Niels Quint x Boris Vorkov [Rey]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ragazzini

Újonc
2025. 06. 09.
29
18
LS karakter
dean gros
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Niels Quint

Panaszra tett személy InGame neve:
Boris Vorkov

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PowerGaming, Out Of Character chaten való helytelen megnyílvánulás, indoktalan nagykaliber viselés = lövöldözésgenerálás(?)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
PG: [2025-07-09 15:11:48] [Output] : Boris Vorkov: (( ügyesek vagyttok ))

Megjegyzés:
-

• Kedvelés
Reactions: dami
várom a válaszát
Szia annyi volt az egész, hogy raboltunk fiúkkal és meg öltek engem és a fejem felett volt az újra éledős angyal is, erre le követnek mikor tudják hogy rablásból haltam meg és rám jönnek több autóval. Nem volt esélyem le pakolni se az illegál dolgaim mert le követnek. Írtam nekik ooc-ba hogy most haltam meg rablásból, de senkit nem érdekelt. Illetve azt nem láttam hogy fegyver van rám tartva a határnál mert közeli gép módban szoktam vezetni és már annyira hátra nem mutat a játék semmit.

Értem én, viszont akkor sem az a normális, hogy PGzel, félreállsz, és elmondod nekik, hogy mi történt. Egyáltalán nem volt rendben az, ahogy te elhajtottál, miközben tartották rá épp a fegyvert..

Értem én, viszont akkor sem az a normális, hogy PGzel, félreállsz, és elmondod nekik, hogy mi történt. Egyáltalán nem volt rendben az, ahogy te elhajtottál, miközben tartották rá épp a fegyvert..
Mint mondtam nem látszódott nekem az hogy rám van tartva a fegyver, és a határnál írtam is neki hogy most haltam meg, de nem érdekelt senkit akkor is nyomult rám, szóval nem értem őszintén hogy miért kellett ezt csinálni.

dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Niels Quint

Panaszra tett személy InGame neve:
Boris Vorkov

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PowerGaming, Out Of Character chaten való helytelen megnyílvánulás, indoktalan nagykaliber viselés = lövöldözésgenerálás(?)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
PG: [2025-07-09 15:11:48] [Output] : Boris Vorkov: (( ügyesek vagyttok ))

Megjegyzés:
-
Ehhez én annyit tudnék hozzáfűzni, hogy te jóval mögötte álltál, és nem értetted meg amit ő neked ooc chaten mondott, látod az angyalt de te mégis nyomulsz. Gondolom arra is van valamilyen ok, hogy áll a határnál és te folyamatosan tologatod hátulról a kocsiddal, igen ez teljesen rps, "Ügyesek vagytok" Nyilván ezt írta, ebben nincs semmi szabályellenes, nincs olyan szabályzati pont, hogy ne dicsérd a másikat, szimplán felidegesítetted magad. Én úgy tudom, hogy volt admin is jelen ennél az ügynél, miután ő elengedte őt nem értem te miért szeretnél másik adminhoz fordulni. Erre való az admin panasztétel, de ha egy admin már elvitte az ügyet akkor te nem fogsz egy teljesen másikhoz fordulni, pedig itt ez történt, nem értettél egyet az ügyintéző adminnal akkor admin panasztétel. Részemről ennyi, bocs hogy beleszóltam de ezután mindenkinek világosabbá válik a sztori szerintem.

Ehhez én annyit tudnék hozzáfűzni, hogy te jóval mögötte álltál, és nem értetted meg amit ő neked ooc chaten mondott, látod az angyalt de te mégis nyomulsz. Gondolom arra is van valamilyen ok, hogy áll a határnál és te folyamatosan tologatod hátulról a kocsiddal, igen ez teljesen rps, "Ügyesek vagytok" Nyilván ezt írta, ebben nincs semmi szabályellenes, nincs olyan szabályzati pont, hogy ne dicsérd a másikat, szimplán felidegesítetted magad. Én úgy tudom, hogy volt admin is jelen ennél az ügynél, miután ő elengedte őt nem értem te miért szeretnél másik adminhoz fordulni. Erre való az admin panasztétel, de ha egy admin már elvitte az ügyet akkor te nem fogsz egy teljesen másikhoz fordulni, pedig itt ez történt, nem értettél egyet az ügyintéző adminnal akkor admin panasztétel. Részemről ennyi, bocs hogy beleszóltam de ezután mindenkinek világosabbá válik a sztori szerintem.
Egyet értek veled, az hogy indokolatlan nagy kaliber nem értem miért kell rám sózni azt, az egész szabálysértés jogtalan szerintem mivel egy rablásban haltam meg ahonnan mentem volna bázisra, de az utamba álltatok és írtam is ooc-ba nem egyszer hogy raboltam, de erre nyilván senki nem figyelt. a PG-vel se érték egyet mivel pár méterről a hátam mögött volt a srác és fogta rám a fegyvert amit nem láttam mert a kamera nem mutat nekem olyan messzire hogy láthattam volna.

