- 2025. 07. 02.
- 3
- 2
- LS karakter
- John Daniel
I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Domi
Hány éves vagy?
15
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
6 honapja
Hány játszott perccel rendelkezel?
18251perc
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
5-6 ora
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Domi hivnak 15 éves vagyok focizni szoktam minden kedden egy csapatba Szentlőrincen. Kedves türelmes jó gyerek vagyok.Jelenleg Mezőgazdasággal foglalkozunk és olyan iskolába is járok. Sport szinten Freestyle rollerezek.Szorgalmas gyerek vagyok amit kérnek meg csinálom.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
igen rendelkezek tekben voltam.
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
teknél voltam a barátommal és ki rugtak engem. Bratvába is voltam de ott sok volt hazugság azé léptem ki.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
voltam ma admin jailbe 2025.10.26
(nem jó a link keres fel dc-n nevem haliszia)
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Domi
Hány éves vagy?
15
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
6 honapja
Hány játszott perccel rendelkezel?
18251perc
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
5-6 ora
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Domi hivnak 15 éves vagyok focizni szoktam minden kedden egy csapatba Szentlőrincen. Kedves türelmes jó gyerek vagyok.Jelenleg Mezőgazdasággal foglalkozunk és olyan iskolába is járok. Sport szinten Freestyle rollerezek.Szorgalmas gyerek vagyok amit kérnek meg csinálom.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
igen rendelkezek tekben voltam.
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
teknél voltam a barátommal és ki rugtak engem. Bratvába is voltam de ott sok volt hazugság azé léptem ki.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
voltam ma admin jailbe 2025.10.26
(nem jó a link keres fel dc-n nevem haliszia)