Sandro Locatello --> Trevor Sokolov [Balent]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Hollosi

Újonc
2025. 07. 01.
12
1
LS karakter
Serhan Colby
LV Karakter
-
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Sandro Locatello
Panaszra tett személy InGame neve:
Trevor Sokolov
Panasz oka, leírása, kifejtése:
A szituáció az volt hogy elbeszélgetünk vele egy ic szál miatt, erre ő előfutott egy kocsi mögül és a társamat elkezdte ütögetni, fegyvert fogtam. A társam is elő vette a fegyverét, erre Tervor előrántotta a kését és a boxolást késeléssel folytatta.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Szerintem ez egy egyértelmű PG. Előre is köszönöm a bírálatot!

• Kedvelés
Reactions: kevin2356
Szia! A panasz én fogom bírálni, várom az érintett fél válaszát 24 órán belül!

Szia! A panasz én fogom bírálni, várom az érintett fél válaszát 24 órán belül!
hello bello Nem tudtam hogy hátam mögött fogta rám a fegyvert másik koncertálni nem figyeltem másikra de 4 voltunk bent ott volt társaim is akinél fegyver volt megvolt IC beszélve az egész itt nem volt olyan PG ha 4 vagyunk akkor igazibol sincs olyan hogy PG

hello bello Nem tudtam hogy hátam mögött fogta rám a fegyvert másik koncertálni nem figyeltem másikra de 4 voltunk bent ott volt társaim is akinél fegyver volt megvolt IC beszélve az egész itt nem volt olyan PG ha 4 vagyunk akkor igazibol sincs olyan hogy PG
Igazából előtted és mögötted is fegyveres volt, és rád tartották a fegyvert. Ennek ellenére te ugyanúgy ütötted őket tovább. Kifejtenéd kérlek ezt a részt: "itt nem volt olyan PG ha 4 vagyunk akkor igazibol sincs olyan hogy PG" , mert nem teljesen értem.

Igazából előtted és mögötted is fegyveres volt, és rád tartották a fegyvert. Ennek ellenére te ugyanúgy ütötted őket tovább. Kifejtenéd kérlek ezt a részt: "itt nem volt olyan PG ha 4 vagyunk akkor igazibol sincs olyan hogy PG" , mert nem teljesen értem.
ugye bár csajnál és nálam is volt fegyver meg kettő csávonál is amikor ütöttem csávót akkor csaj utána meg le is lőtte
mindenkinék volt fegyverel

Sziasztok!

Megérkeztem a bírálattal, a panasz jogos. A videón tisztán látszik, hogy 2 fegyvert fognak Trevorra és ő nem törődik egyikkel sem, hanem inkább átvált a késre és azzal folytatja.

Trevor_Sokolov 90 perc admin jailt kapott PG indokkal.

Bárkinek bármilyen kérdése van akár itt fórumon akár discordon privátban elér.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.