Leonidas/Stavros Stavropoulosz. - Ethan Lynch (Dami)

• Thread starter Thread starter aLiam
  • Start date Start date
  • Válaszok 8
  • Látta 169
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

aLiam

Barangoló
SzerverAdmin
LS
2025. 03. 17.
83
40
LS karakter
Liam White
LV Karakter
Liam White
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Stavros/Leonidas Stavropoulosz

Panaszra tett személy InGame neve:
Ethan Lynch

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem mondták el a jogainkat, és rossz indokall tette be a társam és nem adott óvadékot,ami HanyagRP szerintem. Illetve asszem az én nevemet MG-zték IC jail kor.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Csatoltam.

Megjegyzés:
Ha kell a teljes log akkor mind a ketten tudjuk csatolni, számunkra nagyon sok RP nem volt ebben kicsit HanyagRp is szerintem, semmi kihallgatás semmi RP nem volt nagyon. Magukét mondták és mi velünk nem is foglalkoztak. Szerintem egy rendvédelmi frakciónál az rpt kellne nyújtani és nem majdnem semmi RP nélkül be tenni jailbe,illetve asszem a nevemet sem muntam el és úgy tettek be jailbe pontosabban MG is történt a HANYAGRP Mellet.

Attachments

• image-23.png
    image-23.png
    3.6 KB · Látta: 134
  • Kepernyokep_2025-08-01_140356.png
    Kepernyokep_2025-08-01_140356.png
    13.2 KB · Látta: 135
  • Kepernyokep_2025-08-01_135635.png
    Kepernyokep_2025-08-01_135635.png
    29.4 KB · Látta: 134
Utoljára szerkesztve:
A bejelentett esettel kapcsolatban szeretném jelezni, hogy a történtek során nem egyedül vettem részt, hanem több kolléga is jelen volt. A döntést a BTK szerint hoztam meg. IC jail kiszabásának indoklását elmondtam, valamint megkérdeztem az érintettet, kíván-e élni bármelyik jogával az adott helyzetben. A panasz kizárólag rám irányul, várom a birálatot.
(IAE-illegális anyagok gyártásának előkészülete)

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: balimexx és Vajdaa
Cső, a panaszkönyvet én fogom bírálni! Átolvasom a dolgokat, illetve a bizonyítékokat töltsd fel újra, vagy zárom a Panaszkönyvedet, mivel nem megtekinthetőek, erre van 24órád.

Esetleg most jó? Ha nem akkor fel teszem imgur.

Attachments

• Kepernyokep_2025-08-01_140356.png
    Kepernyokep_2025-08-01_140356.png
    13.2 KB · Látta: 124
  • Kepernyokep_2025-08-01_135635.png
    Kepernyokep_2025-08-01_135635.png
    29.4 KB · Látta: 124
Hali! Úgy gondolom hogy van jogom hozzá szolni a pk-hoz mivel részt vettem ic. Meglett kérdezve hogy tudjátok-e a jogaitok, erre nem érkezett válasz ezért mi úgy véltük hogy tudjátok, további szép napot!
Kihallgatás része nem tudom hol maradt, illetve nem a nevemet nem tudtátok és úgy lettem be téve.

A bejelentett esettel kapcsolatban szeretném jelezni, hogy a történtek során nem egyedül vettem részt, hanem több kolléga is jelen volt. A döntést a BTK szerint hoztam meg. IC jail kiszabásának indoklását elmondtam, valamint megkérdeztem az érintettet, kíván-e élni bármelyik jogával az adott helyzetben. A panasz kizárólag rám irányul, várom a birálatot.
(IAE-illegális anyagok gyártásának előkészülete)
A kihallgatás része az nagyon elmaradt, igazából be lettünk vive jogainkat akkor elvileg meg kérdeztétek, de utána kihallgatás elmaradt. Illetve a MG is történt.

Hali, megjöttem a bírálattal. Amit leműveltél a haveroddal IC, az elég kemény, spammeled nekik hogy korrupt, etc.
A terrorelhárítási központ tagjai, azért szedtek ki téged mivel fokozott ellenőrzés van, ilyenkor átnézhetnek titeket, illetve az autót is.
A spanodnál találtak egy drogmagot, te pedig segítséget kértél, úgy hogy ott voltak melletted a rendőrök, és ezért téged is előállítottak, illetve ötödjére nem szálltál ki nekik elvileg, a logod alapján.
Illetve egy drogmag miatt, nem tudom milyen kihallgatást szeretnél, illetve egy RUM miatt.
megkérdezték tőletek hogy a jogaitokkal tisztában vagytok e, arra nem reagáltatok semmit se, ezért ők abban a tudatban voltak hogy tisztában vagytok ezzel, és ezért elkezdtek titeket rabosítani.
Illetve az MG részét se értem, ha arra érted az MG-t hogy oda vittek téged a cellához, és beraktak téged, azzal nem követtek el szabálysértést.
Csekknél is ugyanez van, hiába írod hogy téged Kis_Pistának hívnak, ha téged Leonidas Stavropoulosz-nak hívnak, abban az esetben is te kapod meg a csekket.
Megvárom a válaszod az MG részre, utána zárom.
Illetve a tripla hsz-t hanyagold, editeld amit írtál, ezzel elkerülve ezeket.
edit
Kihallgatás része nem tudom hol maradt, illetve nem a nevemet nem tudtátok és úgy lettem be téve
ezért hitted azt hogy MG, ez nem MG, ott vagy előttük tehát téged tudnak csak lecsukni, senki mást, ilyenkor nincs MG, fentebb leírtam egy példát a csekkel.
Zárom akkor a PK-t, jogtalan.

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.