H
hessz
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Lacika, 18
Account ID-d?
>5936
Hány játszott perccel rendelkezel?
>14 885 perc (LVL 17)
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok, a nevem Lacika. Elég sok helyen felbukkantam, és most éppen itt. Jelenleg 18 éves vagyok. Szabadidőmben legtöbbször játszással, biciklizéssel, akár vezetéssel is szoktam tölteni. Probléma megoldó képességgel rendelkezem, ami által hamar meg tudok oldani bármiféle problémát. Már közel 8 éve RP-zek különféle RP szervereken. Jelenleg a Várday Kata Református Gimnázium 11. évfolyamának tanulója vagyok. Szeretek sportolni, viszont a foci iránti érzetem elvesztettem, úszásra járok, és emellett konditerembe is járok. Programozás terén lassan 6 éve tudok kiválóan programozni, emellett fejleszteni is tudok. Elég hamar el tudok helyezkedni bárhol, és számomra fontos a csapatmunka.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az elvárt dolgoknak megfelelni legyen az bármi ami nem lép túl határokat. A lehető legtöbb időt eltölteni a szerveren (persze nem odakényszerítve senkit a gép elé) hogy minél jobban kiismerje a szervert. A kisebb-nagyobb kérdéseket megválaszolni amit kapsz. Ha egy admin kérdést kap akkor átadhatja neked hogy megválaszold neki mert az adminok nem feltétlen azért vannak. Egy új vagy viszonylag új playernek nem muszáj jailt adni hanem az admin szól AS chat-en hogy betaítsa az adott playert például PG-t vétetett az adott szituációban de a többi szabályt rendesen tudja akkor azt elmagyarázni neki. Adminok segítése szinte bármiben amíg hatásköre éri.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Aki aktív, segítőkész, segít, amiben kell, és viselkedik.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Rengeteg időt töltöttem az utóbbi időben a szerveren, gyakran csak lézengtem. Szeretném valamivel eltölteni a szabadidőm, amikor nem csinálok semmit (ez egyre gyakoribb). Ezeken felül, ez az út vezet az admin "léthez"
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Nagyon gyakran és sokat vagyok fenn. Eltöltött időm alatt nem volt semmi kirívó adminjail-em. Ezidő alatt voltam már több frakció tagja is, sokrétű tapasztalatot sikerült szereznem. Szeretek másoknak segíteni. Mivel sok műszakban dolgozom, gyakran hajnali órákban vagyok aktív, amikor szükség lehet DGH-ra de nincs egy aktív tag sem.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Akár egész nap, reggeltől estig. (naponta)
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza
Itt tud okmányokat kiváltani illetve, ingatlanját bejelenteni, ha lesz a jövőben ingatlanja.
Autóskereskedés
Itt tud bármilyen autót venni, ami egy elég fontos légfontossággal bír a szerveren, mivel csak ezzel tud eljutni A-ból B-be.
Kórház
Szerintem azért ez is a legfontosabb helyszínnek számít, mivel ha bármi történhet vele (pl. csonttörés, vérzés), akkor csak eljön ide és ellátják.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Könnyen betudok illeszkedni új társaságba, igazmondó, illetve jó a próbléma megoldó képességem. Negatív: Lusta vagyok, Kishitű vagyok, illetve néhány dologban motiválatlan vagyok.
.png)
.png)