TEK Jelentkezési lap.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bence1234

Újonc
2025. 07. 11.
3
0
LV Karakter
Matteo Dietrich
tek.png
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 13
2. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok! Bencének-nak hívnak, 13 éves vagyok. És leginkább a történelem és a matematika érdekel. Szeretek horgászni, traktorozni, különösen a traktorozás húz maga felé, de elég gyakran horgászom is. A szabadidőmet gyakran játékkal töltöm töltöm, leginkébb MTA-val és néha a counter strikeal ütöm el az időm. Barátaimmal sok időt töltünk együtt, szeretünk közösen programokat szervezni, például moziba menni vagy Étterembe járni. Fontos számomra a sport is, heti háromszor járok edzésre, mert segít kikapcsolni és feltöltődni. Néha nehéz összeegyeztetni a tanulást és a hobbikat, de igyekszem jól beosztani az időmet. Szeretnék a jövőben valamilyen jól keresett szakember pályán elhelyezkedni, például villanyszerelő vagy gépész technikus ként foglalkozni. Emellett nyitott vagyok új dolgokra és szeretek új embereket megismerni.
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azért engem válasszatok tekbe mert számomra fontos az illegális tevékenységet végző személyek likvidálása, motivált vagyok minden féle dologra.
4. Mióta játszol a szerveren? 2024. 09. 29.
4.1 Játszott perceid száma: 1.133
4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? nyár miatt 4-5 órát de ha megkezdődik az iskola akkor 2-3 órás
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Azért mert megszeretném nézni hogy milyen színvonalon tudom képviselni a TEK feladatait.
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) nem voltam még-
7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Higgadt, csendben végzi a dolgait és persze megfontolt, de ha cselekedni kell akkor cselekedik.
8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
10. Csatolj egy képet a banjaidról:
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre!Közveszélyes állapotban lévő fegyveres személyek megfékezése. elemzi és értékeli Magyarország terrorfenyegetettségének helyzetét. az elkapott emberek kísérete.
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Matteo Dietrich
2. Születés helye: Los Santos
3. Születés ideje: 1994.06.27.
4. Nem: Férfi
5. Családi állapota: egyedülálló
7. Foglalkozása: horgászat, bányászat
Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Downtown
11. Telefonszáma: +38-76-369-2578
12. E-mail címe: [email protected]
Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
-Lincoln Középiskola, Los Angeles
-Pasadena Városi Főiskola
-Dél-Kaliforniai Egyetem
-Federal Law Enforcement Training Centers
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
[x] Igen.
[ ] Nem.
2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?
[ ] Igen.
[x] Nem.
2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?
(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[x] Igen.
[ ] Nem.
4. Volt már az állomány tagja?
[ ] Igen.
[x] Nem.
4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:
5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
[ ] Igen.
[x] Nem.
5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?
[ ] Igen.
[x] Nem.
6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
[ ] Igen.
[x] Nem.
8. Beszélt idegennyelv(ek)?
Angol,magyar
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ ] Igen.
[x] Nem.
9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:

Szia minta alapján töltsd ki!

tek-hr.png

Tisztelt Jelentkező!
A Terrorelhárítási Központ Humánerőforrás Osztálya és Igazgatósága átolvasta kérelmét, és közös megállapodás alapján a Vezetőség a jelentkezését
e l u t a s í t o t t a.
Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon a Terrorelhárítási Központ HR Igazgatósága felé.
Várjuk jelentkezését a következő alkalommal!

View attachment 1154

Tisztelt Jelentkező!
A Terrorelhárítási Központ Humánerőforrás Osztálya és Igazgatósága átolvasta kérelmét, és közös megállapodás alapján a Vezetőség a jelentkezését
e l u t a s í t o t t a.
Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon a Terrorelhárítási Központ HR Igazgatósága felé.
Várjuk jelentkezését a következő alkalommal!
a kérdésem az lenne hogy mi az amit erontottam?

a kérdésem az lenne hogy mi az amit erontottam?
Bár közöm nincs a felvételhez, én talán segíthetek.
- Nincs minta normálisan, nem a kódot másoltad be, hanem a szöveget csak.
- 13 éves vagy, bár lehet nem ez a legfőbb indok.
- Olvasd végig, hogy miket írtál, és nézz meg egy olyan lapot, ami el van fogadva. Ég és föld.

Remélem kielégítő választ tudtam nyújtani neked ezügyben.

tek.png
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 13
2. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok! Bencének-nak hívnak, 13 éves vagyok. És leginkább a történelem és a matematika érdekel. Szeretek horgászni, traktorozni, különösen a traktorozás húz maga felé, de elég gyakran horgászom is. A szabadidőmet gyakran játékkal töltöm töltöm, leginkébb MTA-val és néha a counter strikeal ütöm el az időm. Barátaimmal sok időt töltünk együtt, szeretünk közösen programokat szervezni, például moziba menni vagy Étterembe járni. Fontos számomra a sport is, heti háromszor járok edzésre, mert segít kikapcsolni és feltöltődni. Néha nehéz összeegyeztetni a tanulást és a hobbikat, de igyekszem jól beosztani az időmet. Szeretnék a jövőben valamilyen jól keresett szakember pályán elhelyezkedni, például villanyszerelő vagy gépész technikus ként foglalkozni. Emellett nyitott vagyok új dolgokra és szeretek új embereket megismerni.
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azért engem válasszatok tekbe mert számomra fontos az illegális tevékenységet végző személyek likvidálása, motivált vagyok minden féle dologra.
4. Mióta játszol a szerveren? 2024. 09. 29.
4.1 Játszott perceid száma: 1.133
4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? nyár miatt 4-5 órát de ha megkezdődik az iskola akkor 2-3 órás
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Azért mert megszeretném nézni hogy milyen színvonalon tudom képviselni a TEK feladatait.
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) nem voltam még-
7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Higgadt, csendben végzi a dolgait és persze megfontolt, de ha cselekedni kell akkor cselekedik.
8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
10. Csatolj egy képet a banjaidról:
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre!Közveszélyes állapotban lévő fegyveres személyek megfékezése. elemzi és értékeli Magyarország terrorfenyegetettségének helyzetét. az elkapott emberek kísérete.
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Matteo Dietrich
2. Születés helye: Los Santos
3. Születés ideje: 1994.06.27.
4. Nem: Férfi
5. Családi állapota: egyedülálló
7. Foglalkozása: horgászat, bányászat
Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Downtown
11. Telefonszáma: +38-76-369-2578
12. E-mail címe: [email protected]
Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
-Lincoln Középiskola, Los Angeles
-Pasadena Városi Főiskola
-Dél-Kaliforniai Egyetem
-Federal Law Enforcement Training Centers
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
[x] Igen.
[ ] Nem.
2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?
[ ] Igen.
[x] Nem.
2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?
(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[x] Igen.
[ ] Nem.
4. Volt már az állomány tagja?
[ ] Igen.
[x] Nem.
4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:
5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
[ ] Igen.
[x] Nem.
5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?
[ ] Igen.
[x] Nem.
6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
[ ] Igen.
[x] Nem.
8. Beszélt idegennyelv(ek)?
Angol,magyar
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ ] Igen.
[x] Nem.
9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
Köszönöm, hogy lemásoltad az én lapomból a dolgokat😉

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.