Quinnel Stokes ---> Rendőrségi tagok [Csuhy]

• Thread starter Thread starter Sasa
  • Start date Start date
  • Válaszok 14
  • Látta 298
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Sasa

Viselkedés Koordinátor
Veterán Globális Moderátor
SzerverAdmin
LS
2025. 06. 03.
144
217
Guadalajara, Jalisco, México
LS karakter
Quinnel Stokes
LV Karakter
Quinnel Stokes
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Quinnel Stokes
Panaszra tett személy InGame neve:
Alexandros Franklin, Alexandor D Santos, Amir Santos, Humberto Santos Martinez
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Történt a PD és a TEK között egy adminügy, mindkét fél másik dolgot jelentett be az adminisztrátornak. A TEK-es srác jailt kapott, viszont erre az ügyre Blackx azt mondta hogy nyissak PK-t. Röviden azért nyitom a panaszkönyvet, mivel szerintem teljes mértékben irreális és kimeríti a NonRP fogalmát amit a rendőrség a traffipaxal csinál. Kiállnak Santa Maria Beach végére ami a szerver legforgalmasabb útja, és 4 autóból mérnek, valamint egy alapból szerver által ki is van helyezve. Véleményem szerint teljesen nonszensz hogy egy ekkora szakaszon ennyi autóból mérnek.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:
3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! - William [100 Büntetőpont]
Sokszori alkalom, hozzá tenném.

• Kedvelés
Reactions: Sasa
Szia! Én lennék az Alexandros Franklin és azt leszögezném, hogy én addig nem mértem be senkit amíg a többiek ott voltak, ahogy a képen is látható hogy afkoltam.
Ohh, értem. Tehát ha kell logot csatolok ahhoz, hogy 2x is bemértél engem, mikor ott álltak a többi PD-s társaid is.
UI: https://pastebin.com/7FueYiSw

Utoljára szerkesztve:
Szia. traffipax se előtt se mögött nem álltunk.Hol traffizzunk? ahol egy darab autó sincs? vagy olyan helyen ami nem forgalmas?
A helyszini intézkedés során,minden szabályt betartottunk,semmiféle túlkapás nem történt, az autók elhelyezkedése és a poziciók helyzete súllyosságát tükrözte.Fokozott ellenőrzés van érvényben,( Ha nem tudnád tekkesként) 4 autóból mérnek rész egy taktikai elhelyezkedés volt,ami a szerver szabályai szerint,rp logika szerint,teljes mértékben indokolt volt. ja és egy navos is trafizott,nem csak a pd..Lehet,ha nem 240el mennél el előttem háromszor is,ami szerintem direkt volt,de mindegy...akkor nem mértelek volna be

Szia. traffipax se előtt se mögött nem álltunk.Hol traffizzunk? ahol egy darab autó sincs? vagy olyan helyen ami nem forgalmas?
A helyszini intézkedés során,minden szabályt betartottunk,semmiféle túlkapás nem történt, az autók elhelyezkedése és a poziciók helyzete súllyosságát tükrözte.Fokozott ellenőrzés van érvényben,( Ha nem tudnád tekkesként) 4 autóból mérnek rész egy taktikai elhelyezkedés volt,ami a szerver szabályai szerint,rp logika szerint,teljes mértékben indokolt volt. ja és egy navos is trafizott,nem csak a pd..Lehet,ha nem 240el mennél el előttem háromszor is,ami szerintem direkt volt,de mindegy...akkor nem mértelek volna be

Szia!

A fokozott ellenőrzés nem arra van tervezve, hogy 4 traffipax pásztázza ezt az utat "taktikai elhelyezkedés" címszó alatt. A traffipax kizárólag abban tud nekünk segíteni, hogy ideigelenesen a körözött autót/személyt bepozícionálja, amit a szerveren alapból lehelyezett traffipax megtesz azon az útvonalon. Tévedés hogy engem 240-el mértél be, és azon háborodtam fel. A frakció tagok szóltak IC rádión erről az esetről. Amit az adminügyön is elmondtam, nem a TEK-nek a legnagyobb probléma ez, hanem például egy olyan civilnek aki nyomja az áruszállítót és végig megy fél perc alatt 5 traffipaxon ezen az útvonalon.

dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Quinnel Stokes
Panaszra tett személy InGame neve:
Alexandros Franklin, Alexandor D Santos, Amir Santos, Humberto Santos Martinez
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Történt a PD és a TEK között egy adminügy, mindkét fél másik dolgot jelentett be az adminisztrátornak. A TEK-es srác jailt kapott, viszont erre az ügyre Blackx azt mondta hogy nyissak PK-t. Röviden azért nyitom a panaszkönyvet, mivel szerintem teljes mértékben irreális és kimeríti a NonRP fogalmát amit a rendőrség a traffipaxal csinál. Kiállnak Santa Maria Beach végére ami a szerver legforgalmasabb útja, és 4 autóból mérnek, valamint egy alapból szerver által ki is van helyezve. Véleményem szerint teljesen nonszensz hogy egy ekkora szakaszon ennyi autóból mérnek.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
-
Szia, szerintem ezt a tegnapi nap átbeszéltük, nem hiszem, hogy olyan nagy felhajtást kell csinálni.

Hát figyelj elmész a nem megengedett sebességgel majd a haladási iránnyal elkezdesz tolatni 90km/h-al akkor szerintem ne csodálkozz ha valaki többször is bemér
És az realisztikus ugye, hogy többszörösen beméred másodpercenként azt a személyt?

Szia!

