Touciuloes Ijeklis - Paulina K Headaway [Ghost]

• Thread starter Thread starter Mikosz
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 104
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Mikosz

Újonc
2025. 03. 17.
39
19
LS karakter
Touciuloes Ijeklis
LV Karakter
-
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Touciuloes Ijeklis

Panaszra tett személy InGame neve:
Paulina K Headaway

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hanyag RP felszedésnél.

Röviden: menekültem, animba estem (anim plusz két törött láb). Majd a szanitéc eléggé hanyag RP-vel fel is szedett. Teljesen a helyszínen a nyílt törést gipszbe rakta, satöbbi. A logot csatolom az esetről.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Szanitécként úgy tudom a helyszínen csak ideiglenesen láthatja el a "sebeket", nem pedig teljesen ellátni a sérüléseket.

Kaptál egy ideiglenes gipszet + egy szorító kötést.
De a legjobb tudomásom szerint nincs OMSZ a szerveren , tehát egy teljes körű műtét lezavarása elvan lehetetlenítve , tehát ezek a nyílt töréses RP-k már sajnos itt megbuktak. A lehető legtöbbet megtettem amit az én tudásom NNI Szanitécként megenged.
Nyílván való, hogy egy műtétre nincs lehetőség egy NNI bázison.
Script szerinti ellátást kaptad meg , anélkül nem tudtunk volna bevinni amúgy sem, meghaltál volna és az RP szál véget ért volna ami megint csak luft lett volna .

Kaptál egy ideiglenes gipszet + egy szorító kötést.
De a legjobb tudomásom szerint nincs OMSZ a szerveren , tehát egy teljes körű műtét lezavarása elvan lehetetlenítve , tehát ezek a nyílt töréses RP-k már sajnos itt megbuktak. A lehető legtöbbet megtettem amit az én tudásom NNI Szanitécként megenged.
Nyílván való, hogy egy műtétre nincs lehetőség egy NNI bázison.
Script szerinti ellátást kaptad meg , anélkül nem tudtunk volna bevinni amúgy sem, meghaltál volna és az RP szál véget ért volna ami megint csak luft lett volna .
Jó nincs OMSZ a szerveren, attól még neked ugyanúgy kéne leRP-zned az ellátást mintha lenne OMSZ. Egy esettáskában pedig kétlem, hogy lenne gipsz, amit folytonosan cipelsz magaddal. Mellesleg egy nyílt törésre nemhinném, hogy egyből gipszet helyeznél fel.

• Imádom
Reactions: Joseph
Jó nincs OMSZ a szerveren, attól még neked ugyanúgy kéne leRP-zned az ellátást mintha lenne OMSZ. Egy esettáskában pedig kétlem, hogy lenne gipsz, amit folytonosan cipelsz magaddal. Mellesleg egy nyílt törésre nemhinném, hogy egyből gipszet helyeznél fel.
3 perced volt animból , egy tűrhető RP-t kellet össze hoznom annyi idő alatt , miközben a társaid ott daráltak.
Őszintén OMSZ hiányában egy nyílt törés RP az kb egyenlő egy öngyilkos RP-vel.
Lehet itt körbe beszélni a szabályokat , de szimplán unfair egy nyílt törés RP szálat elindítani aztán meg PK-t nyitni.
Nem is értem mit vár az ember , majd neked kirohan egy nem létező frakcióból egy roham kocsi ami eltudd látni?
Esetleg legyen minden frakciónak egy roham kocsija ilyen helyzetben?
De legközelebb nagyon szívesen le RP-zek veled egy több órás RP-t egy ellátásról de lehet téged verne is az ideg , hogy csinálok neked egy 60-120 perces RP-t ellátásról utána egy 30 perces előállítás RP-t és utána még megkapod a 120 perces IC jailed.
Ahogy észre vehetted próbáltuk minél gyorsabban elintézni az egész RP szálat , hogy minél hamarabb letudod ülni a 120 percedet.
Nem azért vagyok , hogy szopassalak téged.

• Haha
Reactions: Mikosz
Szevasztok! A panaszt én fogom bírálni, szíves türelmeteket kérném, amíg átolvasom...

• Kedvelés
Reactions: Joseph és Mikosz
Tekintettel arra, hogy a szerveren nincs OMSZ, csak szanitécek elérhető, nem találtam kivetni valót a roleplayben... Eleve egy nyílt törést RPzel, helyszínen értelemszerűen nem tud megfelelően ellátni, OMSZ-re lenne szükség de nincs a szerveren. Megtette ami tőle telik, illetve kifejtette az álláspontját, amellyel tudok azonosulni, neked kedvezett a rendvédelmis srác.

A panasz jogtalan, szabálysértés nem történt.

• Imádom
Reactions: Joseph
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.