Roberto Mirez Jelentkezési Lap

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Segal_16

Újonc
2025. 07. 15.
3
0
LS karakter
Roberti mirez
LV Karakter
Roberto mirez
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d.

-Neved / Életkorod / Account ID-d.
Soltész Erik, 18, 2099

- UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)
- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Adminisztrátorként igyekeznék aktívan jelen lenni a szerveren, és úgy beosztani az időmet, hogy azzal a közösség működését és fejlődését segítsem. Figyelném a játékosok viselkedését, hogy időben észrevegyem a szabályszegéseket, és gyorsan, arányosan tudjak reagálni. Emellett fontosnak tartom, hogy segítsek az új játékosoknak eligazodni, kérdéseikre válaszoljak, és elérhető legyek számukra. A jelentéseket rendszeresen átnézném, minden panaszt alaposan kivizsgálnék, és az érintettekkel is kommunikálnék, hogy mindenki érezze komolyan vesszük a visszajelzéseket.

- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Úgy gondolom, hogy megfelelő lennék a csapatba, mert megbízható, türelmes és segítőkész személyiség vagyok, aki komolyan veszi a felelősséget. Fontos számomra a közösség jóléte, és szívesen dolgozom azon, hogy a játékosok egy élvezhető, biztonságos környezetben tudjanak játszani. Tudok határozott döntéseket hozni, de mindig igyekszem igazságos és objektív maradni, bárkiről is legyen szó. Jól tudok csapatban dolgozni, de önállóan is helytállok, és nem félek kérdezni, ha valamiben nem vagyok biztos inkább tanulok, mint hogy rossz döntést hozzak. Emellett ismerem a szerver szabályzatát és működését, és szívesen képviselem a szervert pozitív hozzáállással, példamutatással. Motivált vagyok, és hosszú távon is szívesen erősíteném a csapatot, nem csak „rangért”, hanem mert valóban szeretnék tenni a közösségért.

- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?

A dawnmta szerverén körülbelül egy éve játszom aktívan, ez idő alatt jól megismertem a szerver működését, szabályzatát és közösségét. Emellett több mint 10 éve foglalkozom roleplayezéssel, így a szerepjáték alapjai, szabályai és elvárásai teljesen természetesen jönnek számomra. A hosszú tapasztalatom segít abban, hogy hitelesen és következetesen játszak, illetve másoknak is tudjak segíteni a fejlődésben, ha szükséges.

- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?

Igen, korábban voltam adminisztrátor több szerveren is, főként 2022–2023 környékén. Ezek a szerverek azóta sajnos már bezártak, de akkoriban aktívan részt vettem a közösség működtetésében és a szabályok betartatásában. Erik néven voltam ismert, ezen a néven sokan ismertek azokban az időkben. Ezek az adminisztrátori tapasztalatok segítettek abban, hogy megtanuljam, hogyan kell hatékonyan, türelmesen és igazságosan kezelni különböző helyzeteket, legyen szó konfliktusról, segítségnyújtásról vagy fegyelmezésről.

- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)

Soltész Erik vagyok, 18 éves. Gyerekkorom óta fontos számomra az aktív, céltudatos élet. Már nyolc éve szenvedélyesen horgászom ez a hobbi számomra nem csupán kikapcsolódás, hanem türelemre, kitartásra és koncentrációra is tanított, már 3 éve verseny szinten is horgászok. Emellett a labdarúgás is meghatározó része az életemnek, több mint tíz éve focizom. A fociban komoly sikereket értem el, például a megyei I. osztályban is játszhattam, ami különösen motiváló élmény volt számomra.

Tanulmányaimat egyetemi szinten végeztem el, a megszerzett tudást pedig a gyakorlatban is kamatoztatom, jelenleg napi nyolc órában dolgozom a saját építőipari vállalkozásomban. A cégvezetés és a felelősségvállalás rengeteg kihívást és fejlődési lehetőséget biztosít számomra. Hosszú távú célom, hogy vállalkozásomat folyamatosan fejlesszem, miközben a hobbijaimban és személyes készségeimben is mindig törekszem az előrelépésre.

- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Az admin feladata szerintem elsősorban az, hogy fenntartsa a szerver rendjét és a közösség békéjét. Ez azt jelenti, hogy figyelni kell a szabályok betartását, segíteni a játékosokat problémáik megoldásában, és gyorsan közbelépni, ha valaki megszegi a szabályokat. Az adminnak igazságosnak és türelmesnek kell lennie, hogy mindenki korekt bánásmódban részesüljön. Emellett fontos, hogy együttműködjön a többi adminnal, hogy a szerver folyamatosan fejlődjön és jobb legyen a játékélmény mindenkinek. Végső soron az admin szerepe, hogy a játékosok számára egy élvezetes, biztonságos és gördülékeny környezetet biztosítson.

- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Ez itt a Városháza, ahol mindenféle hivatalos okmányt el tudsz intézni. Itt csináltathatsz például személyit, bányászengedélyt, horgászengedélyt, és minden más olyan papírt, ami a karakteredhez szükséges. Egyszerűen fogalmazva minden papíros ügyintézés itt zajlik.

Fontos! Munkát nem itt tudsz felvenni. Ha dolgozni szeretnél, nyomd le az F11-es gombot, és megjelenik a térkép. Ott láthatod a munkalehetőségeket, amiket egy kis blip ikon jelez. Csak menj oda, és ott tudod elindítani azt a munkát.
Ha bármiben elakadsz, csak szólj, szívesen segítek!

Utoljára szerkesztve:
Szia, nagyon tetszik a lap, de az adminjailek száma és indoka annyira nem.. Támogatnám, de sajnos nem tudom. Sok sikert!

Szia, nagyon tetszik a lap, de az adminjailek száma és indoka annyira nem.. Támogatnám, de sajnos nem tudom. Sok sikert!
Szia! Igen, a felvetésed jogos, és nem is szeretném ezt vitatni. Viszont fontos szempont lehet, hogy az említett dolgokat még 2024 első hónapjában kaptam azóta pedig nem történt hasonló eset.

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

• Wow
Reactions: Segal_16
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.