mm-es töltényt. Azért irom a PK-t mert kezd elegem lenni abból hogy az illegál mindent megtehet, és megússzák viszont ha ezt egy rendvédelmis teszi meg akkor egyből repül neki a jail.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
*** Guillaume Le Sueur belenézett a csomagtartóba.
*** Guillaume Le Sueur kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (82 darab 9x19mm) (videót csatolom)

Megjegyzés:
https://streamable.com/7859bq
Bocsi hogy beleszólok kicsit pofátlánság tőlem de, nincsen az illegálnak minden megengedve illegál múltal mondom.

Szia! Ez az illegál- legál beef kicsit unalmas számomra, nem is szeretném ez folytatni. A panaszra reagálva úgy érzem ebben csak a személyes sérelem gyűlt fel benned, mivel a script rpzik mindent.
Arról hogy volt RPzve volt te magad küldted be a logot, amit külön köszönök és tisztelek, hogy nem kell előkeresnem.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: TrueGyuri
Szia! Ez az illegál- legál beef kicsit unalmas számomra, nem is szeretném ez folytatni. A panaszra reagálva úgy érzem ebben csak a személyes sérelem gyűlt fel benned, mivel a script rpzik mindent.
Arról hogy volt RPzve volt te magad küldted be a logot, amit külön köszönök és tisztelek, hogy nem kell előkeresnem.
szia, igazán nincsmit. Attól függetlenül hogy "a script rpzi" ugyan úgy kell RP-zned, illetve a script csak annyit rp-z hogy belenézel a csomagtartóba, nem azt hogy találsz is benne valamit. várom a biráló admin válaszát. :)

Ez a kép szerintem önmagáért beszél.
Nav leader.
Edit: Ha jól tudom AS is, most volt rá egy jogtalan panasz.

Attachments

• image.png
    image.png
    23.8 KB · Látta: 130
Utoljára szerkesztve:
Külsősként annyit szólnék bele, minden item kivételt a csomagtartóból a legálnak és az az illegálnak is kötelessége lerpzni. Nem elég amit a script ír, maga a felnyitásához nem kell rp ,de a kivételhez kell.

• Kedvelés
Reactions: huey
Ez a kép szerintem önmagáért beszél.
Nav leader.
Edit: Ha jól tudom AS is, most volt rá egy jogtalan panasz.
A kép szerintem önmagáért beszél.
szerver szabályzat.

• Kedvelés
Reactions: morty.
Kezd átmenni megint egy legál által megindított övön aluli provokációba, srácok élni és élni hagyni. Ne folyton a beef menjen nekem már kicsit kezd unalmas lenni. De hívd még ide a fél rendvédelmet hátha lesz itt valami komolyabb beef ahogy látom ti azt szeretnétek de én elhatárolódom minden ilyes fajta cselekedetektől.

Kezd átmenni megint egy legál által megindított övön aluli provokációba, srácok élni és élni hagyni. Ne folyton a beef menjen nekem már kicsit kezd unalmas lenni. De hívd még ide a fél rendvédelmet hátha lesz itt valami komolyabb beef ahogy látom ti azt szeretnétek de én elhatárolódom minden ilyes fajta cselekedetektől.
én nem szóltam senkinek, csak ahogy látom nem csak nekem szúrja a szemét ez a dolog. Én azért nyitottam pk-t mert elegem lett abból, hogy amit a rendvédelemnek nemszabad azt az illegálnak igen, szerverszabályzatba feketén-fehéren levan irva, hogy csak megfelelő RP-vel lehet kivenni a cuccokat a csomagtartóból, te ezt 0-rpvel tetted meg. Innentől csak a biráló adminnak válaszolok, felesleges HSZ-eket pedig hanyagoljuk a PK alatt kérek mindenkit, kösz.

** Guillaume Le Sueur belenézett a csomagtartóba.
*** Guillaume Le Sueur kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából.
Edit:

Attachments

• Screenshot_2025-08-09-12-45-33-243_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-08-09-12-45-33-243_com.android.chrome-edit.jpg
    436 KB · Látta: 125
image.png

Nemhiszem amit te csináltál az rp lenne.

Köszönöm az OOC minősítést, remélem a bíráló adminisztrátor ezt is figyelembe veszi.

• Haha
Reactions: morty.
Köszönöm az OOC minősítést, remélem a bíráló adminisztrátor ezt is figyelembe veszi.
látszik már csak a kukacoskodás megy, nem hiszem hogy az előző hsz-em minősités lett volna, nem vagy cukorból hogy megsértődj ezen

Megjöttem a bírálattal.
Guillaume Le Sueur helytelen RP-vel vette ki a csomagtartóból a töltényeket. Ez a szabályzatban egyértelműen le van írva.

Kezd átmenni megint egy legál által megindított övön aluli provokációba, srácok élni és élni hagyni.
Élni és élni hagyni, de ez egy játékszerver, ahol vannak szabályok és nem tehet meg mindenki azt amit akar.
A panasz jogos, a játékos megkapta a szankciót.

@Warden Keress fel egy FA-t fórumon, hogy visszakapd a csomagtartóból kivett tárgyakat. Hivatkozz erre a pk-ra

• Imádom
  • Kedvelés
Reactions: huey és morty.
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.