A fokozott ellenőrzés nem arra van tervezve, hogy 4 traffipax pásztázza ezt az utat "taktikai elhelyezkedés" címszó alatt. A traffipax kizárólag abban tud nekünk segíteni, hogy ideigelenesen a körözött autót/személyt bepozícionálja, amit a szerveren alapból lehelyezett traffipax megtesz azon az útvonalon. Tévedés hogy engem 240-el mértél be, és azon háborodtam fel. A frakció tagok szóltak IC rádión erről az esetről. Amit az adminügyön is elmondtam, nem a TEK-nek a legnagyobb probléma ez, hanem például egy olyan civilnek aki nyomja az áruszállítót és végig megy fél perc alatt 5 traffipaxon ezen az útvonalon.
Rendben, értem. Legközelebb figyelünk rá, hogy ne zavarjon senkit a „sok traffipax” — még ha a szabályok szerint nem is tilos. Azt viszont hadd tegyem hozzá, hogy az illető háromszor húzott el előttem nagy sebességgel, szerintem direkt provokálva, majd amikor végre bemértem, 150.000-re jött ki a büntetés. Talán érdemes lenne elgondolkodnia, mégis mennyivel mehetett. Erre ráadásul flegmán és lekezelően kezdett el beszélni velem IC, ami szerintem szintén nem segíti az RP-t

• Kedvelés
Reactions: Marcell
Rendben, értem. Legközelebb figyelünk rá, hogy ne zavarjon senkit a „sok traffipax” — még ha a szabályok szerint nem is tilos. Azt viszont hadd tegyem hozzá, hogy az illető háromszor húzott el előttem nagy sebességgel, szerintem direkt provokálva, majd amikor végre bemértem, 150.000-re jött ki a büntetés. Talán érdemes lenne elgondolkodnia, mégis mennyivel mehetett. Erre ráadásul flegmán és lekezelően kezdett el beszélni velem IC, ami szerintem szintén nem segíti az RP-t
Továbbra is nem nekünk, azaz TEK-nek van ezzel a legnagyobb baja, csak tudod van kezdő játékos az is a szerveren, aki igen lehet hogy gyorsan akar menni, mert mégis csak megakarja valahogyan szedni magát pénzel, és ti ott álltok 3-an és beméritek 3-an összesen kb 500.000$-ra. Ezzel van itt a gond, mert szerintünk elég az neki ha egyszer megkapja azt a kb. 150.000$-os büntetést.

Továbbra is nem nekünk, azaz TEK-nek van ezzel a legnagyobb baja, csak tudod van kezdő játékos az is a szerveren, aki igen lehet hogy gyorsan akar menni, mert mégis csak megakarja valahogyan szedni magát pénzel, és ti ott álltok 3-an és beméritek 3-an összesen kb 500.000$-ra. Ezzel van itt a gond, mert szerintünk elég az neki ha egyszer megkapja azt a kb. 150.000$-os büntetést.
Már bocsi,de a sprinteres DIREKT lelassitott,és nem DIREKT lőtte előttem 240-el..ennyit erről,sprinterest nem mértünk be,és a szabáylok a kezdőre is vonatkoznak,be kell tartani és ennyi

Már bocsi,de a sprinteres DIREKT lelassitott,és nem DIREKT lőtte előttem 240-el..ennyit erről,sprinterest nem mértünk be
Nem egy emberről beszélünk még mindig, és ne most az akkori esetre beszéljünk, hanem ami lett volna azután is, hogyha nem nyitotta volna meg a drága barátom a PK-t.
Ui: És továbbra is tartom, hogy engem rohadtul nem érdekel ha bemértek 300-al, csak sokszorosan már idegesítő, meg azis hogy sokszor kint álltok órákat is. (Nem a jelenről beszélek, hanem a múltról, mert ott volt számtalan alkalom is.

Nem egy emberről beszélünk még mindig, és ne most az akkori esetre beszéljünk, hanem ami lett volna azután is, hogyha nem nyitotta volna meg a drága barátom a PK-t.
nyithat ezer pk-t,akkor is be kell tartani a sebességet,szabályzatot nem szegtünk még mindig,szerintem

Már bocsi,de a sprinteres DIREKT lelassitott,és nem DIREKT lőtte előttem 240-el..ennyit erről,sprinterest nem mértünk be,és a szabáylok a kezdőre is vonatkoznak,be kell tartani és ennyi
Megérti mindenki, hogy rendvédelmként ilyen szigorúan veszed a dolgokat, de fordított helyzetben neked sem lenne más a véleményed, 500 méterrel előrébb van szintén egy traffipax, de ti sorban fel vagytok sorakozva, realitás szempontjából, ha már egy RP szervernél tartunk, semmiképpen sem reális, bármennyire is szíved lelked van a rendvédelemben, mert éppen tagja vagy. :D

Sziasztok ! A panaszt én fogom bírálni !
Úgy gondolom, ezen panaszban minden érintett kifejtette a véleményét az esetről, ezért nem is húznám tovább a szót.

Minden képet és kommentet alaposan megvizsgálva, a következő döntésre jutottam.

Ezen útszakasz egy elég hosszú része a városnak, ezért nem kell meglepődni ha több rendőri jelenlét van mint kisebb utcákon.

Humberto Santos Martinez, az esetben nem követett el szabálysértést, hiszen kellő távolságban a többiektől végezte a feladatát.
Amir Santos , az esetben nem követett el szabálysértést, hiszen kellő távolságban egy teljesen másik útszakaszon végezte a feladatát.

Alexandor D Santos és Alexandros Frenklin valóban túlzottan közel helyezkedek el egymáshoz, ugyan akkor figyelembe kell venni, hogy az útszakasz 2 külön oldalán álltak, ezzel egyikük a város felé haladókat, míg a másikuk a városból távozók sebességét mérte, ilyen esettel a való életben is sűrűn találkozhatunk, ezért nem követtek el szabálysértést.

A panaszod jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.