Zsolr DGH jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ZsoltApa

Újonc
2025. 05. 01.
42
12
LS karakter
Irina Vorkov
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
> Zsolt vagyok 19 éves
Account ID-d?
>4202
Hány játszott perccel rendelkezel?
>jelenleg 47594
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Szia/sziasztok, Zsolt vagyok 19 éves Nyíregyházán élek, ide is járok suliba ahol Mezőgazdasági Technikumra járok 13. évfolyamba lépek idén.
A hobbim a játszás és régebben spórtóltam is, focit és küzdősportokat. Általában egy nyugodt személyiségű gyerek vagyok, nehezen tudnak felidegesíteni.
Vezetői személyiség vagyok. Szeretek segíteni olyan embereknek akik nem tudnak dolgokat. Nyílt vagyok új dolgokat megtanulni és új barátokat, társaságokat megismerni.
Kb 6-7 éve MTA-zok többfajta szerveren ahol kisebb nagyobb eredményeket is elértem.
Jelenleg a DawnMTA-n a prioritásom össze hozni egy olyan frakciót amit elismernek az emberek és az adminok is ami nem más mint az orosz maffia a Bratva.
Sokat vagyok jelen a szerveren így tudnék segíteni az adminoknak és a játékosoknak is.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Kisebb kérdésekre válaszolni, ezzel meg könnyebíteni az adminok feladatát hogy jobban tudjanak koncentrálni a segítségkérésekre.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegédnek illő tudni a szerver szabályzatot. Megfelelő írás és beszéd késség is kell ahoz, hogy meg értsék az emebrek amit sezretne közölni az adminsegéd feléjük. Normális magatartás és oda figyelés a munkája iránt. Legyen egy adminsegéd mindig és minden helyzetben nyugodt és átgondolt is.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék csatlakozni, hogy segítsem az adminokat és új dolgokat megtanulni az MTA világában,
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Minden helyzetben nyugodt vagyok és átgondolt.
Segítőkész vagyok, segítek mindenkinek kivétel nélkül.
Megfelelő írás és beszéd késség a DGH feladathoz.
Jó a kommunikációs késségem, fel ismerem a bajt illetve a segítséget is pár mondat hallata után.
Szabályzat megfelelő ismerete.

Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Naponta 2-3 órát, de ez függ az időmtől. Ha van több szabad időm akkor akár többet is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Város háza: Itt tudja az adott személy kiváltani a játékhoz kellő iratokat, házakat bejelenteni.
Autós iskola: Itt tudja az adott személy elvégezni a KRESSZ vizsgát és forgalmi vizsgát, amit a város házán tud majd kiváltani.
Autó kereskedés: Itt tudja az adott személy megvenni a kellendő autót magának amivel tudja végezni a mindennapi munkáit és egyéb elfoglaltságait.
Ezen kívül ismertetnék vele pár munkát amiből tudja finonszírozni a szerveren meg álmodott dolgait, legyen az autó, ház vagy akármi.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Megfelelő írás és beszéd késség.
Segítőkészség.
Tűrőképesség, meggondolt döntés hozatal.

Gyors írás és beszéd, néha félre írok és félre mondok szavakat.
Túlgondolás, vannak olyan helyzetek amiket túl szoktam gondolni.
Komoly helyzetben van amikor viccelődök.​

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadásra kerül, a további dolgokkal keress fel privát üzenet formájába!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.