- 2025. 08. 04.
- 10
- 6
- 22
- LS karakter
- Parker Carr
Panasztevő InGame neve:
► Basile Lachance ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Dami & tamas ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Adminisztrátori jogkihasználás, egyoldalú bírálat, undormány/lekezelő stílus aügy alatt, hanyag ügyintézés, rendvédelmi oldal védelme, ügyintézés úgy, hogy jelen sem voltam, mint "szabálysértő"
Mai eset, hogy levillogtak minket a rendvédelmisek, azonnal backupot is kaptunk (holott semmit nem csináltunk, mindegy is), így menekülőre fogtuk. Pillanatok alatt 5-6 egység voltunk rajtunk sprinterekkel, bemenekültünk a sofőr garázsába déli benzinkút mellett, jelentős üldözési távolság szerzését követően. Bementünk garázsba, majd egy bizonyos tekes srác azonnal befutott utánunk úgy, hogy még konkrétan mi sem töltöttünk be, ezt követően a garázs be lett zárva, mert nem számoltunk a befutó tekessel. Bezárást követően legfeljebb 2,5 másodperc telt el, mire a garázst (rendvédelmis saját bevalássa szerint) egy darab személy 0 RP-vel beverte ránk, és azonnal befutott további ~15 rendvédelmis tag, majd azonnal lőni kezdtek úgy, hogy a kintiek még azt sem tudták, hogy mi bent tüzet nyitottunk, nem volt C0 jelentve, nálam még fegyver sem volt kézben, futottam hátra a sarokba kivenni nagykalit, itt került kezembe a téma. Mire elfutottam a kis/közepes garázs CP-től a hátuljáig, már bent volt legalább 10 fegyveres, és futottak utánam, semmi gondolkozási idő nem volt. Se lezárás, se gov, se sorakozó, se behatolás, se flash, se oszlató, se páncélkocsi (amit amúgy előző akcióból elvesztettek a garázsunkban, és valamelyik admin csak úgy kigetelte). Ezt követően felfegyverkeztem, elbújtam kocsi mögött, és vártam, hogy fussanak befele a CP-ből. Több rendvédelmis is szándékosan állt a CP-ben, hogy SK történjen, a többi pedig tolta befele két oldalról. A CP-ből kifutókat lőttem (ami az egyik klippen látszani is fog), majd véletlen egy éppen interiorba lépő kapta a fejest úgy, hogy előtte állt egy olyan, aki már futott kifele belőle. A lövöldözésnek vége lett azzal, hogy betolták rám, és meghaltam, majd Dami másodperceken belül kigetelt, felszedett, és teljesen offduty kérdezett fel a dolgokról, ahol Ő épp jelen volt, és egy barátját lőttem le. Teljes mértékben flegma és lekezelő stílusban írt, azt követően, hogy ketten is leirtuk a helyzetet, annyi választ adott rá, hogy "XD", majd kedvére getelgetett embereket ide-oda, mit sem foglalkozva azzal amit írunk neki. Leírtuk azt, hogy a rendvédelem részéről ez teljesen felelőtlenség volt, NonRP illetve PG kategóriába tartozna az, hogy másodpercek alatt betolják a garázst, arról nem is beszélve, hogy a kossal betörés is 1 másodperc alatt történt, semmilyen RP nem volt rá, semmilyen lezárás, semmilyen sorakozás, előkészület. Vízágyú és páncélkocsival azért tudnék példálozni, mert tegnapi nap folyamán ugyanezt játszottuk, csak akkor normálisan sorakoztak, kopogtak, felszólítottak, majd betolták páncélkocsival, most szó szerint semmi nem történt, teljesen hanyag és nulla volt részükről a dolog. Dami ügy alatt azt írta, hogy volt a betörésről RP, majd ezt elkértem tőle, nem volt hajlandó visszakeresni vagy megnézni. Amint megemlítettem, hogy ott a log discord, nézze vissza ott, 5 másodperc alatt megtalálta, hogy ki volt az, aki betörte az ajtót, és azonnal getelte oda. Az odagetelt tekes leírta, hogy nem írt semmi RP-t, csak úgy betörték, és jöttek be, harmadik tekes pedig azzal támadt ránk, hogy IRL se kell semmi ilyen, IRL is azonnal betolják (?????????????????????), és IRL nem menekülne illegális tag a saját garázsába (?????????????????????????). Dami semmiről sem tudott magától nyilatkozni, mindent helyette írtak le a játékosok az ügy alatt, ezért elvileg tamastól kért segítséget, és az Ő válasza alapján járt el végül ellenem. Ügy alatt én kifagytam, és a rendvédelmi oldal, valamint Dami ugyanúgy tárgyalta tovább az adminügyet nélkülem, majd arra érkeztem vissza, hogy oké, szankció. Jobban nem fejteném ki, logok, képek és videók többet érnek, mint ez a hablatyom.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Teljes log, az említett fagyásommal együtt, amit szintén megszereztem: https://pastebin.com/CVP8rifr
Összes kép, klipp, anyag, képkocka (benne azzal is, amikor a CP-ből kimozgó nőt lőttem fejbe, majd átteleportált a lövésen, és a belépő srác kapta a golyót) - 3 videó, 4 kép - :
◄
Megjegyzés:
► Számomra rettentően érdekes az, hogy 3 napja léptem vissza a szerverre 5 hónap után, és a kb 10 nyitott reportomra az átlag érkezési idő adminisztrátorok által ~50 perc, de ha valaki valakinek a haverja, 5 másodperc alatt el van kezdve, vagy el is van intézve az ügy, természetesen tudni, hogy melyik irány felé. Előre is köszönet a bírálónak. ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)
.png)