Zhou Lei - Adminsegéd jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

brn1

Újonc
2025. 07. 28.
7
0
LS karakter
Zhou Lei
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Barnának hívnak és 17 éves vagyok.
Account ID-d?
>8977
Hány játszott perccel rendelkezel?
>Jelenleg 11337 perccel rendelkezem a szerveren.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok, Barnának hívnak, jelenleg 17 éves vagyok. Az elmúlt pár hónapban kezdtem el aktívabban játszani a szerveren, mert tartottam egy kis pihenőt nyár után, mivel úgy éreztem, hogy szükségem van egy kis "detox"-ra a videójátékok terén. Szabadidőmben szeretek sportolni, de ezt megfázás miatt elhanyagoltam a közelmúltban. Ezek sportok közé tartozik az edzés, illetve a focizás kint és teremben egyaránt. Így is marad szabadidőm bőven, ezért jelentkeznék adminsegédnek is, hogy ezzel is támogassam a szerver fejlődését.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminsegédek fő feladata a játékosok által feltett kérdések megválaszolása, ezáltal megkönnyítve az adminok dolgát.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Úgy gondolom, hogy egy jó adminsegéd tisztelettudó és türelmes a játékosokkal szemben.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék tag lenni, mivel szeretném segíteni a játékosok előrehaladását a kérdéseik megválaszolásával, illetve ki szeretném próbálni ezt a feladatkört, mivel mindig is érdekelt.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Úgy vélem, hogy azért lennék jó választás, mivel még stresszes helyzetekben is nyugodtan tudok kezelni bármit, illetve türelmes vagyok a másik féllel szemben.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Naponta minimum 1-2 órát, maximum 5 órát, az IRL időbeosztásomtól függően.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza - Elsősorban a városházát mutatnám be neki, megmutatnám neki az okmányirodát ahol iratait tudja kiváltani és megmutatnám az emeleten található ingatlan bejelentőt, a későbbiekre tekintve.
Autósiskola/Autókereskedés - Az autósiskola fontos lehet egy új játékos számára, mivel itt tud jogosítványt szerezni, és ezáltal, hogy vezet nem kap csekket jogosítvány nélküli vezetés miatt, ami egy kezdő játékost komolyan visszatarthat a fejlődéstől, mivel elég nagy összegűek tudnak lenni a csekkek. Az autókereskedést csak a jogosítványa megszerzése után mutatnám be neki, a fentebb felsorolt indokok miatt.
Pláza - A pláza az egyik fő epülete a szervernek, mivel itt tudsz nagyobb összegű pénzt levenni, itt tudsz felszerelést venni munkákhoz is. Pont ezért a plázán belül a hobbiboltot mutatnám meg neki mivel ott lehet felszereléseket szerezni a legjobban fizető munkákhoz a szerveren ami egy kezdő játékos számára kifejezetten jövedelmező lehet.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Jól kezelem a stresszes helyzetekben kialakuló problémákat, türelmes vagyok a másik féllel szemben legyen az akárki, segítőkésznek tartom magam mások felé.
Negatív: Halogató személyiségtípus vagyok, mindent a legjobb tudásom szerint akarok megoldani, legyen az bármi, a kedvemtől függően lusta tudok lenni, például egy fárasztóbb nap után.

Szia. A friss jailre való tekintettel ezt most elutasítom.

• Kedvelés
Reactions: brn1
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.