Zura jelentkezése

• Thread starter Thread starter Zura
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 102
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zura

Újonc
2025. 08. 19.
25
10
Szeged
LS karakter
Ary Dre
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d:
Zura / 21 / 9175

UCP előélet:

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Próbálnám mihamarabb intézni a problémákat, és figyelmet szentelni azoknak a játékosoknak, akik elakadtak a játék során.

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Nos, voltam már több kisebb/nagyobb szerveren admin pozícióban, illetve volt alkalmam többször is frakció leader szerepet betölteni, így az évek során sok tapasztalatot szereztem abban, hogyan tudjak csapatban dolgozni.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
A DAWN-nal nemrégiben találkoztam, viszont a roleplay világának már régóta a részese vagyok. Körülbelül 7–8 éve kezdtem el roleplayezni.

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Nos, sok helyen voltam már admin. Egy régi szerveren, ami HRP néven futott, ott Tito néven voltam jelen egészen 3-as adminig. Ha valaki emlékszik még a RatherMTA-s korszakokra, akkor az eredeti RatherMTA-n Admin 5 voltam Zura néven. Emellett voltam egy másik RatherMTA szerveren is, ami a Storm futott ott pedig Főadmin rangig jutottam el.

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Nos, Lórántnak hívnak, és 21 éves vagyok. Jelenleg egyedül élek Szegeden, szabadidőmben pedig szeretek utazgatni és közösségben játszani. Szeretek csapatban dolgozni, valamint új embereket bevonzani az életembe. A szerveren nemrégiben kezdtem el játszani, viszont kedvelem a kihívásokat és az új lehetőségeket. Sokan Zura néven ismerhetnek az MTA közösségében, hiszen főként ezzel a névvel tevékenykedtem más szervereken is. Mióta megszűnt a RatherMTA, nem igazán kerestem más közösséget, ahol újrakezdhettem volna a játszani, de mivel sok barátom is elkezdett itt játszani, így én is csatlakoztam hozzájuk.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Nos, véleményem szerint egy admin feladata elsősorban a szabályok betartatása, de sok más feladata is van egy adminnak, mint például: segíteni a játékosoknak, aktívan kivenni a részét a közösségépítésben, és a szerver fejlődésében.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Városháza
Nos, a városháza fontos szerepet fog játszani a karaktered és a szerepjátékod életében. A városházán tudod elkészíteni az okmányaidat, amelyek a mindennapi élethez szükségesek. Ugyanitt veheted fel a szerveren elérhető számos civil munkát, amikkel annyi pénzt gyűjthetsz, hogy elkezdheted gyarapítani a vagyonodat. A városházától nem messze található az autósiskola is, ahol megszerezheted a jogosítványodat, illetve a rendőrség, ahol azonnal értesítheted őket, ha valamilyen bűntényt láttál.

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Szia, a lapod ELUTASÍTÁSRA került!
Kevés a játszott perced, próbáld meg adminsegédként.

• Kedvelés
Reactions: dennis
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.