az, hogy halálangyal van a feje felett nem mentesíti a körözése alól. annyit írt ooc chaten, hogy "várjál már, most éledtem újra". ahelyett, hogy megmagyarázta volna a szituációt hősködve elmenekült.

nektek áll feljebb, holott teljesen tisztán kivehető a szabálysértés, a halálangyalodat se magyaráztad meg Boris, ha annyira érdekelt volna nem menekülsz el.

te, Eriq pedig semmiben nem tartozol a panaszkönyvhöz, védeni akarod a spanodat, ebből meg nem kérünk, kösz.

az, hogy halálangyal van a feje felett nem mentesíti a körözése alól. annyit írt ooc chaten, hogy "várjál már, most éledtem újra". ahelyett, hogy megmagyarázta volna a szituációt hősködve elmenekült.

nektek áll feljebb, holott teljesen tisztán kivehető a szabálysértés, a halálangyalodat se magyaráztad meg Boris, ha annyira érdekelt volna nem menekülsz el.

te, Eriq pedig semmiben nem tartozol a panaszkönyvhöz, védeni akarod a spanodat, ebből meg nem kérünk, kösz.
Ha már Eriq is hozzáfűzött egy hozzászólást ezért én is. Kezdjük úgy hogy amennyiben a halálangyal a feje felett van nem menekülhet, nem lehet nála fegyver, nem lövöldözhet. Ezzel már magával szabálysértést követett el mivel nem elég hogy PG volt szerintem de halálangyallal nem végezhet semmiféle ilyen illegális cselekményt. Ha rendes dolgot írt volna nem azt hogy várjál már most éledtem ahelyett inkább hogy ez történt és ez miatt haltam meg, akkor megértőek lettek volna a rendvédelmisek.

• Kedvelés
Reactions: ragazzini

Hogy magyaráztam volna meg ha hátulról jöttél belém végig és a társad meg elém állt? Illetve tudtátok hogy rablás volt, sőt a kocsin a körözést se értem mikor már azóta voltam börtönbe is és haltam is meh többször.

Ha már Eriq is hozzáfűzött egy hozzászólást ezért én is. Kezdjük úgy hogy amennyiben a halálangyal a feje felett van nem menekülhet, nem lehet nála fegyver, nem lövöldözhet. Ezzel már magával szabálysértést követett el mivel nem elég hogy PG volt szerintem de halálangyallal nem végezhet semmiféle ilyen illegális cselekményt. Ha rendes dolgot írt volna nem azt hogy várjál már most éledtem ahelyett inkább hogy ez történt és ez miatt haltam meg, akkor megértőek lettek volna a rendvédelmisek.
El mondom neked is barátom azért menekültem mert fegyverek voltak nálam a fegyverek meg azért voltak nálam mert ahogy láttad 7 perce éledtem újra és épp a HQ-ra tartottam vissza le pakolni a fegyvereket mert egy rablás során meg haltam amit írtam is ooc-ba nem egyszer, de nem foglalkozott vele senki ezért gondoltam menekülnöm kell mert nyilván nem foglalkoznak vele, amíg nem tudod a dolgok előzményét addig kérlek ilyeneket ne írj. Illetve a PG mint mondtam az én szemszögemből semmit nem láttam volna hogy a hátam mögött 10 méterre fegyver van rám fogva, de ha gondolod meg nézhetjük be ülsz egy kocsiba közeli kamera módba a hátad mögé megyek 10 méterrel és látni fogsz e engem vagy sem.

Utoljára szerkesztve:
Hogy magyaráztam volna meg ha hátulról jöttél belém végig és a társad meg elém állt? Illetve tudtátok hogy rablás volt, sőt a kocsin a körözést se értem mikor már azóta voltam börtönbe is és haltam is meh többször.
semmilyen bejelentés nem jött semmilyen rablásról, fogalmunk sem volt. nem lőttünk volna le, ezt te is tudod, teljesen simán meg tudtad volna magyarázni.

ahol Balazs05 kommentjére reagáltál, ott hazudtál. egyszer írtad le azt, hogy most éledtél újra, nem írtál semmit a rablásról. ennek ellenére te azt állítod, hogy "egy rablás során meghaltam amit írtam is ooc-ba, nem egyszer.

azt meg, hogy rád van tartva fegyver láttad volna, ha érdekelt volna.

semmilyen bejelentés nem jött semmilyen rablásról, fogalmunk sem volt. nem lőttünk volna le, ezt te is tudod, teljesen simán meg tudtad volna magyarázni.

ahol Balazs05 kommentjére reagáltál, ott hazudtál. egyszer írtad le azt, hogy most éledtél újra, nem írtál semmit a rablásról. ennek ellenére te azt állítod, hogy "egy rablás során meghaltam amit írtam is ooc-ba, nem egyszer.

azt meg, hogy rád van tartva fegyver láttad volna, ha érdekelt volna

azt meg, hogy rád van tartva fegyver láttad volna, ha érdekelt volna.
Nézd meg nyugodtan, hogyha közeli módba van a kamerád állítva és úgy tartják rád a fegyvert 10 méterről semmit nem látsz belőle. Nincs több mondani valóm az üggyel kapcsolatban, a bíráló admin el dönti, az meg hogy semmi jelzés nem volt neked azt se értem mivel jó pár egység ki jött ránk és le is fotózták, hogy le lettem lőve mert az egyik haverom lőtt le a rablás során.

Nézd meg nyugodtan, hogyha közeli módba van a kamerád állítva és úgy tartják rád a fegyvert 10 méterről semmit nem látsz belőle. Nincs több mondani valóm az üggyel kapcsolatban, a bíráló admin el dönti, az meg hogy semmi jelzés nem volt neked azt se értem mivel jó pár egység ki jött ránk és le is fotózták, hogy le lettem lőve mert az egyik haverom lőtt le a rablás során.
nem telefonközpont a rendvédelem, hogy egymásnak jelezgessenek sűrgősségin mindent rablást, mikor folyamatosan van 2-3 fontosabb akció is a rablásnál. tudtad, hogy mögötted vagyok, felszólítottalak, azt biztosan láttad, hogy a kocsid hátuljába kéziztem, és a chaten is láthattad a fegyverelővételt.

nem telefonközpont a rendvédelem, hogy egymásnak jelezgessenek sűrgősségin mindent rablást, mikor folyamatosan van 2-3 fontosabb akció is a rablásnál. tudtad, hogy mögötted vagyok, felszólítottalak, azt biztosan láttad, hogy a kocsid hátuljába kéziztem, és a chaten is láthattad a fegyverelővételt.
A chat lehet írta, de nem figyeltem mivel menekülni próbáltam, illetve ha jól tudom járó mitorral nincs PG és közben írtam mikor te rám fogtad a fegyvert.

Utoljára szerkesztve:
A chat lehet írta, de nem figyeltem mivel menekülni próbáltam, illetve ha jól tudom járó mitorral nincs PG és közben írtam mikor te rám fogtad a fegyvert.
Akkor nincs PG ha gurulsz a kocsival.

Akkor nincs PG ha gurulsz a kocsival.
Mindegy igazából, le írtam az én szemszögem, hogy semmit nem láttam az esetből és szerintem ez se volt fer a rendvédelem felől hogy látják hogy miujság és rám jönnek, ez meg hogy itt írja hogy meg állhattam volna szerintem ezt engedjük el mert itt én is írok dolgokat, de a valóságba még sem így van el engedett volna egyből börtönbe zárt volna, mert amint írtam hogy várjanak egy kicsit rögtön elvileg fegyvert fogott holott oda jöhetett volna fegyver nélkül is.

délután átolvasom, és elbírálom, addig ha valakinek van még valamirevaló hozzászólása, írja le.

eriq hozzászólására reflektálnék még egy rövidebb pontban. nem tudom miért kell valótlant, sőt, akármit állítani úgy, hogy közöd nincs az ügyhöz. nem volt itt jelen semmilyen másik admin, legalábbis én biztos nem találkoztam vele. én írtam az első reportot pgre, amire kb. 15-20 perc múlva reagáltak. az erre reagáló admint is tájékoztattam, hogy írtam már panaszkönyvet fórumon, mivel ekkor ez már megszületett, ennek ellenére te azt állítod, hogy volt kint másik admin, de nem voltam megelégedve a döntésével. nevetséges.

cső, megjöttem a bírálattal.

Boris szabálysértést követett el ott, hogy amikor ráfogták a fegyvert, elhajtott. Neked kell meggyőződni arról, hogy nem vagy sakk-matt helyzetben, és elmehetsz, mert ez lesz a vége sajnos, vagy nem sajnos. Volt idő bőven, hogy erről megbizonyosodj, mert egy helyben álltál egy pár másodpercig, ebben sajnos hibáztál.

OOC megnyilvánulás, és a többi felhozott vádra nem osztok szankciót, nem tartom annyira relevánsnak.

Boris, utolsó eséllyel lettél visszaengedve Peti álltal a szerverre, ezt most eljátszottad, így visszakerül rád az örökös kitiltás.

A panasz jogos, zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.